21 Barbie Halloween jelmez ötlet

Ha elege van az ijesztő Halloween jelmezekből, és szeretne kipróbálni valami szórakoztató és stílusos dolgot, akkor ez az Ön számára. Ma a legjobb Barbie jelmezek közül választhatunk Halloweenre. Barbie -nak sokféle változata létezik, a klasszikus rózsaszín megjelenéstől a filmek szereplőiig. Vessen egy pillantást, és nézze meg, hogy Barbie melyik divatos változata szeretne lenni ezen a Halloween -on. Minden jelmez újrateremthető, és minden eseménynek van valami, a buliktól a családi Halloween -es éjszakák trükkjéig vagy kezeléséig.

1. Aranyos és klasszikus Barbie jelmez

Először is megkapjuk ezt az aranyos és klasszikus Barbie jelmezt. Rózsaszín Barbie bodyt visel, csillogó övvel és kiegészítőkkel. A megjelenés teljes hosszú szőke hajjal és rózsaszín napszemüveggel. Ez egy szórakoztató és könnyen viselhető megjelenés, és meglehetősen könnyű újrateremteni, mivel hasonló darabokat találhat, ha vásárol. Imádjuk ezt, és akár kísérteties változatot is kipróbálhat Halloweenkor.

Barbie egyszerű jelmez ötlet

Forrás: @desiperkins

2. Ijesztő Barbie és Ken

Ha egy pár jelmezét keresi, akkor ez tökéletes lesz. Ez a kettő Barbie és Ken ikonikus duónak öltözik. Mindkét jelmez olyan darabokat használ, amelyek könnyen megvásárolhatók az interneten, így nagyszerű DIY megjelenés. Próbáljon ki ilyesmit, vagy próbálja újra létrehozni kedvenc ruháját.

Barbie és Ken páros jelmez

Forrás: @inesklarafashion

3. Megfelelő Barbie jelmezek

Ezután van egy aranyos jelmezötletünk Önnek és gyermekének. Itt van egy anya és lánya, akik Barbie jelmezeket viselnek. Mindkettő Barbie felsőt, rózsaszín tutut és fehér cipőt tartalmaz. Ez egy jó ötlet azoknak, akiknek gyermekeik vannak, és részt vesznek a családi Halloween rendezvényeken.

Megfelelő Barbie jelmezek

Forrás: @vivianfpires

4. Olvadt Barbie smink Halloweenre

Mivel Halloween van, a klasszikus gyönyörű Barbie -nak adhat egy csavart, és itt van egy nagyszerű. Barbie stílusú sminket visel rózsaszín ruhával. Sminkje élénk, mint Barbie -é, de az arca mintha olvadna. Ez egy egyedülálló és szórakoztató ötlet, és tökéletes Halloweenre. Olvasó arc smink oktatóanyagokat talál az interneten, így saját maga is kipróbálhat hasonló megjelenést.

Olvadt Barbie smink Halloweenre

Forrás: @jacquibeauty

5. Stílusos Barbie jelmez

Ha szereted az elegáns rózsaszín Barbie ruhákat, akkor imádni fogod ezt a jelmezt. Ez egy csinos rózsaszín szoknyát tartalmaz, Barbie szárnyával és aranyos kiegészítőkkel. A megjelenés sok bevásárló táskával van kiegészítve. Ez tökéletes azoknak, akik szeretik Barbie divatját, és vintage hangulata van a szoknyával.

Stílusos Barbie jelmez

Forrás: @enchantedpartiesdfw

6. Barbie és a Pegazus varázsa

Olyan sokféle Barbie -kinézet létezik, amelyek inspirálódhatnak. Itt van egy a Barbie és a Pegazus varázsa című film alapján. Gyönyörű lila ruhát visel a filmből készült Fénypálcával kiegészítve. Ez egy szórakoztató jelmez, és úgy fogja érezni magát, mint egy hercegnő a partin.

