21 módszer a rózsaszín és fehér ombre körmök viselésére

Az Ombre köröm még mindig az egyik kötelező körömminta. A tendencia megmarad, így ha még nem próbálta ki, akkor itt az ideje, hogy tegye meg! Annyi ombre színkombinációt lehet kipróbálni, de az egyik, amit szeretünk, a rózsaszín és a fehér. Ez a színkombináció olyan könnyen viselhető, és sok rózsaszín árnyalat és az ombre mindenki számára megfelelő változata áll rendelkezésre. Nem csak ez, de az élénkebb rózsaszín tökéletes a közelgő nyári szezonban! Tehát, hogy az ombre inspirálja Önt, megtaláltuk a 21 legjobb rózsaszín és fehér ombre körmöt. Van csillám, strassz, virágművészet és így tovább.

Az Ombre otthon is létrehozható, így néhányat kipróbálhat. Vannak ombre köröm oktatóanyagok online, de az egyik legnépszerűbb módszer a szivacs. Csak fesse a színeit egy kis szivacsra csíkokkal, kenje meg a körmét, és ennyi. Részletesebb utasításokat találhat az interneten, de ez egyszerű tervezés. Szóval próbáld ki!

1. Élénk rózsaszín és fehér Ombre körmök

Az első körömötlet élénk, merész és gyönyörű. Ehhez a megjelenéshez a körmök élénk rózsaszínnel kezdődnek, majd fehéren keverednek. Ez egy egyszerű és szórakoztató design, amelyet ki kell próbálni. Ismételje meg ezt, vagy próbáljon ki egy lágyabb rózsaszín árnyalatot. Ez a kialakítás minden körömhosszúsághoz és formához megfelel. Ezenkívül tartsd egyszerűvé, vagy jazzítsd strasszokkal.

Élénk rózsaszín és fehér Ombre körmök

Forrás: @kt_tk1

2. Chic francia Ombre Nails

A népszerű rózsaszín és fehér ombre megjelenés a francia ombre. Ha még nem hallott erről, akkor ez a design a klasszikus világos rózsaszín és fehér színeket használja, de a fehér tippek helyett a színeket ombre keverékben használják. Mint látható, az eredmény nagyon elegáns és könnyen viselhető. Az ilyen körmök minden alkalomra megfelelnek.

Elegáns francia Ombre Coffin Nails

Forrás: @nailsbybano

3. Csillogó koporsószegek

Ha szereti a csillogást, a csillogást és a nyilatkozatot, akkor ezek a körmök az Ön számára. Tehát itt extra hosszú tűsarkú körmeink vannak. A legtöbb köröm eltérő kialakítású, beleértve a rózsaszín és fehér ombre -t, a rózsaszín és meztelen ombre -t és egy ombre csillogó szöget. Szeretjük az itt használt különböző trendeket és körömápolást. Ez egy szórakoztató ötlet, amitől a körmök lenyűgözőek lesznek.

Rózsaszín és fehér Ombre körmök

Forrás: @solinsnaglar

4. Matt Ombre Nails

Talán a szórakoztatóbb, csinosabb és egyedi körömmintákat részesíti előnyben? Ha igen, akkor ez neked szól. Ezek a hosszú koporsószegek világos rózsaszín és fehér ombre matt felületűek. Van két csillogó és csillogó köröm is. Ez a mani kis és nagy strasszokkal is kiegészül. Ez olyan szórakoztató megjelenés, és a rózsaszín szín csodálatosnak tűnik a fehér csillogással. Ez a mani tökéletes olyan különleges alkalmakra, mint a Valentin -nap!

Rózsaszín és fehér csillogó koporsó körmök

Forrás: @nailsbyyjenn__

5. Csillogó rózsaszín koporsó körmök

Ezután egy csillogó dizájnt mutatunk be Önnek. Ezek a szögek koporsó alakúak, és négy különböző mintát használtak. Fényes színű, csillogó, rózsaszín ombre és csillogó ombre. Vannak még strasszok is. Kedvenc körmünk a csillogó rózsaszín és fehér ombre, lenyűgözően néz ki. Ez a mani azt mutatja, hogy szeret blingolni, csillogni és kitűnni a tömegből.

Csillogó rózsaszín koporsó körmök

Forrás: @nailsbybano

6. Világos rózsaszín és fehér Ombre koporsó körmök

Ha finomabban szeretne rózsaszínt viselni, akkor ez az Ön számára. Itt stílusos koporsószegeink vannak. A körmök különböző kialakításúak, beleértve az ombre -t és a csillogást. Szeretjük a lágyabb és finomabb rózsaszínt, amelyet használtunk, és a csillogás valóban színt és csillogást kölcsönöz. Vásárolhat köröm csillogást online, és rengeteg utasítás és oktatóanyag található az online alkalmazásáról.

Világos rózsaszín és fehér Ombre koporsó körmök

Forrás: @amelasnailz

7. Világos rózsaszín és fehér koporsó körmök

Ez a következő körömötlet az egyik kedvencünk! Itt hosszú és divatos körmeink vannak, sok csodálatos körömápolással. Tehát az egyik köröm V hegyes és strasszos, a másikban az ombre és sok csillogás látható, míg a többi rózsaszín és csillogó strassz. Ez egy gyönyörű köröm design. Kipróbálhatja az összes megjelenést, vagy csak egyet vagy kettőt.

Világos rózsaszín és fehér koporsó körmök

Forrás: @onyxfiles

8. Francia Ombre Stiletto Nails

Nagyon szeretjük ezt a következő körömtervezést. Ez a mani tűsarkú körmöket tartalmaz, és mindegyik divatos ombre -vel rendelkezik. De egyeseket strasszokkal díszítenek, másokon apró gyöngyök vannak, mint a díszek. Ez egy gyönyörű mani, és szeretjük ezt a rózsaszín lazac árnyalatot. Ez egy visszafogottabb módszer a szín viselésére.

Francia Ombre Stiletto Nails

Forrás: @kphnails.bykim

9. Virágos köröm design

Ezután lenyűgöző virágos dizájnunk van. Ehhez a szögek koporsó alakúak, és mindegyiken francia rózsaszín és fehér ombre látható. Két körmöt szintén virágok és ezüst csillogás díszít. Pompás ötlet, és a virágok egyedivé tették az ombre megjelenését. Ez a mani tökéletes tavasszal és nyáron. Hozzon létre valami hasonlót, vagy használjon tetszőleges típusú virágot és színt.

Francia Ombre köröm virágos köröm mintával

Forrás: @wisterialaneuk

10. Rövid Ombre körmök

Ha rövid körmök kialakítását keresi, akkor ez tökéletes lehet az Ön számára. Mint látható, a körmök szuper rövidek. Némelyik rózsaszín és fehér ombre, míg mindkét kezén két köröm ezüst és csillogó. Ez egy aranyos és könnyen hordható köröm design, amely mindenkinek megfelel. Természetesen kipróbálhatja ezt a megjelenést hosszabb körmökön is.

Rózsaszín és fehér rövid ombre körmök

Forrás: @saranailusa