10 najboljih robnih marki za tetovaže za oštre, trajne boje

Tetoviranje je umjetnost.

Umjetnost tetoviranja vrlo je osobna jer ostavlja trajan trag na tijelu. Ako ćete ugravirati riječi ili portret na svog kupca, razumijete da to morate izvesti koristeći najprikladniji medij, pa biste u tom slučaju trebali koristiti mrlju tinte koja osigurava sigurnost i koja će trajati vječno.

Dobra stvar u tome je što lako možete pronaći najboljih marki tinte za tetoviranje na tržištu. No, pitanje je – koje su najbolje marke tinte za tetoviranje?

Čak postaje izazov ako ste tek počeli s tetoviranjem. Morate biti sigurni u to koja bi marka mogla obaviti posao. Ovaj članak ima za cilj pomoći vam u potrazi za najboljom markom tinte za tetoviranje.

Prikupili smo informacije o nekim od najboljih marki na tržištu kako bismo pomogli onima koji još uvijek nemaju pojma o ovoj temi.

Što trebate uzeti u obzir u potrazi za najboljim robnim markama za tetoviranje

Prilikom odabira najboljih marki tinte za tetoviranje zasigurno ćete biti bombardirani brojnim izborima.

Prednosti koje marke tetovaža promiču često su slične i često koriste te pogodnosti kako bi ustvrdile da je njihova marka najbolja na tržištu. Ali kako odrediti najbolje marke tinte za tetoviranje?

Na tržištu ćete danas pronaći brojne marke tinte za tetoviranje. Mnogi od njih potvrđuju dobru kvalitetu svojih proizvoda; međutim, nisu svi ti proizvodi prikladni za svakoga.

Još uvijek postoje neki čimbenici koje treba uzeti u obzir. Evo nekih stvari koje biste trebali provjeriti prije nego odaberete najbolju marku tinte za tetoviranje.

Odaberite renomiranu marku i proizvođača

Vjerodostojni proizvođači uvijek će nuditi izvrsne i visokokvalitetne proizvode.

Na primjer, proizvode formuliraju prema najvišim standardima. Ove tvrtke posvećuju puno vremena istraživanju i troše ogromnu količinu novca na predstavljanje izvrsnog proizvoda za tintu. T

Hej, uvijek se pobrinite da njihova proizvodnja prođe nekoliko krutih testova prije nego što se distribuira na tržište.

Odaberite robne marke koje koriste sigurne sastojke

Tinte za tetoviranje mogu se formulirati od različitih vrsta sastojaka. Neki brandovi koriste organske spojeve, dok drugi koriste kemijski spoj kao jedan od sastojaka. Ovo posljednje je štetno i štetno za kožu.

Stoga uvijek morate pregledati sastojke korištene u određenoj marki tinte za tetoviranje. Vaš najbolji izbor je onaj koji koristi organski spoj jer je siguran i nježan za kožu.

Izvor slike: Cottonbro in Pekseli

Izbjegavajte štetne sastojke, čiji su primjeri arsen i olovo. Nadalje, morate provjeriti i hoće li klijentu prilikom tetoviranja trebati tinta na bazi alkohola ili na bazi vode.

Bilo bi sigurno kupiti tinte na bazi alkohola ili na bazi vode. Slijedeći ova osnovna pravila, izbjeći ćete nepotrebne zdravstvene rizike, komplikacije i druge štetne učinke štetnih sastojaka.

Prijatno za vegane

Tinta za tetovaže prilagođena veganima često je biljni sastojak. Ovi biljni sastojci mogu biti ekstrakti lišća, povrće, ulja itd. Nadalje, ove robne marke ne koriste sastojke životinjskog podrijetla poput želatine, koštanog ugljika, glicerina, masti, kopita itd. Prije nego što odaberete marku tinte za tetoviranje, nemojte zaboravite provjeriti biljne komponente

Etično i sigurno

Da bi se marka tinte za tetovaže smatrala sigurnom i etički proizvedenom, mora se sterilizirati, ne testirati na životinjama, prilagođena veganima, netoksična i u skladu sa standardima SAD-a i EU-a.

Odaberite marke tinte za tetoviranje koje traju duže

U osnovi, baze i pigmentacija krive su za prodornost i trajnost tinte za tetoviranje. Ako se odlučite za trajniju tintu za tetoviranje, tada biste trebali odabrati robne marke koje nude tintu na bazi alkohola.

