21 izgled zbog kojeg ćete poludjeti za ljubičastom kosom

11. Ljubičasto taljenje u srebro

Instagram / soho_master_hair_stylists_

Izvor: @soho_master_hair_stylists_

Ovo je zapravo vrlo pametna kombinacija različitih nijansi ljubičaste i srebrne, dajući vam gotovo sjenovit izgled. To je sjajan način da dobijete ublaženu nijansu ljubičaste, a čini ga i mnogo lakšim za upravljanje. Kredaste boje (poput pastela) često je lakše nositi od življih tonova.

12. Dugo & Lavanda

Instagram / guy_tang

Izvor: @guy_tang

Ova boja kose boje lavande jednostavno je zapanjujuća i izvrsna je za one s blijedom kožom! Mnogi ljudi često otkriju da im kosa slučajno postaje ove boje nakon što su pokušali izbijeliti svoju žuto-plavu boju tonikom. Ako ste ustanovili da je to slučaj, zašto ne biste razrijedili nešto blijedo ljubičaste / jorgovane koju možete pronaći kako biste postigli ovu sjajnu, kredu, pastelno pomiješanu boju?

13. Kratko, ljubičasto & Isprekidano

Instagram / rawr_imma_ninjaturtle

Izvor: @rawr_imma_ninjaturtle

Kao što vidite, ljubičasta kosa izgleda sjajno i u dugim i u kratkim stilovima, ali ovi kratki, ljubičasti, oštri, nasjeckani pramenovi zaista su nešto drugo! Ponovo dovedite našu buntovničku stranu i vratite se punku s ljubičastom bojom!

14. Prirodna plavuša + ljubičasta boja

Instagram / katiejane_dancer

Izvor: @katiejane_dancer

Ako želite način na koji ćete uljepšati kosu bez previše mijenjanja, dip-dye je najjednostavnija stvar koju možete učiniti. Kao što možete vidjeti iz ovog ljubičastog i plavog dizajna, ne mora biti savršen, lako se može postići kod kuće s istim svinjskim repovima i ogledalom (ili dobrim prijateljem), i zaista dodaje nešto posebno na frizuru, pogotovo s vama što pomalo pobrkate stvari poput ovih kovrčavih krajeva.

15. Ljubičasta + otopina srebrne boje

Instagram / mola823

Izvor: @mola823

Otapanje ili miješanje više nijansi ljubičaste i srebrne pomoći će vam da ponovo stvorite ovaj izgled, a kovrčavi krajevi samo su sve spojili, dajući vam priliku da vidite sve boje koje sjaje. Neka vam vrh bude relativno prirodan sa vašom smeđom ili tamnijom ljubičastom kosom i imate savršen način da počnete eksperimentirati s još nekoliko nijansi u vašoj ljubičastoj kosi.

16. Ljubičasta do ružičasta Ombre

Instagram / obećanje

Izvor: @promisetamang

Pokazali smo vam dugi izgled ljubičastog do tirkiznog ombrea, ali samo pogledajte ovaj ljubičasto do ružičasti ombre kovrčavi dugi izgled! Zadivljujući! Prirodno blijeđenje boje savršeno funkcionira i opet, nije važno počnu li se prikazivati ​​vaši tamniji korijeni na vrhu. Ako bolje pogledate, vidjet ćete da su i korijeni modela malo tamniji i smeđi.

17. Ljubičasta odozgo, tirkizna ispod

Instagram / dailyhairfix

Izvor: @dailyhairfix

Zvuči kao kombinacija boja koja bi se trebala užasno sukobiti, ali istina je da ljubičasta i tirkizna jednostavno idu zajedno. Bez obzira idete li na ombre look koji smo prije spomenuli ili na ovaj sjajan dvoslojni dvobojni izgled, oni se jednostavno savršeno međusobno nadopunjuju.

18. Srebrni do Pinky-Purple Ombre

Instagram / hairbymisskellyo

Izvor: @hairbymisskellyo

Ljubičasta ne mora uvijek biti svijetle, ljubičaste boje s kojima biste je obično povezivali, posebno kada je u pitanju kosa. Dodajte malo ružičasto rumenilo i vi biste također mogli postići ovaj sjajni kovrčavi ombre izgled koji blijedi sa svijetlog, sjajnog srebra u tamnije ružičasto-ljubičasto.

19. Lila boja za kosu

Instagram / _hairbymadalynrose

Izvor: @_hairbymadalynrose

Za zaista klasičan i elegantan način bojenja kose u lijepu ljubičastu nijansu, zašto ne biste otišli na ovaj diskretni, ali jedva prisutni ljubičasto-ružičasti sjaj? Ispod kose ostala je prirodna plava boja kakva je, ali na vrhu sjaje pramenovi ove prekrasne višetonske ljubičaste i ružičaste boje.

20. Plavuša Pixie + Purple Undercut

Instagram / rich.homie.kim

Izvor: @rich.homie.kim

Ako ste neko vrijeme razmišljali o tome da postanete ljubičasti ili ste neko vrijeme razmišljali o kratkom šišaju, zašto ne biste ubili dvije ptice jednim udarcem? Ovaj izgled plave i ljubičaste kose doista je funky i nervozan i potrebno mu je gotovo nula vremena da se ujutro pripremi. Osim toga, možete imati razorene oblike!

21. Kovrčava jorgovan Bob

Instagram / elblogdelupi

Izvor: @elblogdelupi

Ovo je jedan od najslađih ljubičastih izgleda kose koje smo vidjeli, ali ovaj kratki, nasjeckani, pomalo kovrčavi ljubičasto-ružičasti izgled jednostavno je divan! Mogli biste dodati još malo ružičaste boje kako bi postala ružičasta. Ili malo više ljubičaste. Možete čak i ostaviti da izblijedi do jedva natuknica. Još jedan jednostavan i lagan način da dodate malo više boje svojoj kosi.

Ako ste se neko vrijeme poigravali s idejom o promjeni frizure, zašto ne biste krenuli s ovim divljim i odvažnim ljubičastim dizajnom kose? Uz boje za ispiranje na tržištu, nikad nije bilo bolje vrijeme za isprobavanje ovog prekrasnog trenda. Neka vaša unutarnja sirena bude slobodna!