13 csípő tetoválás, amely túlmutat a normán

Csillag csípő tetoválás

Csípő tetoválás csábító, csábító és szexi lehet a nőkre, de teljesen bénák és klisék is lehetnek. Túl sok nő úgy dönt, hogy egyetemi évei alatt tetoválást készít a szalon faláról dac vagy lázadás okán, de később megbánja, amikor rájön, hogy a tinta nem igazán jelent nekik.

Ha szeszélyesen rossz csípő tetoválást kapott, minden remény nem veszett el. Ezt a horgonyt, virágot, delfint vagy más borzasztó képanyagot professzionális művész segítségével igazán kiemelkedővé alakíthatja. Ha kicsit érettebb vagy, és tudod, mit csinálsz, bemehetsz bármelyik tetoválószalonba üres csípővászonnal, és látványos tetoválást készíthetsz. Ha egy kicsit meg akarja szakítani a normát, próbálja meg beszerezni az egyik hipnotizáló tetoválásmintát.

Csillag csípő tetoválás

Függetlenül attól, hogy pár hajózási csillag vagy néhány hagyományos csillagforma van a csípőjén egy korábbi tetoválószalon látogatásakor, látványos darabokká alakíthatja őket. Hozzon létre egy galaxist vagy univerzumot a hagyományos csillagformájából, vagy egy beteg tengeri témájú csípőtetoválást, ha tintát kapott az emo napjaiban.

Csillag csípő tetoválás

Csillag csípő tetoválás

Guns Blazin csípő tetoválása

Ön egy vadon élő nyugati csaj, akit nem lehet megszokni a szokásos konvenciókkal? Ha igen, akkor azt gondolhatja, hogy jó, ha néhány pisztolytetoválást készít a természetes pisztolytáskájára.

Guns Blazin csípő tetoválása 1

Guns Blazin csípő tetoválása

Adja meg a Sárkány csípő tetoválást

A sárkányok pár évezreden keresztül a mitológia részét képezték, de a tetoválás világában a mai napig nem igazán fogtak meg. A teljes méretű sárkány csípő tetoválás megszerzése nem mutat félelmet, és kiemelkedik a többi lányhoz képest, akik úgy döntenek, hogy pillangókat szereznek.

Adja meg a Sárkány csípő tetoválást

Adja meg a Sárkány csípő tetoválást

Széteső toll csípő tetoválás

A széteső toll tetoválás gyorsan népszerűvé válik a művészek körében, különösen azoknál az íróknál, akik a régi stílusú kaligrafikus toll szimbólumát használják. Ez egy nagyszerű csípő tetoválás, ha megbánja, hogy életében korábban madártetoválást végzett, és jó takarásra van szüksége.

Rövid idézet csípő tetoválás

Nézze meg ezt a fantasztikus Rihanna tetoválást, amely azt mondja: „Megbocsátás, igazság, elnyomás, nyugalom” ?? hűvös idegen betűtípussal. Ha árajánlat tetoválást szeretne készíteni bárhol a testén, a csípőterülete a legjobb hely annak megjelenítésére, ha sok fürdőruhát, alacsony szabású farmert vagy terményt visel.

Rövid idézet Hip

Rövid idézet csípő tetoválás

Szexi virág csípő tetoválás

Egy lány soha nem hibázhat egy menő, csinos és egyedi virágtetoválással. Ha fiatalabb korában kapott egyet, bármelyik tetoválóművész, aki megér egy nyalást, átalakíthatja magányos virágát bonyolult virágmintás dizájnná, amely elbűvöli mindazokat, akik látják.

Páva csípő tetoválás

A páva és a pávatoll tetoválásai világszerte nagy népszerűségnek örvendenek a nők körében. Ez a félelmetes csípő tetoválás egy teljes méretű madarat használ, fekete-fehér árnyalatokkal a virágdíszítés alatt. A tetoválás túlnyúlik a csípőn, és a comb hátuljára és a fenék egy részére megy.

ABC

Páva csípő

Páva csípő tetoválás

Szellemkoponya csípő tetoválás

Ez a tetoválás kissé sötét, de tökéletes, ha azt a fanyar, szexi típusú nőt akarja ábrázolni, akiről tudja. Nézze meg a félelmetes koponyát alul és a bordaív fölé emelkedő nő szellemét. A középső óra emlékeztet minket arra, hogy nincs végtelen sok időnk ezen a bolygón, vagy ebben a testben.

Szellemkoponya csípő tetoválás

Szellemkoponya csípő tetoválás

Sötét holló csípő tetoválás

Ez egy másik tetoválási ötlet, ha a sötét oldalra kerül, de nem teljesen elkötelezett az összes szörnyű kép megszerzése mellett. Ezek a fekete hollók összehasonlításokat hoznak Edgar Allan Poe -val, és remekül néznek ki egy rövid idézettel, mint például: „Quoth the Raven, Nevermore.” ??

Sötét Raven Hip

Sötét holló csípő tetoválás

Vegán csípő tetoválás

Az étrend megváltoztatása az öregedés és az érettség természetes velejárója. Ha némi kutatást végzett, és rájött, hogy a húskészítmények nem az Ön számára, tudassa a világgal, ha vegán csípő tetoválást készít, amely megmutatja elkötelezettségét ezen szubkultúra iránt..

Vegán csípő

Vegán csípő tetoválás

Dzsungel nyomtatott csípő tetoválás

A gepárdnyomatok, a tigrisek, a buja trópusi virágok és más képek önmagukban is szépek és dandyok, de ha valami igazán kiemelkedőt szeretne, építse be őket egy egységes dzsungel -kollázsba, amint az a fenti tetováláson látható.

Jungle Print Hip

Dzsungel nyomtatott csípő tetoválás

Dia de los Muertos csípő tetoválás

A halottak napja a mexikói kultúra alapanyaga, és az ünnep képei Amerikában a bevándorlók befolyásának köszönhetően egyre hangsúlyosabbak. Ez a tetoválás kevésbé a halál rettenetes emlékeztetője, és inkább az élet ünnepe.

Dia de los Muertos Hip

Dia de los Muertos csípő tetoválás

Azték madár csípő tetoválás

Valószínűleg a Dia de los Muertos tetoválás teljes ellentéte, ez az azték ihlette főnix tetoválás az élet és a feltámadás egyetemes szimbóluma.

Azték Bird Hip

Azték madár csípő tetoválás