Izvor slike: Cottonbro in Pekseli

Tinta na bazi alkohola učinkovitije prodire u kožu. Međutim, zbog svog kemijskog sastava može izazvati iritaciju kože (u usporedbi s tintom na bazi vode). Tinta na vodenoj bazi formulirana je od organske i nerafinirane pigmentacije i nijansi povrća.

Upoznajte se s upotrebom marke tinte za tetoviranje

Ako namjeravate kupiti određenu marku tinte za tetoviranje za svoj zadatak, pobrinite se da je to najbolja tinta za projekt. Trebali biste moći utvrditi radi li se o ubodu ili štapu. Već znate da su neke marke bolje u usporedbi s drugima.

Nadalje, trebali biste znati je li to za sivo pranje. Ako volite sive, onda za to postoje posebno dizajnirani snopovi. Sjenčate li, oblažete ili popunjavate? Ti su čimbenici neophodni i mogu vam uštedjeti više novca u budućnosti ako unaprijed planirate svoje zahtjeve.

Pobrinite se da tinta za tetoviranje ima pravu vrijednost

Prilikom odabira najbolje marke tinte za tetoviranje, jeftini proizvodi ne moraju se uvijek poistovjetiti s dobrim ili visokokvalitetnim proizvodom, pa to ne bi trebalo biti primarna stvar koju treba uzeti u obzir.

Zapravo, za stvar koja je jednako važna kao i tetoviranje, nabavka jeftine marke može biti nepovoljna. Morate procijeniti je li tinta dovoljno fleksibilna za miješanje ili se može primijeniti na brojne stilove.

Proizvod mora zadovoljiti sigurnosne standarde

Prije odabira marke tinte za tetovaže pobrinite se da su ministarstva zdravstva odobrila njihovo odobrenje. Provjerite je li marka već stekla licencu od E.U. regulacija.

Obično se preporučuju marke tinte formulirane u SAD-u jer tijekom proizvodnje koriste materijale izvrsne kvalitete, a također i zato što E.U. smjernice su već provedene. Marke tinte za tintu koje su certificirane od strane vlasti zasigurno će pružiti sigurne i učinkovite proizvode.

Uzmite u obzir recenzije stručnjaka

Dobijte više informacija čitajući recenzije stručnjaka o jakim i slabim stranama određene marke tinte za tetovaže. Najbolji način određivanja najbolje tetovaže tintom (i za profesionalce i za početnike) je temeljitim istraživanjem. Morate provjeriti sve postojeće recenzije o određenoj marki tinte za tetoviranje.

10 najboljih robnih marki za tetoviranje

Želimo vam pomoći u odabiru najboljih marki tinte za tetoviranje. Danas su na tržištu brojne marke tinte za tetoviranje; međutim, samo je nekoliko uspjelo proizvesti vrhunske proizvode.

Da biste dobili ideju koju marku odabrati, evo popisa 10 najboljih robnih marki za tetoviranje:

1. Intenze tinta za tetoviranje

Intenze tinta za tetoviranje

Intenze je marka za tintu za tetoviranje koju je osnovao Mario Barth 1978. Trenutno su predstavili preko 250 nijansi tinte za tetoviranje. Namjera brenda nije samo ponuditi tintu najbolje kvalitete, već istovremeno doprijeti do umjetnika i potaknuti njihove vještine.

Sigurnost i izvrsna kvaliteta glavni su prioritet marke Intenze Tattoo Ink. Dezinficiraju, miješaju i stavljaju tintu za tetoviranje u spremnik na sterilnom mjestu. Oni također zapošljavaju biokemičare treće strane koji se usredotočuju na sterilizaciju i ispitivanje kvalitete svake tinte u bocama prije nego što ih distribuiraju.

Ova je marka predstavila 100 -postotnu vegansku tintu koja ne koristi nikakve životinjske proizvode, a također nisu testirali svoju tintu na bilo kojoj vrsti životinja.

Nadalje, ova marka tinte za tetovaže pridržava se Američki sigurnosni standard i akreditiran je prema EU kvaliteti. Pobrinuli su se da sigurnost i kvaliteta njihove tinte ispune globalne zdravstvene smjernice te su također dosljedno poboljšavali svoj proizvod.

Ako vam je ovo prvi put da se tetovirate i prilično se dvoumite oko rezultata tinte za tetoviranje, onda je ova marka najbolja za vas.

Prednosti:

 • Ima primamljive i sjajne boje
 • Lijepa koncentracija boja
 • Redovita nadogradnja za postizanje najbolje kvalitete
 • Uključuje politiku povrata novca
 • Ne koristi životinjske proizvode
 • Pridržava se američkog standarda sigurnosti
 • Akreditiran za EU kvalitetu

Protiv:

 • Cijena je relativno visoka

2. Svjetski poznat

Svjetski poznat

Svjetski poznata tinta za tetovaže ima odgovarajuću pozadinu u svijetu tetovaža i općenito je priznata po kvaliteti koju pruža.

