10 legkívánatosabb luxus tulajdonság

Az ostoros intelligens biztonsági rendszerektől a hőmérséklet-szabályozott borospincékig, a Sotheby’s InterA National Realty a 2021-es luxus kilátásai jelentésének keretében bemutatta a 10 leginkább kívánatos luxus ingatlan szolgáltatást.

A globális ingatlanvállalat megvizsgálta, mit várnak el a vásárlók, ha több mint 10 millió dollárt vásárolnak-és a kiterjedt kertek, fenntartható szolgáltatások és otthoni gyógyfürdők vezetik a listát.

Mi szerepel az ingatlan kívánságlistáján? Vessen egy pillantást arra, mit akarnak a több millió dolláros lakást vásárlók a következő lakóhelyükről…

1. Adatvédelem és biztonság

A lista élén a magánélet és a biztonság áll – a tartalom biztonságban tartása és a tolvajok elől való szem elől tétele elengedhetetlen a fényűző otthonokban.

„Az adatvédelem és a biztonság gyakran fontos tényezőként szerepelt felmérésünkben. Például Tajvanon a "rendkívül biztonságos luxuslakás" nemrég eladták körülbelül 10 millió dollárért. A bejárati ajtó, az adatvédelmi kerítések vagy a csúcstechnológiájú biztonsági rendszerek mind-mind olyan módon adnak egy luxus otthonnak némi vonzerőt, mondják Sotheby’s.

2. Luxus felszereltség

Eladó a sotheby nemzetközi ingatlanos luxusháza A Sotheby’s International Realty

Egy kúria sem teljes edzőterem, medence, deluxe személyes wellness-szoba vagy egyedi borospince nélkül.

„A fedett otthoni iroda, az otthoni edzőterem és a medencék ugyanolyan igényesek, mint valaha. De a jómódú vásárlók ma is sokféle kikapcsolódási lehetőséget szeretnének, például jógastúdiót, kosárlabda- vagy teniszpályát és házimozi -rendszert ” – magyarázza a Sotheby’s. „Tágas szórakozóhelyeket szeretnének elhelyezni a Covid-19-ben "buborék" és konyha, amely éttermi minőségű ételeket tud előállítani. ‘

3. Fókuszáljon az egészségre és a kondícióra

Eladó a sotheby nemzetközi ingatlanos luxusháza A Sotheby’s International Realty

Az egészség, a wellness és a fitnesz sok pofátlan otthon középpontjában áll, legyen szó edzőteremről, fedett uszodáról vagy luxus szaunáról. A Sotheby’s megállapította, hogy nem meglepő módon sok luxus ingatlan összpontosít, hogy meditációs tereket, szabadtéri kerteket és masszázsszobákat hozzon létre, ahol megtalálhatja a nyugalom érzését.

4. Meghatározott szobák

Eladó a sotheby nemzetközi ingatlanos luxusháza A Sotheby’s International Realty

“Míg a nyitott alaprajzokat még mindig értékesítik, egyes ügynökök megjegyzik, hogy az otthoni hosszabb idő alatt előnyben részesítették a főzéshez, étkezéshez és a munkához szükséges külön helyiségeket” – magyarázza az ingatlanügynök. “Visszatért az ebédlő is, amelyet sokan elkezdtek számítani a kiterjedt nagyszobák javára, és ez inspirálhat néhány eladót, hogy különálló lakótereket faragjanak ki a listára lépés előtt.”

5. Fenntartható jellemzők

Eladó a sotheby nemzetközi ingatlanos luxusháza A Sotheby’s International Realty

A luxuslakások természetesen híresek a csúcstechnológiájukról, de nőtt a vásárlók száma, akik fenntartható elemeket és anyagokat is keresnek, a bambusztól a napelemekig és a geotermikus hőig, sőt az elektromos járművek töltőállomásait is. Ezek a funkciók segítenek abban, hogy több szemmel lássanak egy ingatlant, és növeljék annak eladási esélyeit.

6. Nagy lakások

Eladó a sotheby nemzetközi ingatlanos luxusháza A Sotheby’s International Realty

Miben különböznek a luxus ingatlanok a normál ingatlanoktól? Tér. És rengeteget. „A szuperlatív méret volt az egyik leggyakoribb ok, amelyet felmérésünkben említettünk, ami hozzájárult a 10 millió dolláros plusz értékesítéshez. Ez magában foglalja a 10.000 négyzetméteres otthont 62 hektáron a Telluride-on kívül, valamint villákat Zürichben és St. Corix-ben “-magyarázza a Sotheby’s.

7. Közel a természetes szépséghez

Eladó a sotheby nemzetközi ingatlanos luxusháza A Sotheby’s International Realty

A kilátásokra nagy a kereslet, egyre több lakástulajdonos szeretne ingatlant a dicsőséges szépség hátterében. A tanulmány megállapította, hogy a legtöbb ember arról álmodik, hogy felébred a hegyekre, a csillogó tengerpartra vagy a szép parkokra.

