20 Mind Flabbergasting Zbrush oktatóanyagok

A ZBrush egy digitális formázó eszköz, amely a 3D/2.5D modellezés, festés és textúrázás jellemzőivel rendelkezik. Saját fejlesztésű „pixol” technológiájával a világításra, színre, anyagra és mélységre vonatkozó információkat tárolja a képernyőn lévő összes objektumról. A ZBrush -t csúcskategóriás módok létrehozására használják, és gyakran használják játékokban, filmekben és animációkban. Összegyűjtöttük a 20 legjobb ZBrush oktatóanyagot, hogy alapos ismereteket adjunk erről a csodálatos eszközről.

Különféle funkcióival, mint például a 3D ecsetek, ZSpheres, Polypaint, Illustration, Transpose stb., A tervezők egyik informatikai eszközévé vált. ZBrush dinamikus felbontást használ, hogy a szobrászok globális vagy helyi változtatásokat végezhessenek modelljeiken. A ZBrush leginkább arról ismert, hogy megkönnyíti a közepes és nagy frekvenciájú részletek formázását, amelyeket hagyományosan ütéses térképekre festettek. Tudjon meg többet a következő oktatóanyagokból.

Szobrászat készítése

Tanuljon meg szobrot készíteni egy referenciakép inspirációjával.

Szobrászat készítése

Szobrászat készítése

Cliffside

Tanulja meg elkészíteni ezt a fantasztikus fantasy jelenetet.

Cliffside

Cliffside bemutató

Egy dinoszaurusz modellezése

Ismerje meg, hogyan kell modellezni egy dinoszauruszt Zbrushban.

Egy dinoszaurusz modellezése

Egy dinoszaurusz bemutató modellezése

„Művész” készítése

Ismerje meg, hogyan lehet macskát készíteni a ZBrush és a Photoshop segítségével.

„Művész” készítése

„Művész” bemutató készítése

Füst a szemben

Ebben az oktatóanyagban a szerző nem fogja elmagyarázni a modellezést, sem a textúrázást vagy a megvilágítást, de elmagyarázza az utómunka folyamatát, amely lehetővé teszi, hogy bármilyen kép megérintse az eget, és ez a rész többnyire kimarad a készítményekből/oktatóanyagokból. Itt a kész modell; a festést a ZBrush -ban készítette, lapos színekkel, modellező alfákkal.

Füst a szemben

Füst a szemben bemutató

Videó készítése nincs több bor

Simon Blanc, a Blur Studios munkatársa megmutatja, milyen eszközökkel készítette el ZBrush No More Wine című munkáját. Kövesse lépésről lépésre, miközben Simon megteremti alapkarakterét a ZSpheres -ből, majd folytatja a szobrászatot és a festést.

Videó készítése nincs több bor

Videó készítése nincs több bor bemutatója

Reichskrone készítése

Mivel a wuthor azt akarta, hogy a lehető legjobban hasonlítson az eredeti koronára (ma Bécsben, Ausztriában), sok kutatást kellett végeznie. Azzal kezdett, hogy sok referenciaképet keresett, főleg részletes fotókat, mivel ezek nem kölcsönöznék neki a koronát. Információkat gyűjtött a méreteiről, és tanulmányozta az építés részleteit, ami meglehetősen nehéz volt, csak homályos hivatkozásokkal.

Reichskrone készítése

A Reichskrone bemutató elkészítése

Darukin: A hadúr készítése

Ebben a projektben a szerző elsősorban a Zbrush-t használta a modellezés nagy részében, valamint a szobrászatban és a pózolásban, a szerző pedig a Never-Center Silo-t használta számos kiegészítő kemény élű modellezéséhez. Végül a világítást és a renderelést főként Zbrush-ban végezték, ahol több réteget exportált, beleértve a világító rétegeket és a speciális anyagrétegeket, és összevonta azokat a Photoshopban, amelyet a textúrázáshoz és az utómunkálatokhoz is használt.

Darukin: A hadúr készítése

A Hadúr készítése Darukin bemutatója

A ZBrush anyagok sütése textúra térképre

Joseph Drust, a Vicious Cycle Software vezető karakterművésze bemutatja, hogyan kell a ZBrush anyagokat textúrátérképbe sütni.

ABC

A ZBrush anyagok sütése textúra térképre

A ZBrush anyagok sütése textúrát bemutató oktatóanyagként

Gyorsszobrászat „Amph Man”

Jesse Sandifer ZBrush sebességű szobra. Jesse ZBrush ecsettel, festési és pózolási eszközökkel hoz létre egy olyan lényt, amely különböző halas tulajdonságokkal rendelkezik.

Sebességszobrászat

Speed ​​Aulpt Amph Man bemutatója

Tanulmány a renderelésről a ZBrush és a Photoshop segítségével

Mutassa be a bemutató cikket arról, hogyan hozhat létre hűvös megjelenítéseket a ZBrush és a Photoshop segítségével.

Tanulmány a renderelésről a ZBrush és a Photoshop segítségével

Oktatóanyag a renderelésről a ZBrush és a Photoshop bemutató segítségével

A „születés” készítése

Ez a projekt lépésről lépésre elvezeti Önt, és lehetővé teszi, hogy a Zbrush 3 segítségével egy egész jelenetet hozzon létre a semmiből, hogy megformálja, textúrázza és végül megjelenítse.

A ... készítése

A „születés” bemutatója

Az általuk szállított csomag elkészítése

Tanulja meg modellezni ezt a fantasztikus jelenetet.

Készítése

„Az általuk szállított csomag” bemutató elkészítése

A DinoMonster készítése

Ha arra gondol, hogy néhány évvel ezelőtt ilyesmit készíthet olyan 3D -s alkalmazásokban, mint a Maya vagy a Max, akkor háromszor hosszabb időbe telne, amíg elkészül, és mégsem nézne ki olyan szépnek, mint ma. Mi, akik szeretjük és éljük a CGI -t, szerencsések vagyunk, hogy a CGI reneszánsz korát élhetjük. Most rajtunk áll, hogy emlékezetessé tegyük azáltal, hogy nagyszerű és inspiráló képeket készítünk leendő őseink számára.

A DinoMonster készítése

A DinoMonster bemutató elkészítése

Az orgyilkos készítése

Ebben az oktatóanyagban megismerheti a 3D -s karaktergyilkos létrehozásának folyamatát.

Az orgyilkos készítése

Az Assassin bemutató elkészítése

Hihetetlen Hulk

Tanulja meg, hogyan készítheti el az Incredible Hulk -t Antonio Juricic.

Hihetetlen Hulk

Hihetetlen Hulk bemutató

Rendőrségi szépség

Ezt az oktatóanyagot követve tanuljon meg leendő rendőrlányt csinálni.

Rendőrségi szépség

Rendőrségi szépség bemutató

Idős ember

Ebben az oktatóanyagban elmagyarázzuk, hogyan hoztuk létre az „Öreg – portré” című művet ??. Az elején – a modellezést és a kicsomagolást a Blenderben végezték, a részleteket és a renderelést Zbrush -ban, valamint néhány utómunkát a Photoshop segítségével. Önnek kissé ismernie kell ezeket az eszközöket, a fejlettebb művészek tehetik meg először és az oktatóanyag utolsó részét különböző alkalmazásokban.

Idős ember

Öreg bemutató

A palack mestere elkészítése

Khalid Abdulla Al-Muharraqi szerző elmagyarázott néhány lépést, amelyeket általában megtennének egy olyan koncepció létrehozása érdekében, mint a „Palack mestere”.

A palack mestere elkészítése

A Master of the Bottle bemutató elkészítése