Ova marka jedna je od najstarijih tvrtki za tintu za tetoviranje, koja je započela s radom prije više od 50 godina, na čelu s Lou Rubinom, Jr..

Marka je stekla slavu u svijetu tetovaža dosljednom proizvodnjom tinte vrhunske kvalitete u skladu s najnovijim smjernicama o sigurnosti i zdravlju.

Ova tinta predstavljena je u izvrsnoj kvaliteti. Najbolja stvar u tome je što je dugotrajan čak i nakon mnogo godina tetoviranja. Ova marka američke proizvodnje stvara podebljane boje živih boja koje zadovoljavaju stroge europske propise.

Ova vrhunska tinta može učiniti da vaša tetovaža izgleda sjajno i u svom najboljem stanju. Boca je učvršćena hermetičkim zatvaračem tako da zrak ne može ući unutra. Nadalje, ova tinta za tetoviranje prilagođena je veganima, što jamči da se za ovu tintu ne koriste štetni sastojci.

Nadalje, ova marka tinte za tetoviranje preporučuje se posvećenim stručnjacima za crnu i sivu tetovažu koji traže jedinstvene razlike na rubovima svoje sive tinte. Uglavnom je prilagođen sivijim bojama, iako se može prorijediti za svjetlije nijanse.

Prednosti:

 • Boca je učvršćena hermetičkim zatvaračem
 • Povoljno
 • Dugotrajno
 • Prijatno za vegane

Protiv:

 • Mala veličina bočice

3. Krvna linija (poznata i kao Skin Candy)

Krvna linija (poznata i kao Skin Candy)

Zbirka najboljih marki tinte za tetovaže nepotpuna je bez nevjerojatnog seta. Bloodline (Skin Candy) je još jedna marka koju treba razmotriti. Bloodline je započeo svoju proizvodnju 1995.

Najprodavaniji set u 7 boja Bloodline izniman je izbor. Nudi se čak i s besplatnim poklopcem od 20 tinti. Razvili su veganske tinte na bazi vode u državi Kaliforniji, gdje se zna da su smjernice za vrhunsku proizvodnju najrigoroznije na svijetu.

Umjesto rasipanja pigmenata s štetnim nositeljima, njihova upotreba vode implicira da će se tetovaže brže zacijeliti, a tinta je također vrhunske kvalitete. Bloodline koristi destiliranu vodu za isporuku pigmenta.

Ova marka tinte za tetoviranje nudi veliki raspon boja koje imaju životni vijek duži od dvije godine. Budući da ima samo jednu uncu i ima vrlo gustu teksturu, Bloodline je prikladan za različite namjene.

Prednosti:

 • Ugodnog mirisa
 • Jednostavan za korištenje
 • Višenamjenski
 • Dostupno u setu od 7 tinti
 • Proizvedeno u SAD-u

Protiv:

 • Pomalo skupo

4. StarBrite boje

StarBrite boje

StarBrite Colors tinta za tetoviranje jedan je od najboljih izbora od 1990. godine, a uspjela je uvesti 160 nijansi boja. Nudi blistave, snažne nijanse koje obožavaju mnogi umjetnici tetovaža. Ova tinta za tetoviranje unaprijed je raspršena, izvorna, nebrušena pigmenta tanke konzistencije koja djeluje tako da tinta ravnomjerno teče.

Tvrtka je ostavila utjecaj na svijet tetovaža i zauvijek ga promijenila pružajući tetovažama tinte u nevjerojatnim nijansama koje su nevjerojatno zacijelile.

Ako vam je cilj nabaviti proizvod s tintom s živahnom, dosljednom brzinom protoka i tintom za tetoviranje sigurnom za upotrebu, nikada nećete biti razočarani ovom markom. Ova marka je pristupačnija u usporedbi s drugim markama tinte za tetoviranje i sadrži dugotrajne i intenzivne boje.

Ova tinta za tetovaže također je organska i prilagođena veganima. Glicerin koji se koristi u ovom proizvodu je biljnog podrijetla. Ovo je impresivan početnički set koji sadrži sve osnovne boje.

Bocu od 7,5 unci možete kupiti u Canary Yellow, Brite White, Crimson Red, Country Blue, Tribal Black, Lime Green i Jet Black Outliner. Ovaj set tinte za tetoviranje omogućit će vam da odmah započnete bojanje i podstavu.