8. Beköltözés kész

Eladó a sotheby nemzetközi ingatlanos luxusháza A Sotheby’s International Realty

Olyan otthont keres, ahová azonnal beköltözhet? Nos, azok is, akik több millió dolláros lakást vásárolnak. “A közel 10 millió dollárért eladott ingatlanok körében szinte egyetemes tendencia volt, hogy nem volt szükség frissítésre”-magyarázza a Sotheby’s.

„Hogyan lehet kivenni a házból azokat a családtagokat, akiknek dolgozniuk kell és tanulniuk kell otthonról, hogy a felújítás befejeződhessen? Ha ezt hozzáadjuk az építőanyagok és a szakmunkások hiányához, akkor egy kihívást jelentő folyamat lehetetlenné válik.

Kapcsolódó történet Az Airbnb 10 legkedveltebb otthona 2020-ban

9. Kültéri tér

Eladó a sotheby nemzetközi ingatlanos luxusháza A Sotheby’s International Realty

A szabadtéri tér előnyei végtelenek. Mivel a kertek lehetőséget nyújtanak az élet nyomásának elkerülésére, a tanulmány megállapította, hogy a gazdag ingatlantulajdonosok még ennél is többet keresnek. A szép és jól karbantartott hely mellett a vásárlók olyan multifunkcionális tereket keresnek, amelyek helyet biztosítanak a szórakoztató vendégeknek és a gyerekeknek is játszani.

10. Tágas föld

Eladó a sotheby nemzetközi ingatlanos luxusháza A Sotheby’s International Realty

„Felmérésünkben sok válaszadó, köztük Auckland, Új -Zéland és Új -Delhi is idézett "nagy termőterület" vagy "terjedő visszavonulás" mint egy 10 millió dolláros ingatlan értékesítési pontja ”-mondta a Sotheby’s.

Mint ez a cikk? Iratkozzon fel hírlevelünkre hogy több ilyen cikket egyenesen a postaládájába juttasson el.

REGISZTRÁLJ

Szereted, amit olvasol? Élvezze a House Beautiful magazint, amelyet minden hónapban közvetlenül az ajtóhoz szállítanak, ingyenes UK szállítással. Vásároljon közvetlenül a kiadótól a legalacsonyabb áron, és soha ne hagyjon ki egyetlen problémát sem!

IRATKOZZ FEL

18 gyönyörű húsvéti dekoráció vásárolható otthonába

10 LED pasztell tojás húsvéti tündérfény LED lámpák – Húsvéti dekorációk 10 LED pasztelltojás Húsvéti tündérfények lights4fun.co.uk £ 16.99

Tegyen kijelentést az étkezőasztalán ezekkel a LED -es húsvéti tojás tündérlámpákkal. A lágy pasztell árnyalatokat meleg ragyogással ötvözve repedezett módon örömet okozhatnak.

John Lewis & amp; Partnerek Filc egér & amp; Sárgarépa húsvéti fa díszítése Egér dekoráció – Húsvéti dekoráció John Lewis & Partnerek Filc egér & Sárgarépa húsvéti fa díszítése John Lewis johnlewis.com £ 2.50 VÁSÁRLÁS MOST

Adjon hozzá egy kis intrikát a húsvéti fához ezzel az édes filc egér és sárgarépa díszítéssel.

25 LED -es nyuszi sármánylámpa Bunting – Húsvéti dekorációk 25 LED Bunny Bunting Lights lights4fun.co.uk £ 14.99

Adjon vidámságot otthonának ezzel a bájos LED -es nyuszi sármánylámpával, amely ideális a paláston való lógáshoz.

Foltos kerámia pasztell húsvéti tojás Foltos tojás – húsvéti dekoráció Foltos kerámia pasztell húsvéti tojás notonthehighstreet.com US $ 9.00 VÁSÁRLÁS MOST

Ezek a gyönyörű foltos tojások – krém, szürke és kék árnyalatokban – tökéletesek a húsvéti fára való lógáshoz.

Yankee Candle eredeti csokoládé húsvéti szarvasgomba Gyertyák – húsvéti dekorációk Yankee Candle Original Chocolate Easter Truffle Yankee Candle fragrancedirect.co.uk £ 20.00 VÁSÁRLÁS MOST

Készítse otthonát húsvétra ezzel az édes illatú jenki gyertyával. A Csokoládé húsvéti szarvasgomba illatában ez a gyertya csokoládéjósággal tele van.

Beszélőasztalok Valóban Nyuszi füzér 3m Nyuszi füzér – Húsvéti dekorációk Beszédasztalok Valóban Nyuszi füzér 3m HÚSVÉT selfridges.com £ 7.00 VÁSÁRLÁS MOST

Ez az édes nyuszi füzér ideális gyerekszobába vagy játszószobába. Szalagfüzérrel, virágnyomatokkal és reális nyuszi dizájnnal rendelkezik.

2 m tavaszi eukaliptusz füzér mikro fénycsomag Húsvéti koszorú – Húsvéti díszek 2m tavaszi eukaliptusz füzér Micro Light Bundle lights4fun.co.uk 49,99 Ft

Húsvéti füzért keresel? Ne keressen tovább, mivel ez az eukaliptuszfüzér, összefonódó fényekkel, tökéletes felvétel minden otthonba.

