21 Ideje za časopis Creative Bullet

11. Kreativne ideje za časopise za više namjena

Volimo ovu stranicu! To je kreativna dvostruka stranica koja ne samo da izgleda sjajno, već ima i mnogo koristi. Sadrži vremensku prognozu, tjedni planer i tjedne zadatke i projekte. Možete zapisati sve što trebate znati o tjednu kako biste bili super organizirani.

Stranica kreativnih zadataka za Bullet Journal Ideas

Izvor: @art.by.ratna

12. Stranica Swatch trake Washi

Kao zanati? Onda su šanse da volite washi trake! Ove trake dolaze u mnogo otisaka i boja. Upotreba ovih vrpci beskrajna je od omota darova do ukrašavanja časopisa. Ako imate ove vrpce, razmislite o swatch stranici poput ove. Možete pratiti koje kasete imate i to stvara jedinstvenu stranicu za vaš dnevnik.

Washi Tape Swatch stranica za Bullet Journal Ideje

Izvor: @zadivljujuće čudesno

13. Živahna mjesečna stranica kalendara

Svijetli kalendar poput ovoga privući će vam pažnju svaki put kad pročitate dnevnik. Ne sviđa se samo živopisna žuta boja, već i citat. “Možete učiniti sve, ali ne sve”, ovo je sjajan citat koji vas podsjeća da ne možete sve učiniti u jednom danu. Ovakav kalendar mora imati svaki časopis.

Živahna mjesečna stranica kalendara za Bullet Journal Ideje

Izvor: @bujoteuse

14. Stranica Tema odmora

Idete na godišnji odmor? Zatim dizajnirajte svoj planer za tjedan dana sa stranicom na temu blagdana. Ova slatka dvostruka stranica sadrži dane u tjednu s gradom i simpatičnim malim papirnatim avionom. Ovakva stranica bit će sjajan podsjetnik kada ćete se vratiti kući, moći ćete se osvrnuti na tjedan i sjetiti se zabave koju ste proveli.

Tematska stranica za odmor za Bullet Journal Ideje

Izvor: @elsalisalarson

15. Stranica kreativnog mjeseca

Prilikom izrade dnevnika dizajnirat ćete lijepe stranice. Ponekad se prilikom projektiranja mogu dogoditi pogreške. Jednostavna pravopisna pogreška ili pogreška mogu učiniti da se osjećate kao da je stranica uništena. Ova stranica dokazuje da nije tako, sadrži prekrasan pozdrav srpanj s “usponima u lipnju”. Ovo je smiješan i kreativan način da ispravite pogrešku kako bi stranica na kojoj ste radili ostala na mjestu. Ti časopisi ne moraju biti savršeni!

Kreativna mjesečna stranica za Bullet Journal Ideje

Izvor: @iamkirin

16. Stranica slatkog tjednog planera

Ako želite časopis koji je kreativan i šaren, inspirirajte se ovom idejom. Sadrži dane u tjednu sa šarenom kontrolnom listom ispod. I ne samo to, već postoje i slatke slike sladoleda i olovaka. Možete ponovno stvoriti nešto poput svojih omiljenih boja.

Simpatična stranica tjednog planera za Bullet Journal Ideje

Izvor: @sofspektiva

17. Stranica Mjesečne želje i ciljevi

Volimo ovaj sljedeći odabir! Sadrži želje i ciljeve za mjesec. Ovako nešto samo je zabavan i kreativan način da napišete što želite da se dogodi, što biste htjeli ili što želite učiniti. Podsjetnik na vaše želje i nade izvrstan je način da vas motivirate dok to želite postići.

Mjesečna stranica želja i ciljeva za Bullet Journal Ideje

Izvor: @wildernessgram

18. Trendovski tjedni planer

Ako više volite minimalne ideje časopisa, ova će vam se stranica svidjeti. To je jednostavan i čist stil s crno -bijelom paletom. Ovako nešto bilo bi sjajno ako želite časopis koji izgleda funky, ali je vrlo organiziran. Ovakva stranica bila bi izvrsna za radni dnevnik ili onu koja se koristi za učenje.

Trendi tjedni planer za Bullet Journal Ideje

Izvor: @inkbyjeng

19. Dnevnik tjednog čišćenja

Evo još jednog cool načina za oblikovanje dnevnika čišćenja. Sadrži dane u tjednu i popis poslova čišćenja. Kada završite zadatak, samo tog dana obojite kvadrat. Ovakva stranica bila bi izvrsna ako na njoj dijelite poslove čišćenja. Možete dodati cimerima ili članovima obitelji zadatke u drugoj boji. Ovaj jednostavan dizajn mora imati svaki časopis.

Tjedni dnevnik čišćenja za Bullet Journal Ideje

Izvor: @kimmaybobbujo

20. Stranica Periodnog sustava

Stranice ne moraju biti samo o planiranju i organizaciji. Također možete imati zabavne stranice ili samo stvari koje su vam potrebne za hobije, učenje i drugo. Ova stranica ima sjajnu periodnu tablicu. Ovo je korisno za ljude koji se zanimaju za znanost, ali ovo je samo primjer mnogih ideja o časopisima koje možete stvoriti.

Periodni sustav stranica za Bullet Journal Ideje

Izvor: @sophies.journall

21. Svijetle i organizirane ideje časopisa

Zadnji na našem popisu je dvostruki izgled stranice koji kombinira dosta ideja o kojima smo govorili u jednom dizajnu. Sadrži vremensku prognozu, tjedni kalendar i popis obveza te planer obroka. S ovakvim idejama u časopisima brzo ćete biti super organizirani.

Svijetli i organizirani tjedni planer za Bullet Journal Ideje

Izvor: @bumblebeesandladybirds

Nadamo se da ste bili inspirirani ovim idejama časopisa!