20 najboljih Android MP3 playera za Android

Trebali bismo biti jako zahvalni svim glazbenicima u svijetu danas. Glazba je jedno od najvećih užitaka u životu, a i jako je moćna. Slušanje određene vrste glazbe može promijeniti vaše mentalno stanje. Na primjer, slušanje veselih i živahnih pjesama može vam uljepšati raspoloženje. Također, nadahnjuje vas da ustanete i plešete, uživate u životu itd …

Sada se glazba može ponijeti bilo gdje sa nama i to je izuzetno jednostavno za napraviti. Korisnici Androida moći će saznati koliko lako mogu slušati svoje omiljene melodije kad god to požele. Na internetu su dostupne razne besplatne aplikacije koje vaš Android telefon mogu pretvoriti u MP3 player.

U ovom ćemo vam članku predstaviti neke od nevjerojatnih Android MP3 Player player aplikacije to vam daje slobodu da radite mnogo više od pukog slušanja glazbe.

Ove će vam aplikacije također dati mogućnost otkrivanja novih zvukova i novih vrsta glazbe koje možda nikada niste slušali. Stoga je vrlo preporučljivo pretvoriti svoj Android uređaj u prijenosni glazbeni uređaj.

MixZing

MixZing jednostavno je najnapredniji medijski player u svijetu! Music ID identificira vaše pjesme, čak i one bez valjanih oznaka, i omogućuje vam da očistite njihove oznake i omote albuma. Prikazuje tekstove za milijune pjesama. Mood Player stvara prilagođene sesije slušanja – poput Pandore za vašu glazbu! i mnogo više.

MixZing

Preuzmite MixZing

Meridijan

Najfunkcionalniji i prilagodljivi player za video i glazbu u telefonu. Ne možete koristiti widget ako je instaliran na SD -u!

Meridijan

Preuzmite Meridian

TuneWiki društveni glazbeni player

Muzičko iskustvo koje morate imati za sviranje i otkrivanje glazbe. Reproducirajte glazbu, emitirajte internetski radio i video zapise – sve sa sinkroniziranim tekstovima koji se mogu odmah prevesti na više od 40 jezika.

TuneWiki društveni glazbeni player

Preuzmite TuneWiki Social Music Player

Rdio

Rdio je društvena glazbena usluga na webu i na Android uređajima. Pratite svoje prijatelje i druge ljude s izvrsnim glazbenim ukusom i pronađite novu glazbu za slušanje. Pustite bilo koju od naših 8 milijuna pjesama koliko god želite i napravite vlastite popise za reprodukciju.

Rdio

Preuzmite Rdio

Glazbene vijesti, Popstars & Tekst

Glazbene vijesti, Popstars & Lyrics je najbrža i resursima bogata aplikacija za ažuriranje najnovijih glazbenih časopisa, poznatih osoba, albuma i emisija/svirki.

Glazbene vijesti, Popstars & amp; Tekst

Preuzmite Glazbene vijesti, Popstars & Tekst

Glazbeni CD -i

Nabavite najnovije CD -ove i ekskluzivnu glazbenu ponudu na popularnim CD -ovima, kupujte glazbene CD -ove od svojih omiljenih bendova i usporedite ih.

Glazbeni CD -i

Preuzmite glazbene CD -ove

EvriThing Rock

EvriThing Rock donosi vam najbolje streamove sadržaja u stvarnom vremenu sa rock glazbene scene.

EvriThing Rock

Preuzmite EvriThing Rock

Promiješajte ludu glazbenu produkciju

Superproducent Stir Crazy utisnuo je svoj pečat na glazbenoj sceni od 2003. Njegova produkcija pomogla je u stvaranju hitova koji definiraju karijeru za umjetnike poput Potlucka, D12, Bizzy Bonea, Toxsicka, Kamala, Tre Pounda, SOL-a, T.O.N.Eza,

Promiješajte ludu glazbenu produkciju

Preuzmite Stir Crazy Music Production

MOKB

MyOldKentuckyBlog.com jedan je od vodećih mp3/glazbenih blogova na internetu. Preuzmite aplikaciju MOKB i preuzmite najnovije besplatne i legalne mp3-e iz nadolazećih indie rock bendova.

