21 Ajándék baba zuhanyhoz, amelyek valóban hasznosak

Meghívtak egy gyermekzuhanyra, de nem tudod, milyen ajándékot vegyél? Akkor itt vagyunk, hogy segítsünk! 21 baba zuhany ajándékot találtunk, amelyeket a leendő szülők imádni fognak és valóban használni is fognak. Van minden költségvetésünkre valami, a foggyűrűktől az ajándékkosarakig. Ezen kívül talál ötleteket, amelyeket összeállíthat egy egyedi ajándékhoz, és olyan ajándékokat, amelyek sokáig rögzítik az emlékeket a babavárás után.

1. Watch Me Bloom Blanket

Az első baba zuhany ajándék ötletünk ez a gyönyörű „watch me bloom” takaró. A takaró mérföldkő kártyákat tartalmaz, és az ötlet az, hogy a babát a takaróra tegyék a koruk szerinti kártyával együtt. Aztán a szülők fotóznak. Minden hónapban lesz egy új fényképük a babáról, és egész évben visszanézhetnek, hogy mennyit nőtt a babájuk. Ez az ajándék sok emléket fog felidézni.

Watch Me Bloom Blanket - Baba zuhany ajándék

Forrás: @chelsea_marbles

2. DIY ajándékkosár leendő anyukáknak

A babazuhany ajándékának nem kell csak a babának szólnia. Vásárolhat valami szépet a leendő anyukának is. Itt van egy ajándékkosár ötletünk. Minden lényeges elemet tartalmaz, amire egy elfoglalt új anyának szüksége van, a kényeztető fürdőbombáktól a száraz samponig azokban a mozgalmas napokban. Létrehozhat egy dobozt vagy kosarat tetszőleges elemekkel.

DIY ajándékkosár leendő anyukáknak

Forrás: @thebirthboxco

3. Babazsákok

Amikor babazuhany -ajándékot vásárol, soha nem tévedhet olyan aranyos babaruhákkal, mint ezek a csizmák. Ezek a babacipők szuper aranyosak, hangulatosak és praktikusak az új baba számára. Mindenféle színben és stílusban vásárolhat csizmát. Ragaszkodjon az ilyen semleges színekhez, ha nem tudja a baba nemét, vagy ha ez inkább a szülő stílusa. Azonban élénk színeket kaphat, például rózsaszín, kék és így tovább.

Aranyos babacipők

Forrás: @kalinmarieboutique

4. Ajándékkosár Essentials -szel

Ezután van egy másik ajándékkosár ötletünk, de ez tele van az újszülött számára nélkülözhetetlen dolgokkal. Ez magában foglalja a pelenkákat újszülött csecsemőknek, eldobható táskákat, kiütések elleni krémet, pelenkázót az utazáshoz és öt aranyos vállpántot. Vásárolhat ilyen ajándékkosarakat, vagy maga is összerakhat egyet.

Baba zuhanyzós ajándékkosár alapvető dolgokkal

Forrás: @belleandbeaubaby

5. Aranyos gólya képkeret

Egy aranyos és egyedi ajándékötletet keresel? Akkor ez a következő választás az Ön számára. Itt van egy gólya képkeret. A gólyák nagyon népszerűek a csecsemők számára, mert olyan történetekben használják, amelyek arról szólnak, hogy egy új babát hogyan szállítottak szüleinek. Egy ilyen keretet mindkét szülő szeretni fog, és ez lehet a különleges nap emléke.

Aranyos gólya képkeret

Forrás: @homidesign

6. Fogazó ékszerek

Minden kismama számára elengedhetetlen a fogzási ékszerek. A fogzás a babától függően különböző időpontokban kezdődik, de egy biztos: ha egyszer elkezdődik, fel kell készülnie! A fogzás ékszereivel anya csak felteszi a nyakláncot vagy a karkötőt, és a baba rágódhat, miközben tartják és ölelik. Így anyu kap egy aranyos kiegészítőt, és a babának van egy játéka, amellyel játszhat, valamint segédeszköz a fogzáshoz. Nagyon sokféle stílus létezik, amelyek minden anyának megfelelnek.

Fogazó ékszerek - Baba zuhany ajándékötlet

Forrás: @autumnfox.teethingaccessories

7. Scan Picture Art

Egyedi ajándékot keresel? Akkor ez a következő ötlet neked szól. Itt van egy fa művészet, amely a baba szkennelését tartalmazza. Ez egy csodálatos ajándékötlet, mert szokatlan, és a szülők díszíthetik a letapogatást, hogy különleges emlékként őrizzék meg. Ezt minden leendő szülő imádni fogja!

Scan Picture Art

Forrás: @letterandknotco

8. DIY könyv ajándékkosár

Ezután van egy imádnivaló könyv ajándékkosarak. Egy bőröndöt személyre szabott plakett és gyermekkönyvek töltöttek meg. Ezt bármilyen dobozzal vagy kosárral és bármilyen könyvvel újra létrehozhatja. Ez gyönyörűen nézne ki az óvodában, és a könyvek olvashatók az új babának és még évekig. Ez egy ajándék, amely továbbra is ad.

DIY könyv ajándékkosár

Forrás: @bulbbeautiful

9. Előke és címke takaró

A címkés takarók nagyszerűek a csecsemők számára. Nem csak hangulatosak, de a címkék is megvigasztalhatják a csecsemőket, és elősegíthetik fejlődésüket. Ezért a címke takaró a következő ajándékötletünk. Ezeket különböző méretben, különböző nyomatokkal és színekkel kaphatja meg. Néhány takaróhoz még egy aranyos kis előke is jár, mint a kiemelt.

Előke és címke takaró

Forrás: @isaiahselephant

10. Baba zuhanycsokor

A következő ötletünk egyedi és szuper aranyos. Itt van egy baba zuhany csokor. Ez nem egy közönséges csokor, ez két virágot és öt virágmintát tartalmaz, amelyek virágmintába vannak csomagolva. Ezeket különböző virágokkal és különböző nadrágokkal lehet kapni. Ez egy csodálatos és szokatlan ajándék, amelyet minden anya szeretni fog.

Baba zuhany csokor

Forrás: @popsiclebaby.sg