Ova tinta za tetoviranje je sterilizirana, pregledana i punjena u boce u skladu sa standardima FDA. Proizvodnja ovog proizvoda izvršena je u Connecticutu, SAD, korištenjem najnovije tehnologije i u skladu s najnovijim standardima tinte.

Ovu marku uglavnom biraju umjetnici kojima je potrebna glatkoća i dosljedan tok. Nadalje, ova marka liječi kožu i lako prodire u boju kroz kožu. Sigurno je dugotrajan!

Prednosti:

 • Dugotrajno
 • Svaka boca ima 100 -postotnu autentičnost
 • Dosljedno i glatko
 • Certificirana kvaliteta

Protiv:

 • Veličina boce je razmjerno manja

5. Kuro Sumi

Kuro Sumi

Kuro Sumi je japanska marka. Naziv je dobio po poznatom japanskom plemenitom ratniku Kumo Sumi Tangnumiju za kojeg je bilo poznato da nosi oznake na svom tijelu i odmah je vidio izvanredne od drugih.

Marka tinte za tetoviranje Kuro Sumi najčešće je korištena tinta vrhunske kvalitete s tajanstvenom formulacijom suvremenika japanskih umjetnika.

Ova marka je 100 posto veganska i organska; nudi najsigurniju tintu za koju se obično odlučuju vegani i osobe s osjetljivom kožom (oni koji će vjerojatno dobiti iritacije kože kada su izloženi kemikalijama).

Ova tinta je formulirana korištenjem najboljih sastojaka. Jedinstven je i zapravo je jedan od najboljih izbora umjetnika tetovaža u cijelom svijetu zbog svoje izvrsne konzistencije, svjetline boje i sheme boja. Prema nekim umjetnicima, ova marka ostavlja za sobom glatku površinu. Nakon toga, tetovaža se brzo zacjeljuje bez gubitka boje.

Posebno poznat po crnoj i sivoj boji, svaki zasjenjivanje i podstava bit će iznimni ako se odlučite za korištenje ove marke tinte za tetovaže. Također, nemojte ograničavati svoj rad na ocrtavanje. Upamtite da ovaj brend dolazi u brojnim bojama pa ga doslovno možete koristiti za svakog klijenta.

Prvi je put razvijen u Japanu koristeći sigurne sastojke i učinkovitu formulaciju. Ako želite oživjeti ili izmijeniti staru tetovažu, ova marka bi bila najbolja, s obzirom na njene bogate pigmente koji brzo zamjenjuju staru tintu.

Prednosti:

 • Sigurno za upotrebu
 • Sastoji se od organske boje tetovaže
 • Prijatno za vegane
 • Šarena i živahna tinta za tetoviranje

Protiv:

 • Inkcap je pomalo zategnut
 • Može se proliti ako nije dobro zatvoreno

6. Millennium Moms (aka Mom’s Tattoo Ink) by Millenium Colors

Millennium Moms (aka Mom’s Tattoo Ink) by Millenium Colors

Millennium Moms jedan je od najistaknutijih i najtrajnijih kompleta tetovaža na tržištu. Mamina tinta za tetovaže ima izvanrednu glazuru i postojanost. Boja mu je vrlo živahna što bi moglo poboljšati kvalitetu tetovaže.

Stoga, ako ste entuzijastični umjetnik tetovaža, ova marka tinte za tetoviranje mogla bi vam najbolje pristajati. Njegova živopisna shema boja i odstupanje dive se i priznaju od strane poznatih umjetnika iz cijelog svijeta. Ova marka obvezuje se pružiti najkvalitetniji pigment koji se glatko i lako nanosi na kožu.

Što se tiče trajanja pigmentacije, postojanosti boje i protoka, Milenijske mame bile bi najbolji izbor. Starbrite ima 84 vrste nijansi boja, a to uključuje i Maminu nuklearnu boju. Boja tinte izvrsno se i učinkovito nanosi na kožu te umjetniku omogućuje stvaranje uzbudljive, živahne tetovaže.

Dosljednost ove marke iznimno je pohvalna. Marka je zapravo dosegla prekretnicu, krenula je od nekoliko nijansi davnih 1990 -ih do više od 84 nijanse, od danas. Mamina tinta temeljito se pregledava, ponovno pregledava, pa čak i trostruko provjerava postojanje pigmenta, postojanost i protok.

