21 elegáns és könnyű frizura természetes hajra

A nyár a sarkon van, és ezzel a melegebb idővel egészen más igények is felmerülnek. Szükség van kissé eltérő frizurákra és formatervezésekre, hogy jobban megvédje a haját a dicsőséges napsütés melegétől. Ha vadászatra vágyik a természetes haj elegáns és könnyű felfrizurált frizurái számára, akkor biztosan a megfelelő helyre jött. 21 olyan mintát találtunk, amelyekről úgy gondoljuk, hogy felkelthetik a figyelmét …

1. Faux Mohawk

A mohawk olyan klassz stílus, és azt mutatja, hogy üzletre gondolsz. Ha nem vagy elég bátor ahhoz, hogy „teljes mohawk” -ot menj, nézd meg inkább ezt a faux mohawk -ot. Zsinórra és kis űrzsemlére használva lehetősége van igazán pörgős megjelenést létrehozni anélkül, hogy igazán drasztikus intézkedésekre lenne szüksége … Tudja, mint a fej borotválása. Természetesen néhány lánynál jól néz ki, de nem vagyunk biztosak abban, hogy megbirkózunk a visszanövés idejével. Szuper türelmetlenek vagyunk.

Faux Mohawk Natural Hair Updo

Forrás: @hair_by_pelerossi

2. Oktatóanyag egy elegáns updo -hoz

Rengeteg oktatóanyag található az Instagramon, ha megnézi. Néhány közülük olyan ötlet, amelyet kihagyhat, ha a Pinterest és a Youtube világában tartja magát. Kevésbé ismert ember van, mint a nagy oktatónevek, amelyekkel már találkozhatott, és ezek között van néhány igazán rejtett kincs. Mindenképpen nézzen be az Instagramba, ha elegáns és könnyű frizurákat szeretne a természetes hajhoz, mint ez.

Elegáns esküvő lépésről lépésre Updo bemutató természetes hajhoz

Forrás: @igbocurls

3. Tökéletes nyári updo

Ez a tökéletes nyári feldobás egyszerre elegáns és merész, és nem ez akarsz lenni ezen a nyáron? A tetejére dobott kis szasszal persze. Valóban elképesztő, hogy mennyi különböző stílust és mintát készíthet egyszerű fonástechnikákból. Ez a nagyobb fonott stílus határozottan nagyszerű módja annak, hogy a hajat az arcodon tartsd ebben a gyönyörű melegben!

Csavart nyári ötlet természetes hajra

Forrás: @hangszőr

4. Zsemle + Faux Bangs

A frufru meglehetősen ijesztő gondolat, különösen, ha először. Mindannyian láttuk ezeket a szörnyű képeket és videókat a közösségi médiában, nem? Ismeri azokat – valaki levágja a frufruját, és végül teljesen nevetségesnek tűnik, és általában túl rövidnek is. A mesterséges frufru egy fantasztikus módja annak, hogy megingassa a megjelenést, anélkül, hogy ténylegesen le kellene vágnia a haját, és kockáztatnia kell minden bajt. Egyszerűen ringassa meg a zsemle / felső csomó megjelenését, és hagyjon néhányat szabadon, amit azután kedvére varázsol, hogy megfeleljen aznapi hangulatának. Ha végeztél velük, engedd csak el, és újra visszakapod a saját, nem frufru hajad. Olyan egyszerű, olyan okos!

Faux Bangs Bun Updo természetes hajra

Forrás: @theserialthrifter_

5. Zsinórba fonni egy alacsony zsemlét

Ha olyan megjelenésre van szüksége, amely elvégzi a feladatot és szuper egyszerű, ez a megjelenés a megfelelő négyzeteket pipálja ki. Az afro típusú haj gyakran a szárazság áldozatává válik, és hullámosnak és ápolatlannak tűnhet. Az ilyen egyszerű megjelenés minimális csavarást és forgatást igényel. Nincs szükségük semmiféle túl feszesre, ami potenciálisan károsíthatja a fejbőrt.

Fonja be a kontyos bundát a természetes hajhoz

Forrás: @4adaniels

6. Flat Twist Updo + Pompadour

Ez olyan mesés megjelenés, nem? Lehetősége van arra, hogy minimális erőfeszítéssel növelje a haj magasságát. Szerintünk ezt mindenképpen meg kell ringatni. Ez a pompadour megjelenés határozottan kipipálja a megfelelő dobozokat, ha valamit odakint és élesen szeretne, és az aranyos lapos fordulatok valóban segítenek abban, hogy valami nőiesebb legyen az általános befejezésben.

Természetes hajfesték csavarokkal

Forrás: @ebonybomani

7. Fonott magas zsemle

Egy olyan megjelenés érdekében, amely minden olyan mesés, mint te, mit szólnál az elegáns és könnyen felfrissített frizurákhoz, mint ez a természetes haj? Zsinórok és csavarások segítségével könnyen elérhet egy halmozott zsemlét, rengeteg sassal, és még ezeket az arckeretes zsinórokat is hozzáadhatja, hogy egyfajta glóriát adjon az arc körül.

Fonott magas kontyú bunda természetes hajhoz

Forrás: @hangszőr

8. Bun Updo fejpánttal

A fejpántok nagyszerű módja annak, hogy felélénkítsenek minden olyan megjelenést, amelyet már rendszeresen csinál. Ha ringatta az alacsony pónikat, adjon hozzá egy fejpántot, hogy azonnal nőiesebb legyen a megjelenés nappal. Hozzáadhatod a fejpántot alacsony zsemlével, magas zsemlével, és akár természetesen lefelé is. Azt hiszem, azt mondjuk, hogy a hajkiegészítők nagy dolog.

Elegáns Bun Updo fejpánttal

Forrás: @zoeallamby

9. Lenyűgöző fonott updo

Nagy, merész és gyönyörű – 3 dolog, amit szeretne a természetes haj elegáns és egyszerű felfrissítésével. Még három dolog, amit szeretne elérni, hogy ilyen jól nézzen ki, mint ez a haj, a megfelelő balzsam, sampon és mindennapi formázó termék, amely segít kordában tartani a haját. Lehetőség szerint a kifejezetten a haj típusának megfelelő terméket kell használni. Lehet, hogy csak működik!

Francia fonott tincs természetes hajra

Forrás: @igbocurls

10. Göndör oldalsó frufru + konty

A csipesz nélküli pálca a megfelelő eszköz, amely segít ilyen feszes göndörödésben, amikor nincs sok időd a hajcsavarókról. Azzal, hogy a fél hajat visszacsempészed egy alacsony kontyba, csakúgy, mint ez a megjelenés, a hajcsavarási idő felét is megspórolod. Ezek a félig -meddig stílusok nagyszerűek, ha erőfeszítéseket szeretne tenni, de nincs ideje a teljes munkára..

Natural Bun Updo göndör frufru

Forrás: @sashabasha2