15 PSD datoteke ECommerce web dizajna

Web stranice za e -trgovinu iznimno su popularne, a potražnja za PSD datotekama ECommerce web dizajna strahovito raste među dizajnerima i korisnicima. S novim napretkom tehnologije i sve manje vremena, većina ljudi (uključujući i mene) radije kupuje stvari putem interneta.

Time se ne samo štedi njihovo vrijeme i trud, već se i koriste raznim promotivnim aktivnostima koje im daju primamljive ponude. Osim naziva robne marke i dobre ocjene web stranice e -trgovine, još jedan važan sastojak popularnosti web stranice e -trgovine je njezina laka upotrebljivost. Postoji mnogo vodiča koji vam prikazuju proces izrade savršenog web dizajna e -trgovine, ali ponekad zaista ne želite započeti projekt od nule.

Tako smo prikupili 15 ECD Commerce web dizajn PSD datoteka koje će vam biti od velike pomoći u vašim nadolazećim projektima. Ovih 15 PSD datoteka za web dizajn web stranice ECommerce dat će vam kreativnu prednost u odnosu na ostale dizajne e -trgovine, a u nju možete dodati neko svoje robusno znanje kako biste postali najbolji kreativni dizajn ikada. U posljednjem, kao što uvijek kažemo, ljubazno prođite kroz uvjete korištenja prije nego potrošite svoje dragocjeno vrijeme na ove datoteke.

Ako vam se sviđa ovaj članak, možda će vas zanimati neki od naših starijih članaka o PSD web predlošci, besplatni PSD predlošci, PSD predlošci web stranica, PSD gumbi i vodiči za PSD u HTML..

Web gumbi vrhunske e-trgovine

Skup od 18 web -gumba za uređivanje i promjenu veličine koji dolaze u različitim stilovima i bojama. Možete jednostavno stvoriti druge varijacije od postojećih gumba!

Web gumbi vrhunske e-trgovine

Informacije o preuzimanju i korištenju web-gumba premium e-trgovine

Predložak web stranice PSD e -trgovine

Ovo je elegantan i čist dizajn web stranice s košaricom s prekrasnim kreativnim prednostima. PSD predložak dizajniran je za bilo koju web stranicu s košaricom.

Predložak web stranice za e -trgovinu PSD

Informacije o preuzimanju i korištenju PSD predloška web stranice e -trgovine

30 ikona e-trgovine

Ove ikone dolaze u 3 različite veličine (128 × 128, 64 × 64, 48 × 48), zajedno s potpuno uređivom i slojevitom Photoshop PSD datotekom za svaku ikonu.

30 ikona e-trgovine

Informacije o preuzimanju i korištenju 30 ikona e-trgovine

Rasprodajna oznaka PSD paket

Paket stilskih web 2.0 grafika prodajnih oznaka u Photoshop PSD formatu. Paket prodajnih oznaka dolazi u 6 boja u potpuno slojevitom PSD formatu tako da možete jednostavno promijeniti fontove, tekst & boje.

Rasprodajna oznaka PSD paket

Informacije o preuzimanju i korištenju prodajne oznake PSD paket

Čisti web gumbi e-trgovine

Čisti web gumbi e-trgovine.

Čisti web gumbi e-trgovine

Informacije o preuzimanju i korištenju čistih web-gumba e-trgovine

Zdravstvena web stranica e -trgovine Puna 01

Ovo je predložak web stranice za e-trgovinu u vezi sa zdravljem, uključujući početnu stranicu i 5 podstranica. Iz ovih predložaka trebali biste moći reciklirati bilo koju drugu stranicu koja vam je potrebna. Napredno CSS kodiranje, kompatibilno s više preglednika i vrlo elegantno. Predložak uključuje datoteke all.psd i trebao bi se lako prilagoditi uz srednje znanje o Photoshopu i CSS -u.

Zdravstvena web stranica e -trgovine Puna 01

abc

Informacije o preuzimanju i korištenju web stranice Health Ecommerce Full 01

BESPLATAN dizajn e -trgovine

PSD dizajna web stranice za e -trgovinu. Fontovi uključeni. PSD oglasa također uključuje. Uključene su i unutarnje stranice.

BESPLATAN dizajn e -trgovine

Informacije o preuzimanju i korištenju besplatnog dizajna e -trgovine

Odredišna stranica e -trgovine

E -trgovina – Portfolio – Posao. 5 tema / HTML odredišna stranica: sa ili bez božićnih grafika. Klizač Nivo. Klizač proizvoda, zamjena fonta Cufon. SEO Friendly, 4 PSD datoteke.

Odredišna stranica e -trgovine

Informacije o preuzimanju i korištenju odredišne ​​stranice e -trgovine

Bilten Ezime internetske trgovine

Ezime Online Store premijerno je dizajniran i izgrađen html e -mail predložak za online poslovanje.

Bilten Ezime internetske trgovine

Informacije o preuzimanju i korištenju biltena Ezime internetske trgovine

Softverska web lokacija za e -trgovinu Puna

Ovo je predložak web stranice za e-trgovinu povezan sa softverom, uključujući početnu stranicu i 3 podstranice. Iz ovih predložaka trebali biste moći reciklirati bilo koju drugu stranicu koja vam je potrebna. Napredno CSS kodiranje, kompatibilno s više preglednika i vrlo elegantno.

Softverska web lokacija za e -trgovinu Puna

Podaci o preuzimanju i korištenju web stranice za e -trgovinu softvera Puni

Žuti gumbi e -trgovine

Žuti gumbi e -trgovine koji se mogu preuzeti.

Žuti gumbi e -trgovine

Informacije o preuzimanju i korištenju žutih gumba za e -trgovinu

e -trgovina

Samo mali web predložak.

e -trgovina

Informacije o preuzimanju i korištenju e -trgovine

Preuzmite torbu za kupovinu & ikone (PSD & PNG)

Torba za kupovinu Photoshop PSD preuzimanje. Ovo je izvrsno i vrlo korisno preuzimanje koje će vam pomoći u grafičkim potrebama vezanim uz kupnju / e -trgovinu.

Preuzmite torbu za kupovinu & amp; ikone (PSD i PNG)

Informacije o preuzimanju i korištenju preuzimanja vrećice za kupnju & ikone (PSD & PNG)