21 Prekrasne ravne frizure sa uvijanjem

Ako vam je dosadno nositi kosu raspuštenih pletenica ili u kovrčavom ili valovitom stilu i tražite nešto novo, zašto ne razmislite o ravnom uvijanju? Doslovno…

Nešto drugačiji način na koji možete učiniti svoje stvari, lakši su od pletenica, brži za napraviti i puno manje gnjavaže od ostalih načina nošenja kose, izvrsno za početnike ili one koji nemaju puno vremena ruke.

Trebali biste pogledati ove 21 prekrasne ravne frizure:

1. Slatki ravni zaokreti Updo

Tražite način da zadržite svoju dužinu, a da vam dugo ne bude muka s dugom kosom? Frizure s ravnim uvijanjem ponovno su odgovor, baš kao i ova – slatka ravna uvijanja koja je dizajnirana tako da ide dijagonalno preko glave s krajevima pričvršćenim bobima. Ako želite nositi kosu s lica, a da i dalje izgleda dobro, ovo je sjajan izbor.

Slatka ravna frizura s ravnim uvijanjem

Izvor: @christian_byshe

Frizure s ravnim uvijanjem imaju veliku prednost u odnosu na druge načine nošenja tkanja – nude prirodnu zaštitu za vlastitu kosu. Nekoliko tjedana bez veće količine, duljine i težine učinit će čuda za vaše tjeme.

2. Ravni uvijači sa Zig Zag razdjeljkom

Da biste dobili super ravne i glatke rubove povezane s ovim frizurama s ravnim uvijanjem, upotrijebite šiljasti vrh češlja od repa štakora. Nakon što ste napravili razdjeljak, odvojite mali dio prema liniji kose, a zatim ih podijelite na dva jednaka dijela, kao što biste učinili da dodate mnogo kukuruza, ali samo s dva pramena.

Frizura sa ravnim uvijanjem Zig Zag

Izvor: @zapravo_šapa

Iako ovi ravni zavoji izgledaju pomalo poput kukuruza, djeluju samo s dva pramena kose, dok kukuruzi rade s tri. To ih početnicima čini znatno lakšim za snaći se, a i pružaju brži način uređivanja kose.

3. Ravni zavoji na stražnjoj strani, uvijanje naprijed

Uvjerite se da imate odgovarajuću količinu napetosti kako ne biste napregnuli kosu, uvijte dijelove okolo. Ako koristite previše napetosti, kosa će biti izložena prevelikom stresu i lako će puknuti ili puknuti, a ako više puta svom poslu učinite previše napetosti, oštetit ćete folikule kose što čak može dovesti do ćelavosti.

Flat Twist i Twist Out Updo frizura

Izvor: @veepeejay

Dok se krećete dalje niz liniju kose, dodajte uvojke kose u kosu (gotovo kao da biste to učinili kad kosu upletete u francusko), i na kraju (ako imate dovoljno dugu kosu) doći ćete do točke na kojoj se nalazite više ne dodaju kosu i također ne djeluju duž tjemena.

Možete koristiti kopče ili hvataljke za držanje uvijanja na mjestu ili nastavak uvijanja dok ne dođete do vrhova, a tada možete koristiti prirodne gumice za kosu kako bi uvijanje bilo sigurno. Morat ćete to nastaviti činiti po cijelom tjemenu, ovisno o stilu i dizajnu s kojim idete.

4. Zapanjujući Updo

Imate mogućnost brinuti se o vlastitoj kosi, kao i zaštititi svoje pletenice, eliminirajući potrebu za pretjeranim stiliziranjem zagrijanim alatom i oštećenja od tih i snažnih zraka sunca.

Flat Twists Mohawk Updo

Izvor: @neprirodno

U ponudi je i nekoliko različitih stilova i vrsta-dva uvijanja niti su klasificirana kao „obična“ uvijanja i mogu se nositi labavo i dugo, a također i ravna uvijanja koja se smatraju boljima za one s neprirodnom kosom.

5. Jednostavni updo vodič

Ako želite super-jednostavan izgled nakon što završite ravne zavoje po cijeloj glavi, povucite ih nazad u rep i učvrstite na mjestu. Možete ih dodati u pigtails (repove s obje strane glave), često bolje za djecu, a ne za starije žene, ili ostaviti ravne zavoje da vise.

Dva ravna zavoja u Updo Tutorial

Izvor: @itsmebfairley

Mogli biste čak dodati i pribor, poput manžeta za kosu-oni izgledaju sjajno u upletenoj i ošišanoj kosi.

6. Big Flat Twists Updo

Prije isprobavanja ravnih uvijanja, provjerite jeste li obavili pripremne radove, a to će uključivati ​​pranje kose, dodavanje dobrog zaštitnog sloja tretmana uljem za kosu, a zatim puštanje da se osuši na oko 80 do 90 posto.

Veliki ravni zaokreti Updo

Izvor: @neprirodno

Neke žene smatraju da njihovi uvijanja bolje djeluju na suhu kosu, neke smatraju da je mokra kosa bolja. Ako vam je ovo prvi put, nemojte se bojati igrati i eksperimentirati kako biste vidjeli što vam više odgovara. Ne zaboravite se poigrati i s debljinama – ovi ravni zavoji prilično su zdepasti, ali ipak izgledaju nevjerojatno!

7. Dva ravna uvijanja u lepinju

Jednostavno je, čisto i elegantno i više od svega toga, potrebno vam je samo nekoliko minuta nakon što ste vježbali dva ili tri puta.

Ravna uvijanja Bun Updo

Izvor: @msrokia

Dva ravna uvijanja s obje strane glave, s ostatkom kose čvrsto zategnutim u urednu balerinku, prilično nisko do potiljka, a vi imate izvrstan dnevni izgled koji se lako uklapa s nekim sjajnim naušnicama baš kao što možete vidjeti ovdje.

8. Side Swept Style

Ako želite laganu i jednostavnu frizuru koja će vam pružiti briljantnu bazu za svestranije dizajne, još jednom su ti ravni stilovi sjajna ideja.

Elegantni bočni pomenuti ravni zavoji Updo

Izvor: @ebonybomani

Ako tamo možete staviti razdjeljak i uhvatiti dovoljno kose za početak uvijanja, možete ga uviti ravno, a to otvara mnoštvo mogućnosti kada je riječ o frizurama i dizajnu. Bočni, središnji razdjeljci, cik-cak zaribani oko leđa … Nazovite to, vjerojatno ćete to postići. To je ono što ovu frizuru čini tako dobrom.

9. Ravni zavoji + Pompadour

Volimo kad se spoje dva klasična izgleda, a ova ravna kombinacija sa zavojima i pompadourom je – moderna, fenomenalna i drska. Tri stvari koje definitivno želite da vaša kosa bude.

Pompadour Updo frizura s ravnim uvijanjem

Izvor:@zaštitni stilovi

Kako biste dobili najljepše frizure s ravnim uvijanjem, pobrinite se da vam kosi kose budu jednake veličine. Ako imate deblje i tanje dijelove, zavoji vam neće izgledati jednolično po glavi i to može uništiti cijeli izgled ako ste htjeli isklesaniji i savršeniji izgled.

10. Kruna s ravnim uvijanjem Updo

Način na koji uvijate svoje frizure s ravnim uvijanjem utjecati će na način na koji vam pada oko lica. Ako želite da uvijanja padnu unatrag, od vašeg lica, trebali biste ih okrenuti unatrag od lica.

Frizura s ravnim uvijanjem

Izvor: @asiyami_gold

Ako želite da vam padnu prema licu, zakrenite ih na drugi način – u smjeru lica prema naprijed.