Iako se tinta u boji može kupiti zasebno, metoda ove marke je pakiranje u setove boca od pola grama. Ova marka ima nevjerojatnu reputaciju po boji vrhunske kvalitete koja se dobro zadržava i lako teče. Nadalje, marka ima Nuclear kolekciju tinte osjetljive na crno svjetlo i UV zrake.

Prednosti:

abc

 • Svijetla i glatka tinta za tetoviranje
 • Vrhunska kvaliteta
 • Poseban izbor boja
 • Vrlo ekonomično

Protiv:

 • Dolazi u velikoj kutiji koju je teško nositi
 • Neki su korisnici izrazili da je vodenast

7. Zračne boje

Zračne boje

Tinta za tetoviranje Radiant Colors doista opravdava svoje ime. Ova marka je popularna marka tinte za tetovaže koja je poznata po svojim performansama i kvaliteti. Za svoju tintu koriste nerezani homogenizirani tip pigmenta. Tinta također prolazi kroz sterilizaciju.

Ova tinta za tetoviranje čini niz sjajnih boja koje blistaju čak i nakon godina nanošenja. Boje su formulirali Radiant i umjetnici koji su izrazili svoje zahtjeve za obećavajućim odabirom tinte.

Tinta je dostupna u 7 osnovnih boja, i to: kanarinski žuta, plemenska crna, limeta zelena, super bijela, grimizno crvena, plava i narančasta. Ovim se entuzijastima omogućuje odabir na temelju njihovih potreba.

Sjajna tinta za tetoviranje dizajnirana je korištenjem najnovije tehnologije pigmentacije tinte. Dakle, prethodno se rasipaju umjesto na bazi pigmenta. Nadalje, to su sterilizirane tinte formulirane s pravim, nerezanim i homogeniziranim pigmentom zajedno s homogenom tekućom mješavinom za postizanje fine konzistencije koja se lako ulijeva u kožu.

Uz svoju kolekciju sjajnih boja za tetoviranje, ova marka nudi Harajuku Sumi crne okvire kao i tinte za zasjenjenje.

Paket tinte za tetoviranje sastoji se od kugličnog ležaja koji će olakšati miješanje pigmenata. No ono što ovu marku čini još primamljivijom je pristupačna cijena. Stoga, ako ste tek počeli s tetoviranjem, ova bi marka bila dobra za početak.

Također, ova tinta za tetovažu razvijena je od 100 posto organskih sastojaka; stoga se može koristiti na bilo kojem tipu kože bez ikakvih problema.

Prednosti:

 • Dostupno u svim osnovnim bojama
 • Dugotrajno
 • Formulirano od organskih sastojaka
 • Pristupačna cijena

Protiv:

 • Neki korisnici nailaze na probleme s pakiranjem

8. Dinamička tinta za tetoviranje

Dinamička tinta za tetoviranje

Dynamic Tattoo Ink ima visoku reputaciju u industriji tetovaža zbog svoje kvalitete (i varijacija crne tinte i drugih proizvoda u boji). Ova marka posluje od 1990.

Kao jedna od prvih tvrtki koje su se ikada bavile tintom za tetoviranje, umjetnici mogu očekivati ​​da će ova marka dobiti impresivne boje koje su i sigurne i dugotrajne.

Intenzitet nekih njegovih boja vrlo je jak pa Dynamic predlaže korištenje bijele boje kako bi ih se smanjilo ili stavljanje žute boje u kombinaciju pri izigravanju smeđe boje.

Nanesena u bilo kojem stilu i popularna zbog postojanosti boja i dugotrajnosti, lako i glatko prodire u kožu i zadržava boju čak i nakon zacjeljivanja. Najbolji je izbor crnih i sivih umjetnika. Dolazi vrlo tamno i može se dobiti i s tri puta većom količinom pigmenata.

Crna tinta za tetovaže od 8 oz vrhunski je prodavatelj koji nudi najbolju vrijednost za novac. Poznat je među umjetnicima koji izrađuju svoju verziju sive tinte za ispiranje tetovaža koristeći osnovnu crnu boju, a također i onima koji ukazuju veliku zahvalnost za izvrsnu podstavu i koncentriraju crnu tintu.

Štoviše, korisnici su pokazali zadovoljstvo radom ove tinte. Poznato je da je hipoalergen, a umjetnici cijene ideju da leži prilično taman i ostaje zatamnjen nakon ozdravljenja (bez izazivanja alergijskih reakcija).

Neki su umjetnici također izrazili da ova marka tinte za tetovaže nije previše gusta ili pretanka, pa je stoga odličan izbor kao tinta za podstavu.

