21 stílusos esküvői vendégruha nyárra

11. Divatos egy ujjú ruha

Az egyujjú ruhák tavasszal és nyáron a stílus reflektorfényébe kerültek. Sok tervező, köztük Antonio Berardi is használta ezt a megjelenést gyűjteményeiben. Következő ötletünk megmutatja, hogyan viselheti ezt a trendet egy esküvőn. Az egy ujjú ruha szép virágmintával rendelkezik, és a fodros funkció gyönyörű. Ilyen ruhákat bármilyen színben és nyomtatással vásárolhat.

Divatos egy ujjú esküvői vendégruha

Forrás: @aurboncom

12. Stílusos rózsaszín ruha

Ezután van egy szuper stílusos kijelentés ruha ötletünk. A rózsaszín ruha hosszú, és többszintű peplum megjelenéssel rendelkezik. Meríthet ihletet ebből a ruhából, és választhat egy hosszú ruhát, vastag színben, vagy esetleg használhatja a peplum funkciót. Egy ilyen ruha lenyűgözi!

Stílusos rózsaszín ruha nyári esküvőre

Forrás: @gelenasolanostyle

13. Ruha piros és rózsaszín virágmintával

Következő ruhaötletünk romantikus virágmintával rendelkezik. A rövid ruha fehér, piros és rózsaszín virágmintával. Szeretjük az esküvő piros és rózsaszín színvilágát, mert ezek a szerelem klasszikus színei. Viseljen olyan ruhát, mint a sarok, csinos szandál vagy ék.

Ruha piros és rózsaszín virágmintával

Forrás: @ewelaines

14. Élénk lebegő ruha

Ha hűvös szeretne maradni, de stílusosan szeretne kinézni egy nyári esküvőre, akkor válasszon egy lebegő ruhát, mint a bemutatott. A felhasznált szövet nagyon könnyű és színes, amely tökéletes egy forró napsütéses napon. Választhat hasonló tulajdonságokkal rendelkező ruhát, például övet, vagy választhat egy egyszerű, hosszú és élénk ruhát.

Élénk lebegő ruha esküvői vendégnek

Forrás: @thehangerboutiqueklamath

15. Könnyű nyári ruha ötlet

Ezután van egy nyári ruha ötletünk, amely minden esküvőhöz illik. Az ujjatlan ruha nagyon világoskék színű, csipkefedéssel. Az elegáns megjelenés érdekében viselhet ilyen ruhát sarokkal és glam ékszerekkel, vagy esetleg szandállal próbálhatja ki a tengerparti esküvőt. Ha az esküvő bohém hangulatú, viseljen ékeket és aranyos ékszereket. Egy ilyen ruha sokoldalú, és mindenkinek megfelel.

Könnyű csipke nyári ruha ötlet

Forrás: @scoutandmollyshillsborovillage

16. Elegáns fehér ruha virágmintával

A következő ruhaötletünk azoknak szól, akik elegáns és klasszikusabb esküvői megjelenést szeretnének. A ruha hosszabb, hosszú ujjú, és gyönyörű virágmintás. Egy ilyen ruha elegánsan nézne ki egy hajkiegészítővel, amely a nyomtatott színt használja.

Elegáns fehér ruha virágmintával

Forrás: @maiska_shop_05

17. Fehér és rózsaszín ruha nyárra

A fehér és a rózsaszín gyönyörű színkombináció, különösen esküvőre. Ez a következő ötlet megmutatja, hogyan viselheti együtt a két színt egy nyomtatott ruhán. A ruha nagyon elegánsnak tűnik, és bármilyen nyári eseményre tökéletes. Viselhet ilyen nyomatot, vagy fehér ruhát viselhet rózsaszín kiegészítőkkel, vagy fordítva.

Fehér és rózsaszín ruha nyárra

Forrás: @lularoenatalievoorhies

18. Glam fekete ruha virágmintával

Csak azért, mert esküvőre mész, ez nem jelenti azt, hogy nem viselhet sötétebb színeket. Ez a következő ruha megmutatja, hogyan viselhet feketét, de ugyanakkor nyáriasan! Ez egy fekete, lebegő ruha, gyönyörű virágmintával. A könnyű anyag, a stílusjegyek és az élénk minta teszik ezt a fekete ruhát egy nyári esküvőhöz. Sok ilyen ruha is van, ha vásárol.

Glam fekete ruha virágmintával

Forrás: @cipőcipő

19. Pompás egy vállruha ötlet

A bejegyzés elején az egyujjú ruhákról beszéltünk. A következő ötletünk hasonló ehhez, de a megjelenés finomabb. Ez a ruha világos színű, egyik oldalán ujjatlan, a másik oldalon egy kis pánt. Szeretjük, hogy ez a ruha ilyen eleganciával és stílusban használja az egyik legújabb trendet. Az interneten sok ilyen ruhát találhat, különböző színekben.

Gyönyörű egyvállú ruhaötlet ötlet

Forrás: @ftkwomen

20. Merész kék ruha ötlet

Ezután van egy lenyűgöző kék ruha ötletünk. Ebben a bejegyzésben néhány világoskék ruhát szerepeltettünk, de ez a kék árnyalat sötétebb és merészebb. A ruha gyönyörű virágmintával is rendelkezik. Szeretjük ezt a ruhát, mert stílusosnak és dizájnosnak tűnik. Az ilyen ruhákat megtalálhatja az interneten, ha keresi a virágmintás kék ruhát. Ha a virág nem az Ön számára, akkor választhat egy sima kék ruhát hasonló színben.

Merész kék virágos ruha ötlet

Forrás: @lwestogram

21. Ruha nyilatkozat készítéssel

Utolsó ötletünk ez a nyilatkozatkészítő ruha. A hosszú ruha meglehetősen egyszerű kialakítású, de gyönyörű, vastag nyomtatással rendelkezik. Tényleg lenyűgözhet mindenkit az esküvőn, ha ilyen fényes, nyári nyomtatást választ. Annyi ruha létezik, csodálatos nyomatokkal, úgyhogy vásároljon és találjon kedvére valót!

Nyilatkozat nyomtatása esküvői vendég ruha ötlet

Forrás: @interiordesignerella

Reméljük, megtalálta a tökéletes ruhát egy közelgő esküvőhöz!