Barbie és a Pegazus varázsa

Forrás: @foxy_kan

7. Toy Story Barbie jelmez

Szereted a Toy Story filmet? Akkor ezt ellenőriznie kell. Ez a jelmez a filmben szereplő Barbie alapján készült. Van benne lábmelegítő és minden. Ez egy szórakoztató megjelenés, és mindenki tudni fogja, ki vagy. Ezt barkácsolhatja, vagy vásárolhat hasonló jelmezeket az interneten.

Toy Story Barbie jelmez

Forrás: @billiebugcosplay

8. Edzés Barbie jelmez

Ezután újabb szórakoztató és aranyos megjelenés vár ránk. Ez a kettő edző Barbie -nak van öltözve. Mindkét megjelenésnek színes 80 -as hangulata van. Ismételje meg ezt a gyerekeivel, vagy önálló Barbie lehet. Ez kiválóan alkalmas partikra és az utolsó pillanatban zajló Halloween -eseményekre, mivel könnyedén újra létrehozhatja ezt a megjelenést.

Edzés Barbie jelmez

Forrás: @byerikabatista

9. Ijesztő Barbie Halloween smink

A következő jelmezötlet egyszerű és könnyen viselhető. Hozzá illő rózsaszín felsőt és sminket visel. Mindkettő klasszikus Barbie rózsaszín színű. Ez egy egyszerű Halloween jelmez, amelyet glam vagy kísérteties változatban újra létrehozhat. Összességében ez egy szórakoztató megjelenés, és ez egy másik, amely nagyszerű az utolsó pillanat eseményeihez.

Ijesztő Barbie Halloween smink

Forrás: @mollyiles_makeupartist

10. Rózsaszín Barbie DIY jelmez

Ha csinos és egyszerű Halloween jelmezt szeretne, akkor ez az Ön számára. Itt van egy gyönyörű hölgy, aki tetőtől talpig rózsaszínben viseli. Ez olyan szórakoztató ötlet, és könnyedén újrateremtheti a megjelenést a ruhásszekrény ruháival. Csak győződjön meg róla, hogy minden élénk Barbie rózsaszín árnyalatú.

Egyszerű Barbie Halloween jelmezötlet nőknek

Forrás: @siennajori

11. Fodrász Barbie jelmez

Fodrász vagy? Ha igen, akkor ez tökéletes az Ön számára. Ez a jelmez Barbie fodrász! Ez egy olyan szórakoztató ötlet, és nagyszerű, ha a munkahelyén Halloweenre szeretne öltözni. Ezt könnyű újratelepíteni és viselni. Próbáljon ki hasonló jelmezt, vagy készítse el saját változatát Barbie fodrászáról.

Fodrász Barbie jelmez

Forrás: @haleys_beauties

12. Sugarplum hercegnő balerina

Ezután egy Barbie jelmez inspirálta a cukorbeteg hercegnőt Barbie -ból a Diótörőben. Ez egy gyönyörű jelmez, és nagyszerű azok számára, akik mindig balerina szerettek volna lenni. Hozhat létre hasonlót, vagy alkalmazkodhat úgy, hogy rövidebb rózsaszín szoknyát választ, ha buliba megy. Ez egy szép jelmez, amellyel jól lehet szórakozni.

Sugarplum hercegnő balerina

Forrás: @anastasia_lion

13. Pink és Glam jelmez

Ha szereted Barbie -t, rózsaszín és nyilatkozni, akkor ez a jelmez az Ön számára. Itt van egy vidám és glam megjelenés. Barbie felsőt visel, rózsaszín szoknyával, bolyhos kabáttal és kiegészítőkkel. Ez nagyszerű azok számára, akik stílusosak akarnak lenni Halloweenkor. Ebből akár kísérteties változatot is készíthet, és készíthet egy zombi Barbie -t!

Pink és Glam Barbie Halloween jelmez

Forrás: @windup.doll

14. Idegenvezető Barbie

A következő jelmez szórakoztató és aranyos. Itt van Barbie idegenvezető. Valami ilyesmi tökéletes lenne egy Halloween parti házigazdájának, mivel az idegenvezető gondoskodhat a vendégekről. Ez egy szórakoztató és könnyen viselhető jelmez is. Ez egy másik sokoldalú jelmez, amitől ijesztő is lehet.