MOKB

Preuzmite MOKB

Shazam

Njegov rad je prilično jednostavan: samo dodirnite središnji gumb aplikacije i držite telefon kako biste identificirali pjesmu. Donijet će vam neke podatke: album, naslov, izvođača, video zapise, tekstove i još mnogo toga. Mora se reći da svi ti podaci nisu dostupni za sve pjesme. Budući da je baza podataka Shazam javna, dostupnost ovisi o volji korisnika da je učitaju

Shazam

Preuzmite Shazam

Yala

Yala je prva mobilna aplikacija koja besplatno pruža legalni pristup najvećem katalogu sve glazbe arapskog svijeta. 60 000 pjesama, 3000 izvođača, 3500 video zapisa

Yala

abc

Preuzmite Yala

Tamilski vanoli

Slušajte ili snimajte streaming glazbu, razgovore i vijesti s tamilskih radijskih postaja, podcasta, popisa za reprodukciju, FM radija diljem svijeta i Indije.

Tamilski vanoli

Preuzmite tamilski vanoli

VEVO

VEVO-ova besplatna glazba visoke kvalitete & Zabavno programiranje sada je dostupno u prekrasnoj novoj Android aplikaciji.

VEVO

Preuzmite VEVO

VideoTonez od MUZ -a

Videotonez besplatna glazba visoke kvalitete & Zabava je sada dostupna kao Android aplikacija besplatno.

VideoTonez od MUZ -a

Preuzmite VideoTonez od MUZ -a

Slacker Radio

Slušajte besplatni prilagođeni radio na svom Android uređaju. Slušajte više od 100 stručno programiranih radio postaja ili stvorite vlastite prilagođene postaje od milijuna pjesama.

Slacker Radio

Preuzmite Slacker Radio

Videotonovi

Reproducira se glazbeni video za dolazni poziv. Videozapise s SD kartice možete koristiti kao video melodiju zvona. Omogućuje odabir zasebnog videozapisa za kontakt.

Videotonovi

Preuzmite videotonove

Glazbeni spotovi – Phoenix

Koristite aplikaciju za gledanje videozapisa na svom Xoom -u ili drugom Android tabletu. Odlična društvena aplikacija koja gotovo sve čini što biste ikada htjeli društveno učiniti na telefonu! Pročitajte više o popisu značajki.

Glazbeni spotovi - Phoenix

Preuzmite glazbene video zapise – Phoenix

Zapisi OE

Sada strujimo cijeli naš katalog zajedno s redovitim popisima pjesama, datumima turneje, video premijerama, ekskluzivnim preuzimanjima i pregledima novih albuma.

Zapisi OE

Preuzmite OE zapise

Trey Songz

SVE STREY SONGZ.

Trey Songz

Preuzmite Trey Songz

Linkin Park

Službena aplikacija Linkin Park. Gledajte LP video zapise, slušajte glazbu, pratite obilazak, dijelite i preuzimajte fotografije te se povežite s drugim obožavateljima.

Linkin Park

Preuzmite Linkin Park

Digimarc Discover

Digimarc Discover omogućuje vam korištenje vašeg Android telefona za otkrivanje neprimjetnih digitalnih vodenih žigova u tiskanim materijalima i za identifikaciju pjesama.

Digimarc Discover

Preuzmite Digimarc Discover

Soft rock 92,7 WOBM

Soft Rock 92.7 WOBM dodatno je olakšao slušanje uživo. No, osim toga, možete provjeriti tekstove dok se pjesme sviraju, vidjeti informacije o izvođaču i albumu, otkriti novu glazbu, označiti i kupiti omiljene pjesme i još mnogo toga.

Soft rock 92,7 WOBM

Preuzmite Soft Rock 92.7 WOBM

Sada kada smo došli do kraja popisa, nadamo se da ste pronašli aplikaciju za MP3 player koja će odgovarati vašim potrebama ako želite ponijeti glazbu sa sobom u pokretu. U nastavku ćete pronaći neke poveznice na neke druge postove za koje vjerujemo da će vam se svidjeti. Stoga vam toplo preporučujem da ih provjerite. Također, slobodno ostavite komentar! Voljeli bismo čuti od vas.

Ako vam se sviđa ovaj članak, možda će vas zanimati neki drugi naši članci o  Besplatni Android media playeri, Android video playeri, vrhunski Android widgeti i Android Remote Desktop aplikacije.