21 rövid köröm minták 2020 nyarára

11. Pasztell szivárvány körmök

Ez a következő ötlet a kedvenceink közé tartozik, mert színes, nyári, de könnyen elkészíthető és viselhető is. Ehhez a mani -hoz minden köröm más, világos, pasztell árnyalatú. Különböző színek használata teszi ezt a manit olyan kijelentővé. Az újbóli létrehozásához a Föld Finest, My Rain-Beau, a Team Sweets, a Macaruin My Diet, a Hooray of Sunshine és a Sugar Rush by Ella+Milla árnyalatokra vagy ehhez hasonló árnyalatokra lesz szüksége..

Pasztell szivárvány körmök

Forrás: @kt_tk1

12. Gyönyörű pillangó köröm

A pillangók egy másik szép köröm design a nyáron. Íme, hogyan kell stílusosan viselni a pillangókat. Ez a mani rózsaszín körmökkel rendelkezik, egy csillogó akcentussal. Négy köröm lenyűgöző kézzel rajzolt pillangóval is rendelkezik. Ez egy gyönyörű dizájn, és fel vagy leöltözhető, hogy megfeleljen bármilyen alkalomnak. Oktatóanyagokat talál az interneten a pillangók festéséről, vagy vásárolhat körömmatricákat.

Gyönyörű pillangó köröm

Forrás: @lieve91

13. Stílusos görögdinnye körömápolás

A bejegyzés elején a divatos görögdinnye körömábrázolást mutattuk be. Ha tetszett a gyümölcsös ötlet, akkor látnia kell ezeket a körmöket. Ez a mani egy másik módja a görögdinnye viselésének. Néhány köröm fehér és piros, az egyik zöld, a másik fehér, apró görögdinnyével. Ez egy aranyos ötlet, és másképpen mutatja a görögdinnye trend viselését. A használt színek az Ella+Mila Earth’s Finest és az OROSA Wild Flower.

Görögdinnye köröm design nyárra

Forrás: @badgirlnails

14. Rózsaszín és narancssárga láng körmök

A lángok egy másik forró trend a nyáron, és szeretjük a tendencia ezen változatát. A legtöbb köröm rózsaszín és narancssárga ombre lánggal rendelkezik, míg az egyik köröm csillogó ombre. Ez egy szuper stílusos design, és a színek tökéletesek a nyárra. Találhat oktatóanyagokat a lángokhoz, vagy vásárolhat körömmatricákat.

Rózsaszín és narancssárga láng körmök

Forrás: @lieve91

15. Nyári Geode Nails

Ezután van egy hűvös manijuk, amelyet geodák inspiráltak. Mint látható, a legtöbb köröm könnyű, de van egy hangsúlyos köröm. Az ékezetes köröm kék és arany színű geodézettel rendelkezik. Ez egy csinos, stílusos és nyári körömötlet. Ezt újra létrehozhatja, vagy bármilyen színt használhat a geódához. Ez a mani a Dream On, a Wild White Ways és a Give Me Nude Baby színekben készült Essence körömlakkokkal készült.

Crystal Geode Nail Design

Forrás: @ana0m

16. Aranyos márványművészet

A következő körömötlet egy aranyos márvány körömtervezést tartalmaz. Ez most nem a klasszikus fehér márvány, hanem ez a vízmárvány. Ehhez élénk színeket csepegtethet a vízbe. Ezután fogpiszkálóval mozgathatja a színeket a kívánt kialakításban. Végül mártsuk a szöget a vízbe. Ez egy nagyon jó módja a körömápolás létrehozásának, és rengeteg oktatóanyag található az interneten.

Aranyos márvány köröm művészet

Forrás: @mypolishworld

17. Élénk zöld rövid körmök arannyal

Szereted az élénk színeket? Ha igen, akkor látnia kell ezt a következő körömötletet. Ezek a körmök élénk zöld színűek, és néhány köröm zöld és fehér csíkos, arany fóliával. A színek gyönyörűek és a körömápolás olyan elegáns. Ha szereti a színeket és az elegáns formatervezést, akkor ez az Ön számára. Ez a fajta kialakítás csodálatosnak tűnik más színekkel, például lila színnel.

Élénk zöld rövid körmök arannyal

Forrás: @ana0m

18. Többszínű körömötlet

Mivel nyár van, vidám és fényes átalakítást adhat a körmének. Valami ilyesmi tökéletes lenne. Ehhez a megjelenéshez minden köröm más fényes pasztell árnyalatú. A merész színek és az ékezetes körömrészletek valóban nyári hangulatot keltenek. Ismételje meg ezt, vagy használhat pálmaleveleket vagy pálmafákat.

Többszínű köröm design nyárra

Forrás: @nail_sunny

19. Színátmenetes körmök arany körömszalaggal

Ezután gradiens megjelenésű, elegáns arany körömszalaggal. Tehát a körmök sárgával kezdődnek a hüvelykujjon, és sötét rózsaszínnel végződnek a kisujjon, minden különböző árnyalat között. Ez gradiens megjelenést kölcsönöz. Minden körmöt arany körömszalag is díszít. A körömszalag könnyen felhelyezhető, csak vágja le a kívánt méretet, tegye a körmére, nyomja le, és fejezze be a megjelenést egy tiszta fedőréteggel.

Színátmenetes körmök arany körömszalaggal

Forrás: @badgirlnails

20. Chic Floral Nail Design

Ha szereted a virágos köröm mintákat, akkor ezt látnod kell! Mindegyik köröm világos alapszínű, rózsaszín virágokkal a tetején. A rózsaszín virágok szépek és tökéletesek a nyárra. Ez a mani minden alkalomra kiváló, akár nyári esküvőre is! Hozzon létre valami hasonlót, vagy használjon tetszőleges típusú virágot és színt a tervezéshez.

Elegáns virágos köröm design

Forrás: @lieve91

21. Meztelen és világoskék körmök

Az utolsó körömötlet meztelen és kék körmöket tartalmaz kék művészettel. Az egyik köröm teljesen kék, míg másoknak kék márványművészetük van, amelyet úgy helyeznek a körmökre, hogy vízi hatást keltenek. Szeretjük ezt, mert az óceáni hullámokra emlékeztet. Ha ezt nézzük, azonnal a strandokra és a nyárra gondolunk. Ez tökéletes, ha egyedi dizájnt szeretne.

Meztelen és világoskék körmök

forrás: @nails_by_victoria

Reméljük, talált egy stílusos, rövid körömmintát, amelyet ki kell próbálni!