13 sajnálatos módon rossz tetoválásminták

A rossz grafika valóban tönkreteheti az egyébként nagyszerű tetoválást, de semmilyen művészi tehetség nem válthatja meg a rossz tetoválásmintákat! Azokat az embereket, akiket rossz tetoválásmintákkal festenek be, életre ítélik saját rossz döntéseikkel. A tetoválásokat nem lehet könnyen eltávolítani vagy megváltoztatni, ezért jobb, ha nem csak egy jó tetoválóművészt választ, hanem egy időtlen tetoválást is, amelyet nem fog megbánni a jövőben!

Rengeteg rossz tetoválási terv létezik, amelyekből tanulni is kell! Vedd le a tanulságot ezeknek az embereknek a rossz tetoválásmintáiból, és ne szerezz tintát, amit megbánni fogsz!

1. A házassági javaslat tetoválása

De… mit mond nem? Kíváncsi vagyok, Caroline a válaszát tetováltatta -e a hátára.

rossz tetoválás mintákKépforrás

2. Milyen színű a ruha tetoválás

Valóban ennyire emlékezetes volt a kék -fekete vagy fehér -arany vita? Ez majdnem olyan, mintha ez a fickó csak egy újabb tetoválást akart volna, és kétségbeesetten vágyott egy új tetoválásra. Bármilyen kialakítás!

rossz tetoválás mintákKépforrás

3. Hamis kínai karakterek tetoválása

A legrosszabb rossz tetoválási minták közül néhány kínai karakter, nem azért, mert nem esztétikusak, hanem mert nem biztos, hogy azt jelenti, amit gondol. Például erősen kétlem, hogy ez a nő annyira szereti a csirke tésztalevest, hogy a hátára tetoválja, de most elakadt rajta. Az isten szerelmére ne készítsen kínai karakter tetoválást, hacsak nem biztos abban, hogy mit jelentenek a szimbólumok!

rossz tetoválás mintákKépforrás

4. A Fantasy Loser Tattoo

Valóban be akarja jelenteni a világnak, hogy 2010 -ben Ön volt a Fantasy Football vesztese? Nos, ezt kapja egyetért ezzel a mutatvánnyal szezon elején! Ne feledje, gyerekek, tetoválás, hogy meg kell kapni, mert elvesztette a fogadást általában néhány nagyon rossz tetoválás minták!

rossz tetoválás mintákKépforrás

5. Megfelelő halott egyszarvú tetoválások

Jaj … Sok minden történik ezekkel a rossz tetoválási mintákkal! Nem igazán tudom, hol kezdjem. A döglött unikornis félbe szakadt vagy a szivárványvér tócsa?

rossz tetoválás mintákKépforrás

6. A bajuszos tetoválás

Azt akarja mondani, hogy családi hagyomány, hogy bajuszt tetováltatnak az arcára? Vagy a rossz tetoválás minták általában családi hagyományok? Történetesen azt gondolom, hogy a legtöbb arc tetoválás rossz tetoválás, de ez viszi a tortát!

rossz tetoválás mintákKépforrás

ABC

7. Judy Tattoo bíró

A legtöbb ember azt hiszi, hogy csak Isten ítélkezhet felettük. De nem ez a fickó! Csak Judy bíró ítélheti el őt. Ez egy elég furcsa tetoválás, de a grafika nem rossz!

rossz tetoválás mintákKépforrás

8. Emberi százlábú tetoválás

Mit kérdeznél Jézustól? Valószínűleg öklendezik egy kicsit, amikor meglátja az emberi százlábú tetoválását!

rossz tetoválás mintákKépforrás

9. Hátborzongató bohóc tetoválás

Ha korábban nem félt a bohócoktól, most talán! Ez a bohóc tetoválás egyszerűen hátborzongató! És miért sírnak azok a kisgyerekek? Lehet, hogy a hátborzongató bohóc levágott keze lehet?

rossz tetoválás mintákKépforrás

10. Szőrös troll baba tetoválás

Imádtam a trollbabákat, mint a következő gyerekeket, amikor fiatalabb leszek, de ehhez nincs szükségem arra, hogy állandóan a testemre kell festeni. Aztán megint nincs tökéletesen formált szőrös foltom a tetoválás befejezéséhez. Természetesen, ha ez a fickó leborotválja vagy elveszti a haját, úgy fog kinézni, mint egy trollbaba, akinek hiányzik a feje.

rossz tetoválás mintákKépforrás

11. Ostoba lábak a fejed mögött Tetoválás

Na, ez romantikus! Kíváncsi vagyok, mit fog gondolni ez a fickó erről a rossz tetoválási tervről, amikor abbahagyja a nyavalyás disznót, és emberré válik? Ez a baj a silány tetoválásokkal – akkor mulatságosnak tűnhetnek, de általában rossz tetoválásminták, amelyeket később megbánsz!

rossz tetoválás mintákKépforrás

12. Brenda Tetoválás

Mit gondol, mit akar itt mondani? Kíváncsi vagyok, vajon Brenda nevű valakit tisztel? Hízelgő. Remélhetőleg sikerül a kapcsolat, különben lehet, hogy a saját nevét Brendára szeretné változtatni, hogy megmagyarázza ezt a kínos helyzetet.

rossz tetoválás mintákKépforrás

13. McDonald’s nyugta tetoválása

A nyugta tetoválás csak rossz tetoválás. Időszak. A McDonald’s nyugta tetoválása azonban a legalacsonyabb.

rossz tetoválás mintákKépforrás

Most, hogy látott néhány nagyon rossz tetoválást, remélhetőleg egy kicsit éberebb lesz a saját tetoválás tervezésével! Ne rohanjon ki és készítsen tetoválást, mielőtt először megfontolja a tetoválás kialakítását. Annak elkerülése érdekében, hogy rossz tetoválásmintákkal tartósan tintát kapjon, le kell ülnie a tervre, és várnia kell néhány hetet, mielőtt belevágna. Nézze meg a tervezést minden nap, és kérdezze meg magától megbánom -e ezt később?

Ez elég a rossz tetoválásmintákból! Változtassunk egy kicsit, és nézzünk meg néhány jó tetoválási mintát, például ezeket a 30 észbontó 3D -s tetoválási mintát, 50 ingyenes tetoválási mintát, amelyek fantasztikusak, és 100 tetoválási ötletet, amelyeket érdemes ellenőrizni a tinta beadása előtt!