Léggömbív - húsvéti nyuszi Léggömbív – Húsvéti dekorációk Balloon Arch – Húsvéti nyuszi partypieces.co.uk £ 15.99 VÁSÁRLÁS MOST

Hozzon létre egy nyilatkozatot otthon ezzel a pasztell árnyalatú húsvéti nyuszi léggömbívvel. Minden csomag 50 léggömböt, 10 nyuszifület, léggömbszalagot és eukaliptusz gallyakat tartalmaz az ív kitöltéséhez.

Pöttyös készlet 3 tojáscsészéből Tojáscsészék – Húsvéti dekorációk Pöttyös készlet 3 tojáscsészéből emmabridgewater.co.uk £ 29.95 VÁSÁRLÁS MOST

Dippy tojás reggelire? Számoljon velünk! Ez a hármas tojáscsésze az Emma Bridgewater híres pöttyös pontjában minden húsvéti asztalnak kell.

OLVASS TOVÁBB: Itt az Emma Bridgewater tavaszi 2021 -es termékskála

20 csomag papírszalvéta Húsvéti szalvéta-Húsvéti dekoráció 20 csomag papír szalvéta H&M hm.com.uk £ 1.99 VÁSÁRLÁS MOST

Készítse otthonát húsvétra ezekkel az egyszerű szalvétákkal. Csak 1,99 fontért valódi lopás.

50 cm nyuszi húsvéti koszorú Nyuszi koszorú – húsvéti dekoráció 50cm nyuszi húsvéti koszorú fények

Lépjen be a tavaszba ezzel a gyönyörű nyuszi alakú húsvéti koszorúval. Híres lombozatával és fehér bogyós részletével ideális minden bejárati ajtóhoz.

Húsvéti vadászat kellékek Tojásvadász készlet – Húsvéti dekorációk Húsvéti vadászat kellékek partypieces.co.uk £ 4.99 VÁSÁRLÁS MOST

Szórakoztassa a gyerekeket a húsvéti ünnepek alatt ezzel a szuper szórakoztató tojásvadász készlettel. Tábláival, kellékeivel és szórakoztató szemüvegével tökéletes az egész család számára, hogy élvezze kívül -belül.

Húsvéti tojás alátét, 4 készlet, válogatott Alátétek – Húsvéti dekorációk Húsvéti tojásos alátétek, 4 készlet, válogatott John Lewis johnlewis.com £ 8.50 VÁSÁRLÁS MOST

Ezek az üveggyöngyökből készült pasztell árnyalatú poháralátétek minden asztalosnak szüksége van erre a húsvétra.

John Lewis & amp; Partnerek Nyúltojás húsvéti fa díszítése Nagyszerű gyerekeknek – Húsvéti dekorációk John Lewis & Partnerek Nyúltojás húsvéti fa díszítése John Lewis johnlewis.com £ 5.00 VÁSÁRLÁS MOST

Szeretjük ezt az újszerű húsvéti függő dekorációt, amely remekül feldobja a gyermek hálószobáját.

Húsvéti, tavaszi és nyári koszorú Koszorú – Húsvéti dekorációk Húsvéti, tavaszi és nyári koszorú notonthehighstreet.com £ 54.50 VÁSÁRLÁS MOST

Szeretjük, ahogy a koszorú karaktert ad a bejárati ajtónak, és ez a tavaszi stílus a Notonthehighstreet -ről pont a helyén van.

OLVASS TOVÁBB: 17 gyönyörű húsvéti koszorút vásárolni most

John Lewis & amp; Partnerek Kis kender rózsa válogatott üveg dekorációs tojás Húsvéti csecsebecsék – Húsvéti dekorációk John Lewis & Partnerek Kis kender rózsa válogatott üveg dekorációs tojás John Lewis johnlewis.com £ 2.75 VÁSÁRLÁS MOST

Ki mondta, hogy karácsonykor csak fadíszeket lehet felakasztani? Ezeket a gyönyörű üveg húsvéti csavart csillogó rózsákkal díszítik, lila, rózsaszín és sárga árnyalatokkal.

20 sárgarépa mikro tündérlámpa Tündérlámpák – Húsvéti dekorációk 20 Sárgarépa Mikrotündérlámpák lámpák

Milyen édesek ezek a tündérfények! A mini fa sárgarépával és az apró lámpákkal segítenek a tavaszba ugrani.

Lottie England Natural Rabbits párna Nyúlpárna – húsvéti dekoráció Lottie England Natural Rabbits Cushion Dunelm dunelm.com £ 10.00 VÁSÁRLÁS MOST

Díszítse fel kanapéját vagy ágyát húsvétkor ezzel a kedves nyúlpárnával.

Mint ez a cikk? Iratkozzon fel hírlevelünkre hogy több ilyen cikket egyenesen a postaládájába juttasson el.

REGISZTRÁLJ

Szüksége van némi pozitívumra, vagy nem tud eljutni a boltokba? Iratkozzon fel a House Beautiful magazinra még ma, és minden számot közvetlenül az ajtóhoz szállít.

>