10 rockcsillag a legjobb tetoválásmintákkal

Josh Homme

A tetoválás és a rockzene kéz a kézben jár, de manapság úgy tűnik, hogy az egyetlen zenész, aki új tintát kap, Rihanna és Justin Beiber. Jóllehet ez mind nekik és rajongóiknak rendben van, de komoly hiánya van azoknak a rockzenészeknek, akik manapság nagy mennyiségű tintát sportolnak. Egyre több zenekar hagyja abba a heavy metalt, a sleaze rockot, a hard rockot és más műfajokat a lágyabb, szelídebb dallamok javára. Ennek az újfajta rocksztárnak lehetnek karos ujjú tetoválásai, de ezeket általában hosszú argyle pulóverek vagy más fodros felszerelés rejti el.

A legjobb rocksztároknak tetoválás minták, olyan zenészekre kell néznünk, akik több éve részt vesznek a játékban.

A listán szereplő 10 rocksztár már régóta turnézik és zenél, bárki emlékszik rá, és a tintájuk nem divatkiegészítő, hanem inkább az út során megszerzett rítus. Ezek a tetoválások a bulizás minden késő esti estéjét, minden felfújt erősítőt és minden színpadon való összeomlást jelentenek ezeknek a rocksztároknak. Tekintse meg a különböző tintafajtákat ezeken a rocksztárokon, hogy inspirációt kapjon a következő tetováláshoz, hogy az egyik legjobb tetoválási mintát kaphassa.

Josh Homme

Josh Homme a Queens of the Stone Age énekese, a Them Crooked Vultures énekese és a Kyuss néven ismert sivatagi rockzenekar egyik alapító tagja. Josh egész testén tetoválásokat visel, amelyeket azokkal a zenekarokkal turnézott hosszú évek inspiráltak. Az egyik legjelentősebb tintadarabja egy ujj tetoválás, amely a nagyapja nevét írja ki, amelyet a műtéti szövődmények miatti kishalála után kapott. Emlékeztet rá, hogy keljen fel, és úgy élje az életét, mintha fontos lenne minden nap.

Josh Homme

Josh Homme

Tim Armstrong

A Rancid punk rock zenekar vezetőjeként Tim Armstrong több mint 30 éve zenél, és tetoválásai egész testét lefedik. Az egyik leglenyűgözőbb tetoválási terve a feje tetején van, ahol pók tetoválást visel a közepén, a háló többi része pedig a feje többi részéig.

Tim Armstrong

Tim Armstrong

Dave Grohl

Dave Grohl a Nirvana dobosaként került előtérbe, de ő egyedül tört ki a Foo Fighters -szel. Kezdetben a Foo Fighters tiszta projekt volt, amely nem kapott nagy figyelmet. Ma a zenekar vitathatatlanul a világ legnagyobb rockzenekarának számít. Dave Grohl néhány kar ujját ringatja, amelyek fantasztikus törzsi tetoválásmintákat tartalmaznak, és kiemelkedik a rock jogdíjak közül.

Dave Grohl

Dave Grohl

Bolha

Flea a Red Hot Chili Peppers legendás basszusgitárosa, és azon kevés basszusgitárosok egyike, aki a zenekar többi tagja között a reflektorfényben látható. A bolhák egyik legmenőbb tetoválásmintája Jimi Hendrix előtt tisztelg. Mielőtt Jimi Hendrixet hallgatta, Flea úgy gondolta, hogy a rockzene időpocsékolás. Jimi hallgatása után csatlakozott minden idők egyik legkelendőbb és legnépszerűbb zenekarához, és ma is erős.

Bolha

Bolha

Travis Barker

A Blink 182 az egyik legnépszerűbb punk zenekar, de Travis Barker dobos megadja a csoportnak azt az előnyt, amire nagy szüksége van. Travis tetőtől talpig tetoválásokkal van borítva, de a legkiemelkedőbb darabja a mellkas tetoválása, amely a „Mondhatom” kifejezést tartalmazza ?? egy Cadillac szimbólum és egy boombox. Nyaktetoválásként kockás zászlókészlete is van.

ABC

Travis Barker

Travis Barker

Billie Joe Armstrong

A Green Day énekese egy másik rocksztár, aki életben tartja a rockot, és tetoválással bizonyítja tapasztalatait. Az egyik legmenőbb tetoválás, amit visel, egy filmcsík az alkarján, amely a zenekar többi tagjának karikatúráit mutatja.

Billie Joe Armstrong

Billie Joe Armstrong

Rob Zombi

Alice Cooper után Rob Zombie az egyik név, aki leginkább a sokk rockhoz kötődik. Annak érdekében, hogy ne csak zenész, hanem horrorfilm -rendező is maradjon, Rob Zombie -t gyilkos kar ujjú tetoválások, valamint hosszú raszta és szakáll borítja, amelyek félelmet okozhatnak minden jelenlegi popsztárnak..

Rob Zombi

Rob Zombi

Henry Rollins

Henry Rollins punk rockot játszott, és tetovált, mielőtt még menő lett volna. Bár néhány tetoválási mintája ma kissé elavultnak tűnhet, a hardcore punk idősebb államférfiának megfelelő kiegészítőként szolgálnak. Az egyik legkiemelkedőbb tetoválása egy törzsi nap a hátán.

Henry Rollins

Henry Rollins

Josh Todd

A Buckcherry énekese lehet a csúnya rock királya, de a félelmetes tetoválások egyik legjobb példája. Nézze meg a hátát, és nézzen meg egy hatalmas tetoválást egy királyról egy pakli játékkártyáról.

Josh Todd

Josh Todd

Glenn Danzig

Danzignak is van egy csomó tetoválása, amelyek megmutatják félelmetes izmait. De Danzig fő hozzájárulása a tetováláshoz az ikonikus zenekar szimbólumai. Rengeteg punk rock rajongónak van Misfits tetoválása valahol a testén, és még több hard rock rajongónak a hátára tetoválták a Danzig logót.

Glenn Danzig

Glenn Danzig