20 legjobb ingyenes fájltárhely

Ingyenes fájltárhelyek háztartásnév. Sokan használják most az ingyenes szolgáltatást Fájltároló webhelyek adataik online tárolására és megosztására. Az adatok közé tartozhatnak más formátumú videók, képek, dokumentumok, prezentációk és fájlok. A fájlkezelő webhelyek személyes és szakmai használatra szolgálhatnak. A webmesterek és a bloggerek is használják ezeket a szolgáltatásokat értékes forrásaik megosztására olvasóikkal. Ma összeállítottunk egy listát, amely tartalmazza a részleteket 18 legjobb fájltárhely. Reméljük, hogy végigjárhatja ezeket az oldalakat, és megtalálja az igényeinek megfelelő gazdagépet. Természetesen ezek a webhelyek meglehetősen hasonlóak, de néhányuk különböző szolgáltatásokat, szolgáltatásokat és csomagokat kínál. Akárhogy is, ezek a legjobbak a legjobbak közül, így az alábbi listából biztosan megtalálja az igényeinek megfelelőt.

Ezeket az oldalakat általános értékelésük alapján választottuk ki, a besorolás, a rendelkezésre álló lehetőségek, a feltöltési sebesség, a feltöltési limit, a tárhelyszolgáltatások, az adatok biztonsága stb. Alapján. Továbbá nem szeretne spameket kapni, vagy korlátlan számú előugró ablakot kapni a fájlkezelő webhelyekről, ezért gondoskodtunk arról, hogy az ilyen webhelyeket kizárjuk a listából. Megszüntettük azokat a webhelyeket is, amelyek egy csomó űrlapot töltenek ki a regisztrációhoz. Ez a lista minden bizonnyal segít a kiválasztásban A legjobb ingyenes fájltárhely vagy webhelyek  amely megfelel az Ön igényeinek.

ZippyShare

A Zippyshare.com teljesen ingyenes, megbízható és népszerű módja a fájlok online tárolásának. Gyors letöltési sebességet kínálnak. Egy fájl maximális fájlmérete 200 MB. A fájl bármikor letölthető, és ahányszor csak szükséges. Fájl élettartama: 30 nap aktivitás nélkül. Nincs nevetséges sor! Határok nélkül!

ZippyShare

ZippyShare

DropBox

A Dropbox lehetővé teszi a fájlok online és a számítógépek közötti szinkronizálását. 2 GB ingyenes online tárhely. Szinkronizáljon bármilyen méretű vagy típusú fájlokat. Windows, Mac és Linux számítógépek szinkronizálása. Automatikusan szinkronizál, ha új fájlokat vagy módosításokat észlel. A fájlok megosztása egyszerű. Csak néhány kattintás szükséges.

DropBox

DropBox

SlingFile

Ingyenes & Egyszerű fájltárhely, fájlmegosztás és online biztonsági mentési szolgáltatások.

SlingFile

SlingFile

FileDropper

A FileDropper.com friss alternatívaként jött létre az online fájlok tárolására az olyan webhelyeken, mint a MegaUpload és a RapidShare. Azokkal a webhelyekkel ellentétben mi nem tekerjük be a felhasználót, és nem várjuk meg a bosszantó visszaszámlálókkal. Nem rejtjük el a letöltési linket agresszíven elhelyezett hirdetésekkel. Legfeljebb 5 GB -os fájlokat tölthet fel.

FileDropper

FileDropper

MediaFire

A fájlok, köztük dokumentumok, prezentációk, videók és képek tárolásának és megosztásának egyszerű módja.

MediaFire

MediaFire

FileSavr

A FileSavr célja a fájlok tárolásának egyszerűsítése. A leggyorsabb és legegyszerűbb fájlkezelő szolgáltatást nyújtjuk a MegaUpload és a RapidShare webhelyek alternatívájaként. A többi webhellyel ellentétben nem kényszerítjük a felhasználókat fizetett fiókok regisztrálására a fájlok letöltéséhez, nem mutatunk hosszú visszaszámlálási időzítőket, felugró hirdetéseket vagy bármilyen más spammel kapcsolatos tevékenységet. Célunk egyszerű: a legalapvetőbb fájl tárhely szolgáltatást nyújtani, így gyorsan megoszthatja dolgait.

FileSavr

FileSavr

ShareSend

Töltsön fel ingyenesen 100 MB méretű fájlt.

ShareSend

ShareSend

ADrive

INGYENES 50 GB online tárhely. Felhőtárolás, feltöltés & Fájlok tárolása, fájlok elérése bárhol, fájlok megosztása, dokumentumok szerkesztése online. Fájlátviteli protokoll (FTP), ADrive Desktop.

ADrive

ADrive

ABC

FileSend

Nagyvonalú 500 MB helyet kínálnak a fájlok feltöltéséhez és elküldéséhez barátainak! Korlátlan letöltések!

FileSend

FileSend

WikiUpload

Biztonsági mentés – Minden fénykép, dokumentum, dal feltöltése. Könnyen használható – egyszerű feltöltési, letöltési és megosztási lehetőségek. Jelszóval védett – Tartsa biztonságban fájljait, vagy ossza meg bárkivel, aki tetszik. Hozzáférés bárhonnan.

WikiUpload

WikiUpload

FileHosting

Nincs méretkorlát, archív feltöltés. 2 GB/sec sávszélesség.

FileHosting

FileHosting

FileDen

A gyorshivatkozás minden fájlhoz engedélyezett. 1 GB személyes tárhely. 100mb maximális fájlméret korlát. 5 GB havi adatmentés és még sok más!

FileDen

FileDen

Wixi

A webhely egyedülálló felületet kínál, ahol a média ugyanúgy kezelhető, mint a fájlok a számítógép asztalán.

Wixi

Wixi

FileSave

Zenét, filmeket, képeket, dokumentumokat és bármilyen más fájlt könnyedén megoszthat. Csak egyszer töltse fel őket, és ossza meg barátaival.

FileSave

FileSave

Fileai

Biztonságosan ossza meg INGYEN az e-mailhez túl nagy fájlokat! Nincs letölthető szoftver! Nincs fájl- vagy méretkorlát! BitTorrent stílusú átvitel!

Fileai

Fileai

Wuala

Biztonságosan tárolhatja és biztonsági másolatot készíthet fájljairól az interneten, és bárhonnan elérheti őket. Minden fájl titkosítva van.

Wuala

Wuala

Badongo

Korlátlan tárhely, fájlkezelés. Fotóalbumok, Zenei lejátszási listák. FTP feltöltések.

Badongo

Badongo

Szóval, ott van! Ezek a legjobb ingyenes fájlkezelő webhelyek az interneten. Most nem kell aggódnia, hogy elvégzi az összes kutatást, hogy megtudja, melyik webhely a legjobb az Ön számára, mert mi mindent megtettünk Önért. A fenti webhelyek a lehető legjobbak, ha a legjobb fájlszolgáltató webhelyeket keresik. Reméljük, hogy segítettünk Önnek, és felfedeztük a használni kívánt fájlkezelő szolgáltatást. Köszönjük, hogy elolvasta ezt a cikket, és nyugodtan hagyjon megjegyzést alább!