21 legszebb pillangó sminkötlet Halloweenre

11. Akvarell pillangó ötlet

Egyedi sminket keresel Halloweenre? Ha igen, miért nem próbálkozik ilyesmivel ?! Itt van egy szivárvány színű pillangó szárnyunk, amelyet az arcra festettek. Ez egy művészi és gyönyörű darab, és bámulatosan fog kinézni a partikhoz. Egyszerűsítheti a dolgot, vagy mindent mehet, és parókát, kontaktlencsét és egyebeket viselhet. Talán még néhány koponyaelemet is hozzáadhat.

Színes pillangó smink

Forrás: @camillascanvas

12. Varázslatos lila pillangók

Korábban a bejegyzésben gyönyörű kék ​​pillangó sminket mutattunk be. Ha tetszett az ötlet, akkor nézd meg ezt is. Ez hasonló kialakítású, de a pillangók rózsaszín és lila színűek. Megmutatja, hogyan inspirálhat egy ötlet valami újat létrehozni. Ha tetszik a pillangó dizájn, próbálja ki! Ez a smink varázslatosnak tűnik, és tökéletes lesz egy tündér jelmezhez.

Varázslatos lila pillangók

Forrás: @gabxxrielle

Felhasznált termékek: ColorPop Cosmetics Flutter By Buterfly Collection – Flutter Pressed Powder Palette, Jelly Much Shadow in Buttercup, Super Shock Shadow Ringlet, Super Shock Shadow a Mighty Morphin, Pixie Puff Highlighter in Fly By & Velvet Blur ajakrúzs a Bloom2bloom -ban & Virgo Moon, Makeup Forever Official Ultra HD Foundation, Lancome Blush in Smile and Blush, TheBalm Liquid Eyeliner és ColorPop No Filter Concealer 00 -ban.

13. Monarch Butterfly ihlette design

Ha van kedvenc pillangód, a sminked ihlette lehet. Például itt van egy smink, amelyet egy Monarch pillangó ihletett. Gyönyörű narancssárga színe van, hasonló mintákkal. Tehát hozza létre újra, vagy használja inspirációként, és készítse el saját Halloween sminkjét kedvenc pillangója alapján. Kipróbálhatja a megjelenést a koponya elemekkel vagy anélkül.

Monarch Butterfly ihlette Halloween smink

Forrás: @tephadoll_

14. Kísérteties lila koponya

Ezután meg kell mutatnunk egy kísérteties pillangó smink ötletet. Ehhez a megjelenéshez a művész merész lila pillangószárnyakat készített az arcán, koponyafogakkal és orral. Ez egy nagyon jó megjelenés, mert hátborzongató, de aranyos. Akár fehér kontaktusokat is viselhet, hogy kísérteties hangulatot teremtsen. Ezenkívül próbáljon hasonló hajkiegészítőt viselni, hogy kitűnjön az ijesztő tömegből.

Lila pillangó koponya smink ötlet

Forrás: @a.c.a.makeup

15. Gyönyörű pillangó design ijesztő csontváz illúzióval

A következő sminkötlet gyönyörű, de ijesztő is. Ehhez a megjelenéshez egy illúziós koponyánk van, sötét szemmel és repedésekkel. Míg a másik szemen pompás pillangószárny van. A jelmez papír lepkékkel van kiegészítve. Ez olyan merész és kijelentő megjelenés, és mindkét világból a legjobbat nyújtja. Csinos és kísérteties.

Gyönyörű pillangó design ijesztő csontváz illúzióval

Forrás: @makeupbymeg_____

Felhasznált termékek: Mehron Aqua Paradise Paints, BPerfect Cosmetics Carnival XL Pro Palette, Baby Doll Cosmetics Lashes, NYX Epic Ink Liner és Carter Beauty Comsetics Supreme Gel Liner.

16. Ijesztő smink fehér kontaktlencsével

Imádjuk ezt a következő sminkötletet! Ez egy másik sminkötlet, amelyet egy Monarch pillangó ihletett. Csöpögő szárnyai vannak a szeme körül, és ugyanaz a pillangóterv a nyakán is. A megjelenés fehér érintkezőkkel és fekete ajakszínnel van kiegészítve. Ez egy ijesztő ötlet, és ijesztgetni fogja az embereket. Ismételje meg ezt, vagy bármilyen színt használhat a pillangó szárnyaihoz.

