21 Elegáns körömminták tavasszal és nyáron

Megérkezett a tavasz, és nincs messze a nyár. Most az időjárás is megváltoztatja a divatodat. Hamarosan eljön a rövidnadrág, a ruha és a papucs ideje. Nyári, nyitott orrú cipő viselésekor gyönyörű körmökkel kell rendelkeznie. A lábujjak tervezési lehetőségei végtelenek. Tehát, hogy néhány ötletet adjunk, 21 elegáns lábujj köröm mintát találtunk. Van virágos körömápolás, körmök drágakövekkel és így tovább. Ezek bármelyike ​​stílust és eleganciát kölcsönöz tavaszi/nyári megjelenésének.

1. Elegáns lábujj köröm design drágakövekkel

Első választásunk ezek a világos rózsaszín körmök, csillogó akcentussal. Az olyan lágy rózsaszín tónusok, mint a használt, tökéletesek tavasszal és nyáron. Ezt a megjelenést rózsaszín fényezéssel vagy más színnel, például fehér, halványlila vagy narancssárga színnel újíthatja fel. Az ékezetes körömhöz drágaköveit tetszőleges kialakításba helyezheti, de egy vonal nagyon stílusosnak tűnik.

Elegáns köröm design drágakövekkel

Forrás: @mashapatrakova05

2. Shattered Glass Toe Nail Design

Ezután van egy divatos körömötletünk, amelyet törött tükörnek vagy összetört üvegnek neveznek. Ezt az elegáns megjelenést törött üvegfóliákkal hozhatja létre, amelyeket online vásárolhat. Nagyon sok színben lehet kísérletezni. Az elegáns megjelenés érdekében próbálja ki az átlátszó tükörfóliát egy könnyű fényezéssel. Vannak online oktatóanyagok is, amelyek segítenek.

Shattered Glass Toe Nail Design

Forrás: @panibratova

3. Elegáns, francia pedikűr csillogással

A francia pedikűr klasszikus dizájn a lábujj körméhez. Elegáns és mindenkinek megfelel. Drágakövekkel gazdagíthatja a tavaszi és nyári megjelenést. Bármilyen drágakövet adhat hozzá bármilyen formatervezéshez. Az ilyen egyszerű és csillogó körmök kiválóak lehetnek egy különleges alkalomra, talán egy esküvőre is.

Elegáns francia pedikűr strasszokkal

Forrás: @manikurka

4. Chic Pink Glitter Toe Nails

A rózsaszín elengedhetetlen kellék tavasszal és nyáron, miért ne viselhetne rózsaszínt a körmén? Bármely rózsaszín jól néz ki, de válasszon lágyabb hangot az elegáns megjelenéshez. Akár olyan csillogó rózsaszínt is választhat, mint amilyen ezeken a körmökön szerepel. Az ilyen csillogó rózsaszín mindenkinek megfelel, és a körmein is megfelelő színű lehet.

Egyszerű, rózsaszín csillogó lábujj köröm design

Forrás: @elena_romanova_nails_kzn

5. Egyező Mani-Pedi Design

Ha már az ujjak és a lábujjak illeszkedéséről beszélünk, itt van egy gyönyörű illő mani-pedi ötlet. A körmök világos színűek drágakövekkel. Egy ilyen mani-pedi csodálatos lenne nyárra, esküvőre vagy különleges alkalomra. Ebből inspirációt meríthet, és saját tervezést készíthet.

Elegáns fehér manikűr és pedikűr

Forrás: @manikurka

6. Gyönyörű virágos lábujj köröm design

A virágminták és a nyomatok tavasszal és nyáron mindig visszatérnek a stílus reflektorfényébe. Gyönyörű virágmintákat készíthet a körmein. Ezek a lábujjak virágos szögekkel, drágakövekkel, csillogó körmökkel, a többi sötétkék. Ezt a megjelenést bármilyen színpalettával újra létrehozhatja.

Gyönyörű virágos lábujj köröm design

Forrás: @cottonail

7. Élénk tavasz & Nyári pedikűr

Egy másik népszerű szín tavasszal és nyáron a korall. Következő körömötletünk bemutatja, hogyan viseljünk korallokat a lábujjainkon ezüst csillogással. Csak korallokat viselhet, de szerintünk szuper stílusosan néz ki ezüst csillogással. Ez a pedikűr aranyos lesz minden nyári cipővel.

Elegáns tavaszi és nyári köröm design

Forrás: @1timelesslove

8. Elegáns, fehér lábujj köröm design drágakövekkel

A fehér tavaszi és nyári alapszín. Könnyű, friss és stílusos. A fehér viselése nagyszerű módja a körmének. Megpróbálhat egy ilyen fehér pedikűröt. Ez egy egyszerű megjelenés drágakő akcentussal. Szeretjük a drágaköveket, mert csillogni fognak a napsütésben.

Fehér, elegáns lábujj köröm design strasszokkal

Forrás: @manikurka

9. Zöld lábujj körmök csillogással

Az élénk színek nagyon népszerűvé válnak ebben az évszakban. Egy ilyen merész zöld csodálatos lenne a lábujjaidon tavasszal és nyáron. A csillogáshoz akár egy csillogó ékezetes szöget is hozzáadhat, mint a bemutatott ötlet. Bármely állítás szín ezüst csillogással működik, így kísérletezhet különböző fényezésekkel.

Élénk zöld lábujj köröm design csillogással

Forrás: @cottonail

10. Szép rózsaszín pedikűr virágos akcentussal

Ezután van egy nagyon rózsaszín pedikűr ötletünk. A körmök fényes rózsaszínre vannak festve, egy akcentussal. Az ékezetes köröm fehér, rózsaszín virágmintával. Hasonló megjelenést hozhat létre az Ön által választott virágmintával. Vannak bélyegek és sablonok, amelyek megvásárolhatók, ha otthon szeretné létrehozni a megjelenést.

Rózsaszín és fehér virágos lábujj köröm design

Forrás: @mashapatrakova05