Idegenvezető Barbie jelmez ötlet

Forrás: @thatinstaxguy

15. ’80 -as évek Barbie Halloween jelmez

Szereted a retro Barbie jelmezeket? Ha igen, ez te vagy. Ez a Barbie jelmez puha rózsaszín trikót tartalmaz, amelyhez megfelelő fejpánt, fehér melltartó, lábmelegítő és fehér cipők társulnak. Nagyon könnyű viselni, és bámulatosan fog kinézni egy partin. Az interneten rózsaszín trikókat találhat, így ez a jelmez nagyon egyszerű (és olcsó) újrateremteni. Ennek a jelmeznek egy ijesztő változatát is létrehozhat néhány hamis vér sminkkel és kontaktlencsével. Ez nagyon klasszul nézne ki!

80 -as évek Barbie Halloween jelmez

Forrás: @breeweberxo

16. Vintage Barbie jelmezötlet

Ha szereted a vintage divatot, akkor ez neked való. Itt van egy vintage ihlette Barbie. Csinos ruhát visel, 50 -es stílusú hajjal és sminkkel. Ez mindkét világból a legjobbat adja. Stílusos és Barbie ihlette. Ezt a megjelenést bármilyen ruhával újrateremtheti, és inspirációként bármely évtizedet felhasználhat.

Vintage Barbie jelmez ötlet

Forrás: @scarletsoda

17. Cukorkoponya Barbie dobozban

Ezután mutatunk egy szórakoztató Barbie jelmezt. Ennek cukorkoponya témája van. Rózsaszín ruhát visel, kísérteties cukorkoponya sminkkel. A smink doboz kellékkel van ellátva, így úgy néz ki, mint egy Barbie egy dobozban. Hozhat létre egy ilyen dobozt, ha szereti a kézművességet. Ezenkívül a jelmez a doboz nélkül is újrateremthető.

Cukor koponya Barbie dobozban

Forrás: @holasoypoli

18. Sassy Barbie

A következő jelmezötlet aranyos és pimasz. Edzés stílusú ruhát visel, táskával és nagy kabáttal. Ez egy szórakoztató jelmez, és nagyszerű azok számára, akik szeretnek mindent kimenni és nyilatkozni. Ezt újra létrehozhatja, vagy hozzáadhat néhány nadrágot vagy lábmelegítőt. Ha csillogóbb szeretne lenni, akkor a rózsaszín ruha elképesztően jól mutatna a kabáttal.

Hülye Barbie

Forrás: @nevelés

19. Barbie és Ken Halloween jelmez

Szereted a Barbie és Ken jelmezeket? Ha igen, akkor ez az Ön számára. Itt van Barbie és Ken kísérteties témával. Barbie rövid, rózsaszín ruhát visel, rózsaszín cipővel, míg Ken rózsaszín és fehér ruhát visel. Ez egy szórakoztató ötlet, amit mindenki szeretni fog.

Ijesztő Barbie és Ken Halloween jelmezek

Forrás: @iamsarahharris

20. Toy Story Család Barbie -val

Ezután van egy másik Toy Story Barbie, de ő más filmszereplőkkel van! Az egész család a Woody -tól Buzz Lightyearig tartó film karaktereinek öltözött. Valami ilyesmi tökéletes családi eseményekhez. Próbálja ki ezt a családdal, vagy újraalkothatja ezeket a jelmezeket barátaival.

Toy Story család Barbie -val

Forrás: @_amandafrancis

21. Rózsaszín és lila Barbie ihlette jelmez

Az utolsó Barbie jelmez vidám, merész és glam. Rózsaszín ruhát visel, lila parókával és aranyos kiegészítőkkel. Ez egy klassz Barbie jelmez, és nagyszerű azok számára, akik valami mást szeretnének kipróbálni. Próbálja ki ezt, vagy használhat szőke parókát a klasszikusabb Barbie megjelenéshez. Ebből akár zombi változatot is készíthet, mivel a zombi báli jelmezek nagyon népszerűvé váltak.

Rózsaszín és lila Barbie ihletett jelmez

Forrás: @karacraig

Reméljük, találtál egy klassz Barbie jelmezt Halloweenre.