Ijesztő Halloween smink fehér kontaktlencsével

Forrás: @porrinomakeup

17. Bonyolult pillangótervezés

Ha mindent ki akarsz venni, akkor ez neked való! Itt nagyon bonyolult és merész pillangó sminkünk van. Mint látható, arca és teste lila. Koponyaelemekkel, két pillangóval és csodálatos mintákkal díszített. Ez nagyon jó ötlet, és úgy néz ki, mintha egy másik világból származna. Ismételje meg ezt, vagy próbálja meg a megjelenést más színben, például kékben.

Bonyolult pillangótervezés

Forrás: @nidiacamara_beautybar

18. Merész pillangó smink Halloweenre

Ez a következő sminkötlet aranyos, kísérteties és merész, amely tökéletes Halloweenre. Nagy pillangószárnyak vannak a szemén, koponya -illúziókkal. Ez egy jó sminkötlet, és online oktatóanyagokat talál a pillangó és a csontváz elemekről. A csinosabb és tündéri megjelenés érdekében kipróbálhatja a pillangó szárnyakat a koponya kialakítása nélkül.

Merész pillangó smink Halloweenre

Forrás: @ktiemrch

Felhasznált termékek: Anastasia Beverly Hills Norvina 3 paletta, Jet vízálló krémszín & Liquid Liner, P Louise Rumor Base, Kat Von D Beauty Lock-It Foundation in Light 42 & Lock-It korrektor fehér színben, Makeup Forever Aqua XL színes festék csillogó fehérben, Wet N Wild Beauty Coloricon Blush lágy borban, Milk Smink Kush szempillaspirál és Lady Lash Club Envy szempillák.

19. Élénk pillangó smink

Ezután van egy merész és gyönyörű sminkötletünk. Ez egy színes szem smink aranyos ajak színű. Arcát is élénk pillangók díszítik. Ez egy szórakoztató és stílusos sminkötlet, amely lehetővé teszi, hogy aranyos és nem hátborzongató módon öltözzön fel Halloweenre. Ehhez a sminkhez egy oktatóanyag található a művész oldalán, és a link alább található.

Élénk pillangó smink

Forrás: @madykennedy

Felhasznált termékek: BPerfect Cosmetics Carnival XL paletta, mmmmitchell X BPerfect Cosmetics Subzero paletta, Mehron Paradise festékek, P Louise alapok, Maybelline Super Stay in 112, Huda Beauty Liquid Liner, Queenfidence Cosmetics Proverbs 31 és Browluxe in Coffee.

20. Félkoponya pillangó illúzió

Talán olyan sminket szeretne, amely lenyűgöző és lenyűgözi. Ha igen, akkor ez az Ön számára. Arcának nagy része glam smink, amelyet általában egy eseményen viselne. Míg a másik oldalon színes és gyönyörű pillangószárny -illúzió látható. Ez a smink nagyon szép, és bármilyen ruhához jól mutat.

Fél koponya pillangó illúzió smink

Forrás: @ixchel_agz

21. Pillangótervezés 3D szárnyakkal

Az utolsó pillangó smink ötlet egy másik, 3D szárnyakkal. Pillangószárnyat készített a szemén, csontváz orral és szájjal. A megjelenés teljes, szárnyakkal a feje oldalán. Ez nagyszerű, ha egyedi sminket szeretne, amely kiemelkedik. Hozza létre újra a piros verziót, vagy próbáljon másik fő színt használni. Pillangószárnyakat is készíthet kártyával és festékkel.

Pillangótervezés 3D szárnyakkal

Forrás: @petch_beauty

Felhasznált termékek: P Louise Rumor 0.5, Morphe X James Charles Palette, Becca Cosmetics Shimmering Skin Perfector Pearl, Esquido Black Gel Liner, Wet N Wild Black Megaline, Gypsy Moon Carolina Lashes, Artiparty Face Paint, Becca Cosemtics Ever Matte Priming Perfector, Wet N Wild Photofocus Foundation, ColorPop Pretty Fresh korrektor, Coty Airspun Setting Powder és Tarte Parkave Princess.

Reméljük, talált egy remek pillangó sminkötletet Halloweenkor.