21 egyedülálló módja annak, hogy bejelentse a férjének a terhességet

11. Személyre szabott apuka mellény leszel

Ezután van egy másik babamell -ötletünk. Ez személyre szabott, és így szól: „Apa leszel”. Ez egy imádnivaló módja annak, hogy bejelentse a hírt a férjének. Legyen egyszerű, vagy hozzáadhat egy ilyen mellényt a korábban bemutatott meglepetésdobozok egyikéhez. Ezeket a mellényeket az alábbi Instagram oldalon vásárolhatod meg.

Személyre szabott Apu mellény leszel

Forrás: @storksandrainbows

12. Leendő apu jelvény

Tedd a férjedet különlegesnek egy ilyen bejelentéssel. Itt van egy leendő apuka jelvény. Annyira aranyos, és a jelvény mindig nagyszerű érzéseket kelt az emberekben különleges alkalmakkor. Ezeket a jelvényeket az alábbi oldalon vásárolhatja meg. Próbáljon ki egy ilyen rózsaszínt, vagy bármilyen színt használhat. A jelvény a csodálatos nap emlékéül is megőrizhető. Adhat neki egy kártyát, vagy esetleg egy új pólóval.

DIY leendő apu jelvény

Forrás: @aninkintwine

13. Jövő Gaming Buddy

A következő ötlet egy újabb videojáték -bejelentés. Ez egy babamellényt tartalmaz, amelyen „jövőbeli játékbarát” olvasható, és szezonális dekoráció veszi körül. Ez egy szuper aranyos bejelentés, amely tökéletes a játékos férjek számára. Hozzon létre egy szezonális felfedezést, vagy próbáljon hasonló mellényt használni meglepetésdobozban vagy ajándékként.

Jövő Gaming Buddy

Forrás: @johnathan_pankow

14. A Trónok harca ihlette terhességi bejelentés

A férje rajong a Trónok harcaért? Ha igen, ez az ötlet nagyszerű az Ön számára. Ez a kismama babamellénnyel árulta el a hírt. A mellény GOT ihletésű, és a „Baby of house” felirat olvasható a vezetéknevükkel. Ez egy szórakoztató és egyedi ötlet. A baba viselheti a mellényt, ha egyszer megszületett, vagy partnere megtarthatja a mellényt emlékként.

A Trónok harca ihlette terhességi bejelentés

Forrás: @hodasadek

15. Aranyos babamell -ötlet

Ha Ön és férje már egy ideje babát keres, akkor választhat egy ilyen bejelentést. Itt van egy babamellény, amire “Néhány próbálkozás kellett, de végül sikerült” rá volt írva. Ez tökéletes azoknak a pároknak, akik küzdenek, mivel különlegessé teszik a híreket. Van egy terhességi teszt is a mellény oldalán, és ezt újra létrehozhatja. Ezeket az imádnivaló mellényeket az alábbi oldalon vásárolhatja meg.

Aranyos baba mellény ötlet

Forrás: @pregnancytees

16. Egyszerű és aranyos terhességi közlemény

Egyszerűbb bejelentést keres? Akkor ezt nézd meg. Ehhez a felfedezéshez egy fehér kártyát hoztak létre, amelyre „nagyszerű apa leszel” volt írva, a kártya is személyre szabott. Ez csak egy aranyos és egyszerű módja a hírek megosztásának. Egy ilyen kártya nagyszerű azoknak a férjeknek, akik nem szeretik a hatalmas felhajtást, ezért tompított, de különleges.

Egyszerű és aranyos terhességi bejelentés

Forrás: @foraveryimportantdate

17. Alig várom, hogy találkozzunk Baby Mellény

Ez a következő ötlet egy babamellényt tartalmaz, amely majdnem olyan, mint az újonnan várt érkezés ajándéka. Itt van egy babamellény, amely üdvözli a leendő apát, és azt mondja, hogy a baba alig várja, hogy találkozzon vele. A mellény is személyre szabott. Ez egy imádnivaló módja annak, hogy bejelentse a férjének a terhességet. Amint látja, gyönyörű fotót készíthet, amelyet jó lenne megosztani a közösségi médiában.

Alig várom, hogy találkozzunk Bébi mellény

Forrás: @puddlekickers

18. Hirdetés léggömbökkel

Ha igazán le akarod nyűgözni és meglepni a férjedet, akkor ez az ötlet tökéletes! Ez a bejelentés hatalmas léggömböket tartalmaz, amelyek kiírják a babát, és a leendő apa édes aranyos babamellényt is kapott. A léggömbök és a mellény olyan csodálatos módja a hírek megosztásának. Akár családját és barátait is meghívhatja a bejelentésre, vagy lefilmezheti döbbent reakcióját.

Terhességi bejelentés léggömbökkel

Forrás: @nuci06

19. Terhességi kártyák

Ezután több terhességi kártyánk van. Az egyik kivitel szerint „terhes vagyok”, a másikon pedig „várunk”. Vásárolhat ilyen kártyákat, és írhat egy kis üzenetet a hátlapra, vagy hozzáadhatja ezeket egy meglepetés dobozhoz. Az ilyen kártyák elérhetők az interneten, vagy ha szereted a kézművességet, magad is készíthetsz néhányat.

Terhesség -bejelentő kártyák

Forrás: @kleinepikki

20. Karácsonyi ihletésű közlemény

A következő ötlet egy újabb szezonális bejelentést tartalmaz. Ez karácsonyra való. Itt van egy babamellény, amelyet személyre szabnak az esedékes évvel, és arról beszél, hogy ez a valaha volt legjobb ajándék. Ez egy imádnivaló módja annak, hogy elmondja a férjének a híreket. Használhatja a mellényt, vagy akár a pólót is viselheti, és várhatja, amíg észreveszi. Akárhogy is lesz, különleges lesz. Ezeket a mellényeket az alábbi oldalon rendelheti meg.

Karácsonyi ihletésű terhességi közlemény

Forrás: @savvysuburbia

21. A leendő apa csomag

A bejelentési listánk utolsó helyén ez a leendő apuka ötlet szerepel. Amint láthatja, egy kis csomagot hoztak létre húrral, ajándékkal és gyönyörűen megírt jegyzettel. Létrehozhat ilyet egy babamellénnyel, vagy egy pólóval, amelyen a leendő apuka vagy valami ilyesmi van felírva. Ez egyedülálló módja a hírek megosztásának. Mivel maga állította össze a csomagot, személyesebbé teszi az ajándékot is.

A leendő apa csomag

Forrás: @heidinnykanen

Reméljük, talált egy csodálatos módot izgalmas híreinek megosztására!