21 Kis kéz tetoválás és ötletek nőknek

11. Egyetlen rózsa kézi tetoválás

A bejegyzés elején megosztottunk egy gyönyörű rózsatetoválást. Ha tetszett az ötlet, akkor a következő is tetszeni fog. Ez egy másik fekete tintarózsa, de a hüvelykujjra tetoválták, nem a kézfejre. Amint láthatja, a rózsa más helyre történő elhelyezése teljesen más megjelenést kölcsönzött a formatervezésnek. A tényleges rózsa is más kialakítású. Ez egy gyönyörű rózsa tetoválás, és mindenki számára elképesztően fog kinézni.

Egyetlen rózsás tetoválás

Forrás: @lucasmilk

12. Fényes botanikai tetoválás

Ezután van egy másik botanikai tetoválásunk. Ez egy kis növényt tartalmaz, amelyet az ujjra helyeznek. Aranyos kis dizájn és színes is. Egy ilyen tetoválás tökéletes azok számára, akik szeretik a furcsa és hűvös testrajzot. Próbáljon ehhez hasonló tetoválást, vagy próbáljon ki egy másik növényt. Ez a kialakítás a kéz oldalán is jól nézne ki.

Fényes botanikai ujj tetoválás

Forrás: @zihee_tattoo

13. Szemtetoválás ötlet

Ez a következő tetoválás élénk és divatos. Itt van egy tetoválás, amely hűvös szemű dizájnt tartalmaz. A szemnek gonosz szeme van, de nem feltétlenül kell ezek közé tartoznia, ha nem akarja. A szemtetoválásoknak és a gonosz szemnek is sok jelentése van. Tehát megnézheti azt, amelyik a legjobban képviseli Önt, és létrehozhat egy tervet az ötlet körül.

Szem ujj tetoválás ötlet

Forrás: @lucasmilk

14. Reális szívtervezés

Ha az aranyos szív tetoválás nem neked való, akkor kipróbálhatsz egy ilyen mókás szív dizájnt. Ez a tetoválás reálisabb kinézetű szívet tartalmaz. Egy ilyen szív sok mindent képviselhet, beleértve a barátságot is. Tehát ez egy menő tetoválás, amelynek személyes jelentése is lehet. Hozzon létre egy ilyen szívet, vagy adjon hozzá színt a merészebb kialakításhoz.

Kicsi reális szív tetoválás tervezés

Forrás: @pelleossa_ink

15. Sok kis kézi tetoválás

Nem csak egy tetoválást kell választania a kezéhez. Esetleg próbálj ki néhány ilyen kis mintát. Ezen a kézen van egy horgony, egy szív és még sok más. Amint láthatja, a különböző kis formatervezések egyetlen hűvös megjelenést hoznak létre. Hozzon létre valami hasonlót, vagy merítsen ihletet a képből, és válasszon csak egyet a kis formatervezési minták közül.

Sok kis kéz tetoválás

Forrás: @mallorcaink

16. Szép virágos tetoválási ötlet

Ezután egy másik aranyos virágtervet mutatunk be. Itt van egy kis rózsaszín virág, amely a kézre van tetoválva. Ez egy nagyon szép és színes tetoválásötlet, és mindenkinek jól fog kinézni. Kipróbálhat egy rózsaszín virágot, vagy választhat más színű virágot. Egy születési hónapban lévő virág csodálatosnak tűnik, és így a tetoválás személyesebb lesz számodra is.

Szép virágos tetoválásötlet

Forrás: @tattooist_silo

17. Kis kezdeti tetoválás

A kezdeti tetoválások nagyon népszerűek, és ez a következő ötlet egy ilyen tetoválás stílusos példája. Ez a kialakítás egy kis betűt tartalmaz, amely az ujj oldalán van tetoválva, és van egy kis szív is. Egy ilyen tetoválás tökéletes lenne egy szeretett személy vagy egy barát képviseletére. Nagyszerű azok számára, akik finom tetoválást is szeretnének. Természetesen elhelyezhet egy kezdőbetűt egy másik helyre, például a kéz oldalára.

Kis kezdeti tetoválás

Forrás: @valerioinkedtattoo

18. Egyedi és gyönyörű tetoválás

Egyedi és stílusos tetoválást keres? Akkor ez a következő ötlet tökéletes lehet. Itt van egy kis tetoválás, amelyet az ujjra helyezünk. A design gyönyörű mintával és hűvös árnyékolással rendelkezik. Ez csak egy divatos és szép tetoválás, amely mindenki számára csodálatosnak tűnik. Ezt újra létrehozhatja, vagy kipróbálhat egy másik dizájnt.

Egyedi és gyönyörű tetoválás

Forrás: @lucasmilk

19. Hold és csillag minta

Ezután van egy másik holdtetoválásunk. Ez a hüvelykujjra van helyezve, és csillagmintás félholddal rendelkezik. Ez egy nagyon stílusos design, és tökéletes azok számára, akik szeretik az éjszakai égboltot és a teret. Megpróbálhat egy ilyen fekete tintát, vagy hozzáadhat egy színt egy merészebb body arthoz. Ez egy másik tetoválás, amely a kéz oldalán is jól mutatna.

Hold és csillag minta

Forrás: @b.hurrikán

20. Apró szív tetoválás

Korábban a bejegyzésben egy szívvázlatos tetoválást mutattunk be. Ha tetszett az ötlet, akkor ez is tetszeni fog. Itt van egy másik szívtervezésünk, de ez az ujj belső oldalán van elhelyezve. Mint látható, annak ellenére, hogy a tetoválás hasonló, teljesen máshogy néz ki egy másik helyen. Ez egy menő tetoválás, és mindenkinek megfelel. Egy ilyen kis design tökéletes lenne első tetoválásként.

Apró szív tetoválás

Forrás: @avd_tatts

21. Kis rózsás tetoválásötlet

Az utolsó tetoválás, amit meg kell mutatnunk, egy másik rózsa. Ez egy kicsit más, mert nincs szár, és a rózsa gyönyörűen árnyékolt. Stílusos kialakítású, és szára nélkül is idegesnek tűnik. Ezt a tetoválást újra létrehozhatja, vagy színt adhat hozzá egy merészebb tetováláshoz. Az akvarell jól nézne ki egy ilyen dizájnnal.

Stílusos rózsa tetoválás ötlet

Forrás: @zihee_tattoo

Reméljük, inspiráltak ezek a kis kézi tetoválások!