Prednosti:

 • Nakon ozdravljenja ostaje crna
 • Dugotrajno
 • Novo pakiranje
 • Hipoalergeno

Protiv:

 • Kontejneri su izrađeni od PET plastike

9. Panthera

Panthera

Bilo bi pošteno reći da je Panthera jedna od najsigurnijih tinti za tetoviranje. Ovu marku razvila je talijanska tvrtka Futura.

Stekli su svoje iskustvo i znanje te ih iskoristili za razvoj proizvoda koji više obećavaju uzimajući u obzir sigurnost i zdravlje. Tinta je jedinstvena serija crne tinte koju mjesto Panthera opisuje kao tintu koja “oživljava vaše tetovaže”.

Panthera je predstavila samo crno -bijele tinte. Ovaj brand je još jedan od favorita tattoo umjetnika koji preferiraju glatku i učinkovitu crnu boju.

Njihove boje su veganske, sterilizirane gama zrakama i u skladu su sa standardima njemačke Uredbe o tetovažama. Ova marka bila je tražena u Europi i Italiji, a sada se predstavlja u SAD -u.

Panther tinta za tetoviranje ograničena je linija osnovnih crnih tinti za tetoviranje koje su sterilizirane gama zrakama i pogodne su za vegane. Tinta ravnomjerno prolazi kroz kožu. Poznato je da crni tonovi izloženi u seriji – koja se sastoji od Panthera Black Ink, Light Sumy, XXX Tribal Black i Dark Sumy – zadržavaju svoju svijetlu crnu boju čak i nakon nekoliko godina.

Njegova linija tinte također uključuje polarno bijelu boju koja je primjenjiva za isticanje i zasjenjivanje što omogućuje crnim linijama da se istaknu u raznolikosti.

Marka tinte Panthera Tattoo posebno je prikladna za nijanse, linije i pleme. Polar White je poznat po svojoj vrhunskoj otpornosti na svjetlost, sjaju i glatkom sjaju.

Svaki pigment koji su upotrijebili ocjenjuje se kako bi se utvrdilo zadovoljava li međunarodne i europske standarde kada je u pitanju čistoća i kvaliteta. Također nisu uključili kancerogene spojeve u svoju formulaciju.

Prednosti:

 • Veganske boje
 • Tinta je dezinficirana gama zrakama
 • Glatko i učinkovito

Protiv:

 • Dostupno samo u crno -bijelim tintama

10. Alegorija

Alegorija

Hvaleći se svojim značajnim dugogodišnjim iskustvom u tetoviranju i opsežnim punjenjem robnih marki, tinta Allegory namijenjena je umjetnicima dati obilne i pristojne pigmente za vrhunske tetovaže.

Njihov zaštitni znak, tinta Blak za tetoviranje, nudi umjetniku sve što se tiče crnog pigmenta.

Alegorijska tinta je vrsta crnog pigmenta otopljenog u tekućini koji se može koristiti za brojne postupke tetoviranja. Formulisano da bude kremasto glatko i bogato, ovo mastilo za tetovaže predstavljeno je u bočici veličine uzorka za višekratnu upotrebu pogodnu za putovanja.

Svaka boca je dizajnirana sa savitljivim vrhom dozatora naglašenom brtvom. Ova tinta stvara glatke i sjajne dizajne na koži bez izazivanja alergija zbog svojih sastojaka pogodnih za vegane.

Osim toga, veganska formulacija ima sjajnu i glatku teksturu. Njegovo najbolje stanje trebali biste održavati ljuljajući bocu; unutra ima staklenu mramornu miješalicu. Svaka boca sastoji se od prozirne PET plastike, zajedno s vrhom otpornim na neovlaštene izmjene.

Prednosti:

 • Snažne pigmentacije
 • Primjenjivo za brojne postupke tetoviranja
 • Formulirano tako da bude kremasto glatko i bogato

Protiv:

 • Kratko razdoblje isteka

stavljanje tinte za tetoviranjeIzvor slike: CotteonBro in Pekseli

Što su robne marke UV Tattoo Ink?

UV tetovaže zasigurno su jedna od najzanimljivijih vrsta tetovaža. Iako se mogu činiti kao prosječna tetovaža po dnevnom svjetlu, sjaje kad se stave pod crno svjetlo.

Čak možete pronaći i neke fotokromatske tetovaže koje su doslovno nevidljive u trenutku kad ožiljci zacijele, ali i dalje uspijevaju zasjati pod UV svjetlom.

