23 csillogó köröm gyémántokkal, amelyeket nem tudunk megállni

Ha szereti a csillogást és a csillogó körmöket, akkor ez a megfelelő hely az Ön számára! Ma szeretnénk bemutatni nektek 23 lenyűgöző gyémántos szöget. A strasszok valóban feldobhatják a körmöket, és könnyen felvihetők. A drágakövek különböző formákban, méretekben és színekben is kaphatók, így egyedi kristály körömápolást készíthet. Vessen egy pillantást az Instagramon talált legjobb gyémánt körmökre, hogy inspirációt kapjon a következő manikűrhöz. Ezen ötletek egyikét megmutathatja a körömtechnikusának a körömszalonban, vagy megpróbálhatja néhányat újra létrehozni. Van néhány lenyűgöző megjelenés minden alkalomra, és van egy köröm design mindenkinek.

1. Matt Stiletto körmök gyémántokkal

Az első körömötlet, amit meg kell mutatnunk, stílusos, elegáns és elbűvölő. Itt tűsarkú körmök vannak, amelyek mattfekete színűek. Egy -egy köröm mindkét kezén gyönyörűen díszített strasszokkal. Egy ilyen mani tökéletes lenne egy különleges alkalomra vagy partira. Ezt a megjelenést bármilyen körömformára létrehozhatja, és fényes lakk használható. Csak használjon matt fedőréteget.

Matt Stiletto körmök gyémántokkal

Forrás: @nailsbymztina

2. Francia manikűr gyémánt akcentussal

Szereted a francia manikűrt, de szeretnéd feldobni a klasszikus dizájnt? Ha igen, akkor ez az ötlet tökéletes lehet az Ön számára. Itt van elegáns köröm meztelen színű és fehér tippekkel. Van is egy kiemelő köröm lenyűgöző gyémánt és gyöngy kivitelben. A gyöngyök és a kristályok lenyűgöző kombináció, és tökéletesen kiegészítik a francia manit. Az ilyen körmök kiválóak lennének egy esküvőre.

Francia manikűr gyémánt akcentussal

Forrás: @nikishina.nail.studio

3. Lenyűgöző arany körmök

Ez a következő körömötlet az egyik kedvencünk! Itt meztelen körmeink vannak, amelyeket arany csillogás és csillogó gyémánt díszít. Ez egy lenyűgöző és stílusos kivitel, amely tökéletes azoknak a hölgyeknek, akik szeretnek lépést tartani a trendekkel, vagy azoknak, akik szeretik a csillogó körömmintákat. Arany csillogást és kristályt vásárolhat a körméhez az interneten. Hozd létre a tiszta megjelenést, vagy használd a díszítéseket egy tetszőleges köröm színére.

Arany körmök gyémántokkal

Forrás: @glamour_chic_beauty

4. Bordó körmök drágakövekkel

Ezt követően egy gyönyörű bordó körmöt mutatunk be nektek. A legtöbb köröm fényes, és van egy matt akcentus köröm lenyűgöző gyémánt dizájnnal. Ez egy merész és gyönyörű körömötlet, és tökéletes körömszín az őszre és a télre. Hasonló megjelenést hozhat létre, vagy létrehozhat minden fényes vagy matt körmöt.

Burgundi körmök drágakövekkel

Forrás: @tior_nails

5. Csodálatos gyémánt körömötlet

Szeretjük ezt a következő körömtervezést. Itt ombre koporsó alakú körmeink vannak, ahol minden köröm strasszos kivitelű! A felhasznált gyémántok különböző formájúak és méretűek, és olyan csillogóak és csodálatosak. Az ilyen manikűr azoknak a hölgyeknek szól, akik ki akarnak tűnni a tömegből. Az ilyen körmök tökéletesek lesznek partikra, éjszakákra és így tovább. Ezt a formatervezést bármilyen hosszúságú és formájú körmön újra létrehozhatja. Minél hosszabb a körme, annál több drágakövet viselhet. Az ilyen strasszokat online lehet megvásárolni és körömragasztóval felragasztani.

Ombre köröm design strasszokkal

Forrás: @_allurált

6. Francia Ombre koporsó szögek strasszokkal

A francia ombre lett az egyik kötelező köröm. Ez a köröm művészet a klasszikus meztelen és fehér színeket használja, de ombre kialakítással. A megjelenés önmagában elegáns, de valóban drágakövekkel csillogtathatja fel. Íme egy gyönyörű példa. Amint láthatja, a gyémánt dizájn csodálatosnak tűnik az ombre -vel. A francia ombre oktatóanyagokat megtalálhatja az interneten, és újra létrehozhatja ezt a megjelenést, vagy kísérletezhet a drágakövekkel, hogy saját csillogó körmét hozzon létre.

Francia Ombre körmök gyémántokkal

Forrás: @joelyoceannails

7. Csillogó és elbűvölő körömötlet

A következő körömötlet csinos, kijelentő és csillogó. Ehhez a megjelenéshez néhány köröm világos rózsaszínű, az egyik stílusos körmökkel és drágakövekkel rendelkezik, az utolsó körmöt pedig strasszok borítják. Különböző gyémántminták használatával egyedivé és szuper fényűvé varázsolja körmeit. Szeretjük, hogy különböző színű drágaköveket használtak, mert igazán dicsérik a rózsaszín színt. Ez a mani tökéletes lenne tavasszal és nyáron.

Rövid rózsaszín körmök strasszokkal

Forrás: @margaritasnailz

8. Köröm design rózsákkal és gyémántokkal

Szereted a virágos körömápolást? Ha igen, akkor látnia kell ezeket a körmöket! Itt hosszú koporsószegeink vannak, és minden kéz más és más kialakítású. Egyrészt a körmöket lenyűgöző gyémánt borítja, másrészt a csinos rózsaszín rózsák. Az ilyen körmökkel mindkét világból a legjobbat kapja – gyönyörű virágok és csillogó bling. A rózsákat transzferfóliákkal hozták létre, amelyeket online vásárolhat. Sokféle virágmintát lehet kipróbálni.

Köröm design rózsákkal és gyémántokkal

Forrás: @riyathai87

9. Elegáns koporsószegek drágakövekkel

Ez a következő körömötlet olyan elegáns és elegáns. A manikűr világos koporsószegeket tartalmaz, és a körmök nagy része más strasszos kialakítású. Finom és lágy szín használatával a körmein lévő gyémántokat nagyon előkelővé teheti. Ez egy másik ötlet, amely tökéletes lenne esküvőkre vagy különleges eseményekre. Hozza létre újra az egész megjelenést, vagy próbáljon ki egyet vagy kettőt a legjobban tetsző minták közül.

Nude Coffin Nails strasszokkal

Forrás: @_allurált

10. Élénk kék körmök strasszokkal

Varázsolj élénk színeket a megjelenésedhez az ilyen körmökkel! Ezek a körmök tűsarkúak, és mindegyik más kialakítású. Az egyik egyszerűen fényes kék, a többit lenyűgöző és csillogó kristályok díszítik. A kék szín világos és merész, így tökéletes lesz a nyárra. Bármilyen kék árnyalat lenyűgözőnek tűnik, így ha a világosabb, pasztell tónusokat részesíti előnyben, próbálja ki.

Élénk kék körmök strasszokkal

Forrás: @margaritasnailz_