17 szuper aranyos óvoda és játszószoba ötlet

Ha elege van abból, hogy állandóan mindenhonnan felveszi a gyermekei játékait, akkor házat keres óvodával / játszószobával. Legalább akkor az összes gyerekjátékot és cuccot egy szoba biztonságos határán tarthatja … legtöbbször.

Ha szuper aranyos óvoda- és játszószoba -ötletekre vágyik, akkor 17 olyan ötletünk van, amelyek szerintünk csak praktikusak lehetnek. Reméljük kényelmesen ülsz.

1. Szürke & Fehér óvoda fiúnak

Ha kéket szeretne egy fiúnak, de nem valami túl kéket, mit szólna ezekhez a szürke és kék szép szobákhoz? Életének különböző szakaszaihoz különféle tárgyak tartoznak, és ha egy kiságyat választ, amelyből kiságy lesz, és egyesek még ezen is túl tudnak lépni, akkor vásárolt egy olyan befektetési darabot, amely ki fogja bírni a távolságot. Fogalma sincs arról, hogy a gyerekek gyorsan átmennek a dolgokon!

Szürke óvoda ötlet fiúnak

Forrás: @analisaxcx

2. Modern rózsaszín és arany óvoda egy lánynak

És természetesen nem feledkezhetünk meg a rózsaszínről egy lány számára. De mi a helyzet a rózsaszín más fajtájával… Mi a helyzet a rózsaszín rózsaszínnel? Kicsit modernebb, mint a hagyományos pasztellrózsaszín színek, amelyeket általában látni szoktál, de mégis elegáns és kissé hagyományos / régimódi vonása van. Szeretjük.

Modern rózsaszín és arany óvoda lánynak

Forrás: @hudson_and_harlow

3. Fekete & Fehér játszószoba ötlet

És amikor nem-semleges akar lenni, mit szólna a fekete-fehérhez? Ez általában nem olyan színkombináció, amire általában szuper aranyos óvoda- és játszószoba -ötletekkel gondolnánk, de ahogy a képen is látszik, mindenképpen nagyon jól működik!

Modern ötlet fekete -fehér játszószobába kisgyermekek számára

Forrás: @hudson_and_harlow

4. Nemi semleges színes játszószoba

Szeretjük a tárolóterveket ebben a csodálatos óvodában, és egy dologra biztosan szüksége lesz, amikor gyerekei vannak, a rengeteg tárhely. Ha a polcokon dobozok vannak a fal mellett, akkor nincs szükség bútorokra, például szekrényekre, komódokra stb..

Színes állati játszószoba ötlet fiúknak és lányoknak

Forrás: @rockymountaindecals

5. Szürke, rózsaszín & fehér

Milyen szép design egy óvodába vagy játszószobába! A szürke és a rózsaszín két árnyalat, amelyek nagyon jól passzolnak egymáshoz, és ez az imádnivaló szoba éppen ezt mutatja. A rózsaszín különböző árnyalatai lehetnek, ha ez a pasztell árnyalat nem egészen az Ön ízlése szerint van, és akár a rózsaszínt is teljesen más színre válthatja. Sárga például azért, hogy nem-semleges legyen.

Aranyos szürke és rózsaszín óvoda ötlet egy kislánynak

Forrás: @oh.eight.oh.nine

6. Óvoda ötlet ikreknek

Ikrek? Gratulálunk! Ez bizony sok munkának hangzik, de egy fiú és egy lány ugyanakkor igaz álomnak hangzik. Szeretjük a kis gyerekszoba kialakítását, az ágy feletti polcokat, hogy mindenki tudja, ki hol alszik. Ez a középkonzol is cserélhető egységként működik. A multitasking a bútorokkal, ha gyereke van, nagyon jó ötlet.

Szürke óvoda ötlet ikreknek

Forrás: @rockymountaindecals

7. Hercegnő Óvoda

Ha lányod van, természetesen kis hercegnő lesz. Ez az egyik oka annak, hogy annyira szerettük ezeket a hercegnős témájú szobákat, de szeretnénk a figyelmébe ajánlani a legédesebb ruhatartót is. Tökéletes arra, hogy megmutassa kislánya szekrényét, amelyről tudja, hogy a végén jobb lesz, mint a sajátja.

Hercegnő óvoda ötlet egy kislánynak

Forrás: @carmenthemodernmom

8. Aranyos kis játszószoba kisgyermekeknek

Egy kis dobozterem tökéletes játszószobát kínál a kisgyermek számára, ha a helyet megfelelően használják. Van elég hely a kicsinek, hogy lefeküdhessen és aludhasson, és játékok vannak a környéken, és rengeteg dolog, amellyel megmozgathatja kicsi elméjét. Remek ötlet igaz? Akár azt a babakaput is használhatod, hogy megállítsd a kis állatkát, és néhány órát adhatsz a ház körüli teendőknek.

Kicsi és kreatív játszószoba ötlet babának

Forrás: @elenaaaehe

9. Állatkert egy fiúnak

Hogyan hat az állatok óvodája a képzeletére? Nem említhettük meg a szuper aranyos óvoda- és játszószoba -ötletek listájában. Minden gyerek szereti az állatokat, és nagyszerűek arra is, hogy új dolgokat tanítsanak a gyerekeknek. Ezért minden gyerekfilmben sok állat van. Ez egy másik szuper aranyos óvoda- és játszószoba -ötlet, amely könnyen nemi szempontból semleges lehet. Nagyszerű közös / unisex hálószobákat is kínál.