Dakle, koje su ove marke tinte za UV tetovaže? Crna svjetlosna tinta primijenjena za UV tetovaže ne smije sadržavati fosfor. Upamtite da fosfor može zračiti i nakon gašenja svjetla, ali UV tinta neće.

Poznato je da je fosfor otrovan i može uzrokovati pečenje kože. U velikim količinama ovaj element također može postati kancerogen.

Marke tinte za UV tetovaže idealne su jer imaju pigmente koji fluoresciraju kada su izloženi UV svjetlu. Možda ste već primijetili slične pigmente u deterdžentu za rublje ili kozmetici.

Prilikom dobivanja UV tinte za tetoviranje, morate unaprijed biti obaviješteni da će to koštati malo više u odnosu na konvencionalne tetovaže zbog dosadnog postupka nanošenja. Drugi faktor njegove visoke cijene je vrsta tinte koja se koristi.

Morate potražiti umjetnika koji ima dovoljno iskustva u UV tetoviranju jer se UV tinte za tetoviranje složenije nanose (budući da se nanose slabije u usporedbi s konvencionalnim tintama). Dobivanje neiskusnog umjetnika za UV tintu za tetoviranje vjerojatno može dovesti do nekoliko problema, poput infekcija, zbog složenosti postupka.

Danas većina marki tinte za UV tetovaže ima izblijedjeli, ali uočljiv pigment koji se pojavljuje u tetovažama koje ne poštuju osvjetljenje. Budući da marke UV tinti za tetoviranje jako fluoresciraju, tinta se obično preporučuje za uporabu u svjetlima.

Ima šarmantan značaj za razliku od tamnijih tinti. Nadalje, ove tinte za tetoviranje također su povoljne za tetovaže malih dimenzija koje ostaju praktički nevidljive pri izlaganju u normalnim uvjetima.

Međutim, nedostatak je što se ova tinta za tetoviranje brže zatamnjuje u usporedbi s drugim vrstama tinte za tetoviranje. Također se nanosi tanje od obične tinte za tetoviranje i složeniji je za upotrebu.

Zapamtite da ako dodate uobičajenu tintu za tetoviranje preko UV tinte za tetoviranje, to će uništiti učinak. Morate prvo dovršiti redovne dijelove tinte prije stavljanja UV svjetla kako biste osigurali umjetničke snimke.

Što treba izbjegavati pri kupnji robnih marki Tattoo Ink?

Nakon što ste identificirali neke od najboljih marki tinte za tetovaže, bilo bi šteta identificirati marke koje se ne isplati kupiti. Međutim, općenito, tinte za tetoviranje razvijene u Europskoj uniji ili SAD -u vjerojatno su u skladu sa sigurnosnim standardima.

Ne koriste teške metale, kao ni druge zagađivače prema Smjernice FDA. Štoviše, vjerodostojne robne marke održavaju svježe zalihe i na svakoj bočici označuju datum isteka.

U 2018. FDA je utvrdila nekoliko marki koje su prekršile sigurnosne smjernice. Otkriveno je da su neke od ovih marki tinte za tetoviranje zaražene bakterijama.

Ove tinte imaju mikroorganizme koji mogu potaknuti infekcije kože i druge vrste zdravstvenih problema. Neke manifestacije uključuju alergijske reakcije, osip i trajne ožiljke.

Nemaju sve zemlje stroge politike što se tiče sastojaka tinte za tetoviranje, kao i njene proizvodnje. To je razlog zašto mnogi umjetnici ne štite jeftine tinte za tetoviranje formulirane u Aziji.

Ako niste sigurni u sigurnost marke tinte za tetovaže, ne ustručavajte se kontaktirati izravno tvrtku.

Nadalje, jeftine i nekvalitetne marke tinte za tetoviranje mogu dovesti do nekoliko zdravstvenih problema pa ih morate i izbjegavati! Ove marke mogu vas otrovati i razboljeti se.

Može izazvati infekciju, sepsu ili čak uzrokovati ozbiljnu alergijsku reakciju zbog svojih kemijskih ili umjetnih sastojaka. Mnogi od ovih štetnih tinte sadrže kemikalije za koje se zna da uzrokuju rak i moraju se izbjegavati bez obzira na sve.

Koliko koštaju najbolje marke s tintom za tetoviranje?

Trošak tinte za tetoviranje jedna je stvar koju ćete najvjerojatnije razmotriti. Obično se troškovi najboljih marki tinte za tetovaže kreću od 0,5 do 1 USD po bočici od 1 unce. Cijena može varirati za glavne proizvode poput crnih tinte, iako će ostati blizu zadanog raspona.

