23 Aranyos és kreatív kis Disney tetoválási ötlet

11. Akvarell Dumbo Design

Az akvarell tetoválások gyönyörűek. Ezzel a technikával a tetoválás műalkotásnak tűnik. Így tetoválhatod kedvenc Disney karakteredet. Következő választásunk a Dumbo szuper aranyos akvarell dizájnja. Egy ilyen tetoválás mindenkinek megfelel.

Akvarell Dumbo Design kis Disney tetováló ötletekhez

Forrás: @maytatt00

12. Aranyos Az oroszlánkirály tetoválása

Az Oroszlánkirály a Disney klasszikusa, így népszerű választás a tetoválásokban. Ez a félelmetes tetoválás a Simba -barlangfestményt mutatja be körvonalazva a filmek kedvenc karaktereivel. Egy ilyen tetoválás szórakoztató és kreatív módja annak, hogy megmutassa az oroszlánkirály iránti szeretetét.

Aranyos Oroszlánkirály tetoválás kis Disney tetoválási ötletekhez

Forrás: @mimi__lamour

13. Kis Mickey egér vázlat

Ha tetszett a Mickey egér vázlata a bejegyzés korábbi részéből, akkor ez tetszhet. Ez egy aranyos körvonal egy kis szívvel a fülén. Egy ilyen tetoválás mindenkinek megfelel, és első tetoválásnak kiváló lenne. Ezt újra létrehozhatod Minnie vázlatként.

Kis Mickey egér vázlat a kis Disney tetoválási ötletekhez

Forrás: @mrsjohaywood1979

14. Cheshire Cat Cat

Az Alice Csodaországban furcsa és csodálatos film. Ha az Alice Csodaországban az egyik kedvenc filmje, fontolja meg a Cheshire macska dizájn beszerzését. Ez a pimasz macska aranyos tetoválást készíthet bárki számára. Ezt bárhol tetoválhatod, és akár kisebb vagy nagyobb dizájnt is választhatsz.

Cheshire Cat Cat Tattoo kis Disney tetováló ötletekhez

Forrás: @mydeertattoo

15. A kis hableány akvarell tetoválása

A kis hableány az egyik legkedveltebb Disney -film. Tehát, ha rajong a filmért, miért nem csinál egy ilyen Ariel tetoválást, mint ez. Ennek a tetoválásnak különleges különlegessége van, mivel az akvarell technikát használja. Ez a tetoválás művészi megjelenést kölcsönöz, és megfelel a tenger formatervezésének.

A kis hableány akvarell tetoválás kis Disney tetováló ötletekhez

Forrás: @nicole_downs

16. Aranyos A három jó tündér tetoválás

Varázsoljon varázslatot a következő tetoválástervezéshez a Három jó tündérrel. Ezek a tündérek a Disney klasszikus Csipkerózsikából származnak. Ezt a szuper aranyos tetoválást úgy tervezték, mintha Flora, Fauna és Merryweather repülne. Egy ilyen tetoválás jól mutatna a lábán.

Aranyos A három jó tündér tetoválás kis Disney tetováló ötletekhez

Forrás: @redwoodlisa

17. A Nemo Tattoo megtalálása

A Nemo megtalálása az egyik modern Disney film. A kis hal útját az óceánban és a fogorvos haltartályában minden korosztály nagyon szereti. Ha rajong a Find Nemo, akkor fontolja meg a Nemo tetoválás. Ez egy élénk darab, amely mindenkinek megfelel. Még néhány más karaktert is hozzáadhat.

Nemo tetoválás megtalálása kis Disney tetováló ötletekhez

Forrás: @sandytattoo

18. Elvarázsolt rózsatetoválás

Itt van egy másik gyönyörű elvarázsolt rózsa tetoválás. Ez az egyetlen rózsa, a szirmok leesnek. Ez azt mutatja, hogy a rózsa tetoválás gyönyörűen néz ki az üveg nélkül. Valami ilyesmi szép és nőies. Ez egy tetoválás, amely soha nem megy ki a divatból.

Elvarázsolt rózsatetoválás kis Disney tetoválóötletekhez

Forrás: @shereallyisafunnygirl

19. Mickey és Minnie Tattoo

Tetszettek a vázlatos tetoválásötletek? Akkor ez a következő választás az Ön számára lehet. Ez egy Mickey és Minnie körvonalat tartalmaz. Ez egy szép tetoválás design. Ez megmutathatja a Disney iránti szeretetét, és egy aranyos pár Disney tetoválás is lehet Önnek és kedvesének.

Mickey és Minnie vázlat a kis Disney tetoválási ötletekhez

Forrás: @sophx_princess

20. Csak az úszás tetoválása

Csak folytassa az úszást vált a legkedveltebb Disney -idézetek közé. Emlékeztető mindannyiunknak, hogy csak folytassuk, ez egy aranyos és motiváló idézet. Következő választásunkban az idézet szerepel a karján, mellette Dory. Szeretjük ezt az ötletet! Ez egy tetoválás, amely mindenkinek megfelel.

Csak tartsa az úszástetoválást a kis Disney tetoválási ötletekhez

Forrás: @mérgező

21. Ariel Black Ink Design

Ha valami finomabbat szeretne, miért nem megy egy egyszerű fekete tintás tetoválás. Itt van egy design, amelyben Ariel szerepel a Kis hableányban. Ez egy kicsi és aranyos darab, amelyet bárhol lehet tetoválni. Bármely Disney karaktert megkaphat ily módon.

Ariel fekete tintatervezés kis Disney tetoválási ötletekhez

Forrás: @venomdaddy

22. Vintage Disney Tattoo

A Disney -t generációk óta szeretik az emberek. Ez a következő tetoválási terv egészen az 1920 -as évekig nyúlik vissza. Ez a vintage design Mickey, mint gőzhajó Willie nagyszerű tetováló választás mindazoknak, akik szeretik a Disney -t. Ezt újra vagy újra létrehozhatod kisebb -nagyobb formában, és bárhol elhelyezheted a testen.

Gőzhajó Willie kis Disney tetováló ötletekhez

Forrás: @timelessburnley

23. Simba -barlangrajz

A lista utolsó helyén az Oroszlánkirály gyönyörű dizájnja található. A design Simba barlangfestménye, amely lenyűgöző akvarell technikával van színezve. Ez a tetoválás kötelező az Oroszlánkirály rajongóinak. Ezt a Disney tetoválást bárhol elhelyezheti a testen. A színek is megváltoztathatók, hogy egyedi dizájnt hozzanak létre.

Simba akvarell design kis Disney tetováló ötletekhez

Forrás: @jessileeartist

Reméljük, hogy ihlette a mi kis Disney tetováló top válogatásunk!