Egyszerű állatkerti ötlet kisfiúnak

Forrás: @oh.eight.oh.nine

10. Kék -fehér játszószoba ötlet fiúknak

Tudta, hogy könnyen átalakíthat egy régi TV -készüléket barkácskonyhává a gyerekei számára? Több száz oktatóanyag létezik olyan helyeken, mint a Pinterest, és gyakran gondolkodtunk azon, hogy kipróbáljuk magunkat. Nem tűnik túl kemény munkának, ha őszinték vagyunk, de időigényesnek tűnik. Talán egy projekt, amelyet el kell hagynia a férjének, ha hasznosnak akar nézni az otthonában?

Modern kék játszószoba ötlet fiúknak

Forrás: @madelen88

11. Kicsi & Egyszerű óvoda kislánynak

Ez egy nagyszerű módja annak, hogy kis helyeket hasznosítson szuper aranyos óvodai és játszószobai ötleteihez, és ez könnyen lehet egy kicsi, szegmentált terület a hálószobájában, ha hiányzik egy szabad hely a baba számára. A kislányok teljesen cukorból és fűszerből készülnek, és minden szép.

Kis óvoda ötlet egy kislánynak

Forrás: @madelen88

12. Modern & Nem Semleges

Egy másik gyönyörű nemi szempontból semleges és meglehetősen modern óvoda vagy játszószoba ötlet, minden friss és tiszta. Az árnyalatok világosnak és szellősnek tartása és sok fény beépítése a helyiségbe nagyszerű módja annak, hogy egy kis hely sokkal nagyobbnak tűnjön.

Nemi semleges modern óvodai ötlet

Forrás: @oh.eight.oh.nine

13. Szürke & Fehér óvoda egy lánynak

Ez a szürke -fehér óvoda nagyon szép, és tényleg egy lánynak vagy egy fiúnak lehet, ha belegondol. Száz százalékban megszállottjai vagyunk ennek a lekerekített kiságy -ötletnek, és határozottan ezt fogjuk gondolni az óvodák kiegészítésére … egy nap.

Szürke -fehér óvoda ötlet egy kislánynak

Forrás: @szőkecsont

14. Rózsaszín, Fehér & Szürke

Ez egy újabb friss, tiszta és modern módja a gyerekszoba rendezésének, és akár a falra is készítheti ezeket a gyönyörű műnyomatokat. Valójában úgy gondoljuk, hogy ezt mindenképpen meg kell tennie. Ha például talált egy tetszetős, gyönyörű tapétát, de nem szeretné, ha az egész falat beborítaná, vagy túl drága, ha az egész szobát megcsinálja, akkor könnyen lefedheti a kisebb vásznakat, és ezeket inkább művészetként használhatja. Vagy távolítsa el a képeket a keretekből, és kis töredékei legyenek a háttérkép színének.

Rózsaszín és fehér óvoda ötlet egy kislánynak

Forrás: @my_home_14

15. Lányos játszószoba

Érdemes elgondolkodnia a padlóhoz közeli ágyon, amikor szuper aranyos óvoda- és játszószoba-ötleteket néz. Kezdetben nem ez a szokásos ágyuk, és azokban az időkben, amikor felügyelet nélkül hagyja gyermekét, hogy inni készüljön, vagy használja a megjelenést, nyugodtan fogja érezni magát, tudván, hogy nem tud legurulni valamit, ami kicsit távol van a talajtól. Az ágy szórakoztatóvá tétele, ahogyan itt látható, nagyszerű módja annak, hogy ösztönözze a gyerekeket, hogy többet foglalkozzanak vele. Ne ugyanazt a megközelítést alkalmazza, mint a vacsora öltöztetése?

Lányos játszószoba ötlet kisgyermekeknek

Forrás: @ebbamysaga

16. Modern Safari játszószoba ötlet

Minden gyerek szafari kalandra vágyik, vagy legalábbis mi, amikor fiatalabbak voltunk. Ezért szerettük ezt a szafari témájú szobát, amely tökéletes a szuper aranyos óvoda és játszószoba ötletekhez. A kötött textúrák fantasztikusak ebben, és nem tudunk nem gondolni arra, hogy a tökéletes érintés az lenne, ha nagymama (vagy valaki, aki tud kötni) elkészítené ezeket a gyönyörű dobásokat, párnákat, plüssállatokat és babzsákot. Nem gondolja, hogy ez egy teljesen jó ötlet?

Modern ötlet a Safari játszószobához kisgyermekek számára

Forrás: @mamma_malla

17. Színes virágos fal

A virágminták szépek, és feldobják a helyet, és szeretjük, ahogy ezeket a gyönyörű virágokat kézzel festették a falra. Ezek a betűk könnyen átfesthetők, hogy megfeleljenek a kívánt dekorációnak, és a modge-podge segítségével fedheti le őket magazinok vagy újságok karaktereivel, vagy akár háttérképekkel. Sokféleképpen testreszabhatja őket, és határozottan úgy gondoljuk, hogy itt az ideje, hogy megpróbálja.

Virágos fal óvoda ötlet lányoknak

Forrás: @rockymountaindecals

Ez a 17 szuper aranyos óvoda- és játszószoba -ötlet mind olyan, amit szívesen látnánk a házunkban egy nap, de szívesen hallgatnánk a gondolatait. Szereted őket? Melyik volt a kedvenced? Szeretnénk tudni, ezért feltétlenül vegye fel velünk a kapcsolatot. Lájkold közösségi oldalainkat, hogy folyamatosan nyomon követhessük őket.