Ako ste tek počeli s tetoviranjem, možete započeti s jednobojnom bočicom ili odabrati trobojni ili šestobojni set različitih marki. Profesionalcima se predlaže korištenje jedne vrhunske marke i dobivanje kompleta u boji jer će ih to koštati nešto manje za svaku bocu.

Savjeti za pronalaženje najbolje internetske trgovine za tetovaže pri kupnji robnih marki za tetoviranje

Tinte za tetoviranje dostupne su na internetu. Za one koji žele povoljno kupiti tintu za tetoviranje, provjera internetskih trgovina može biti prikladna. Međutim, ne smijete zanemariti činjenicu da postoji i rizik pri kupnji tinte za tetoviranje na mreži. Stoga bi bilo korisno slijediti sljedeće savjete:

1. Kupujte u uglednoj internetskoj trgovini

Ne možete nasumično odabrati internetsku trgovinu kada kupujete marku tinte za tetoviranje. Trebali biste poslovati samo s vjerodostojnim prodavateljem. Odaberite internetsku trgovinu tintom za tetoviranje koja nudi sigurne i vrhunske tinte za tetoviranje. Preporučuje se da kupujete izravno od internetskih prodavača koje poznajete i kojima vjerujete.

2. Idite samo na poznate web stranice

Započnite pregledavanjem pouzdane web stranice. Ako ste upoznati sa web mjestom, bit će manje šanse da ćete biti prevareni. Nemojte se zavaravati pogrešnim stranicama. Mnogi od njih mogu ponuditi primamljivu prodaju i na taj način obično varaju svoje žrtve.

3. Provjerite pravila povrata

Kad pronađete najbolju internetsku trgovinu za tetovaže, uvijek provjerite politiku povrata. Neke web stranice ne dopuštaju povrat. Neki bi zahtijevali naknadu. Drugi dopuštaju besplatan povrat.

Ako ste impulzivan kupac, morate otići na web stranice s velikodušnim pravilima povrata. Ne biste htjeli trošiti novac na transakcije s trgovinama koje ne dopuštaju vraćanje artikala.

Doista, kupnja marki tinte za tetoviranje putem interneta puno je prikladnija. Samo trebate pritisnuti nekoliko gumba i on će stići na vaše mjesto.

Međutim, postoji valjan razlog zašto pošte škrguću kada šalju tekućinu poštom – puknu, puknu. Stoga stvaraju značajan nered, a paket će vjerojatno postati katastrofa. Mnogi se kupci žale na to.

Nema sumnje da je to istinska briga; međutim, ovo je nešto što još uvijek možete riješiti.

Prvo, uvijek možete razgovarati s prodavateljem prije nego što se odlučite za kupnju tinte za tetoviranje. Dogovorite se da moraju sigurno poslati predmet kako bi bili sigurni da neće puknuti tijekom prijevoza.

Zatim, ako se to ipak dogodi, kontaktirajte prodavatelja da zatražite povrat novca i ponovnu kupnju. Iako se tinte za tetoviranje ne mogu vratiti, prodavatelj i dalje često rješava problem s poštom ili pakiranjem.

Završne misli

Tijekom tetoviranja koriste se brojni pribor i oprema za tetoviranje. Međutim, tinta za tetoviranje postaje vidljiva na vašoj koži i tu može ostati zauvijek.

Stoga biste trebali biti sigurni da ste odabrali marku tinte za tetoviranje vrhunske kvalitete. Slabo razvijene tinte za tetoviranje mogu ozlijediti kožu i nanijeti više štete nego koristi.

Ako ste profesionalni tetovator, bez obzira na to jeste li tek počeli raditi, razumijete zanat ili ste veteran, nema sumnje da uvijek možete iskoristiti prednosti dobivanja najboljih marki tinte za tetoviranje.

Ništa vas ne bi trebalo ograničiti u korištenju prednosti koje nude dobri brendovi tetovaža. Stoga, ako možete pronaći drugi proizvod za koji mislite da ima potencijal pružiti vam najbolje i sigurne rezultate, ne biste trebali oklijevati isprobati ga.

Baš kao i najbolji brendovi tinte za tetoviranje koji su predstavljeni u ovom članku, bilo bi tipično za svakog umjetnika da se stalno poboljšava. Otići ćete daleko u potrazi za najboljim.

Provjerite najnoviju tehnologiju i iskoristite ono što je korisno za vaše klijente. Morate shvatiti da gornji popis nije konačan; sigurno je da ćete na tržištu pronaći mnogo više marki tinte za tetoviranje koje nude kvalitetu, funkcionalnost i sigurnost.