23 Elegantni i slatki kratki nokti na stiletto

Stiletto nokti su jedan od najpopularnijih oblika noktiju. No, dulje oblike noktiju može biti teško nositi. S dugom i oštrom oštricom ti nokti mogu otežati svakodnevne zadatke i paziti na oči prilikom šminkanja. Srećom, postoji jednostavan način nošenja modernog oblika, a to je isprobavanje kraće duljine nokta. Tako je, možete imati kratke nokte na stiletto koji vam pružaju najbolje iz oba svijeta – trendi nokte bez opasnosti! Dakle, pogledajte ove dizajne i pogledajte kako zapanjujuće mogu izgledati vaši nokti. Postoji mani koja odgovara svima, pa nećete moći odabrati svoju omiljenu.

1. Svjetlucavo kratki Stiletto nokti

Prvo, imamo ove sjajne i kratke čavle. Većina noktiju je svijetlo ružičasta sa suptilnim sjajem, ali postoji naglašeni nokat prekriven srebrnim sjajem. Ovo je tako lijepa ideja i vrlo je glamurozna. Nokti poput ovih bit će izvrsni za svakodnevno nošenje i za posebne događaje poput mature i vjenčanja.

Blistavi kratki Stiletto nokti

Izvor: @kyleawherry_nailartisteducator

2. Dizajn noktiju Blue Swirl

Ako volite jedinstveniju i odvažniju umjetnost noktiju, onda je ovo za vas. Ovdje imamo oštre čavle sa štiklama s nevjerojatnim plavim dizajnom. Ovo je tako zabavno i daje izjavu mani. Možete kupiti vrtložne šablone za nokte na mreži kako biste lakše stvorili izgled. Ako plava nije vaša boja, tada će ovaj dizajn izgledati nevjerojatno u bilo kojoj živopisnoj nijansi, možda isprobajte ružičastu ili ljubičastu.

Dizajn noktiju Blue Swirl

Izvor: @mypolishworld

3. Ljubičasti nokti s Chevron Nail Art -om

Volimo ovu sljedeću ideju za nokte jer je sjajna, super elegantna i paleta boja je zapanjujuća. Neki su nokti ljubičasti, jedan je svjetlucav, a jedan ima trendovsku umjetnost od ševrona. Predivan je dizajn, a i sjajan je. Možete upotrijebiti šablone ili traku za ponovno stvaranje ševronske umjetnosti, to je jednostavno za napraviti i na internetu postoji mnogo vodiča korak po korak.

Ljubičasti nokti s Chevron Nail Art -om

Izvor: @mypolishworld

4. Goli nokti s noktom s cvjetnim naglaskom

Sljedeća ideja za nokte je jednostavna i zapanjujuća. Za ovaj izgled većina noktiju je gola, a postoji i jedan akcent. Naglašeni nokat ukrašen je lijepim cvijećem i biljkama. Ovi cvjetovi su inkapsulirani pa se cvjetovi nalaze između slojeva. Na Internetu možete pronaći upute za inkapsulirano cvijeće ako to želite učiniti sami ili pitati svoje nokte o cvjetnoj umjetnosti.

Goli kratki nokti na stiletto

Izvor: @lizthenailtechwiz

5. Holografski Stiletto nokti

Dajte srebrnu izjavu s manijom poput ove. Kao što vidite, svi kratki čavli na štiklama prekriveni su holografskim srebrom. Ovo je tako zabavan i futuristički dizajn noktiju. Ovako nešto lako se nosi, pristaje svima i može se odjenuti gore ili dolje za svaku priliku. Ovakva srebrna boja također je savršena za ljeto i festivale.

Holografski Stiletto nokti

Izvor: @nailedbyalana

6. Glitzy Nails with Marmer Art

Zatim imamo sjajnu i modernu ideju koju ćemo vam pokazati. Dakle, dvije ruke imaju različite dizajne, ali mi volimo mramornu ruku. S te strane svaki nokat je drugačiji. Neki nokti su različite nijanse golih, jedan je svjetlucav, a drugi ima umjetnost glam mramora. Jedan nokat ukrašen je i kamenčićima. To je prekrasna ideja i mramor izgleda nevjerojatno. Umjetnost od mramora možete sami stvoriti slijedeći upute na mreži.

Glitzy Nails with Marmer Art

Izvor: @nailsbykatrins

7. Mat Neon Orange Nails

Ovaj sljedeći mani jedan je od naših omiljenih! Većina noktiju su u trendu i svijetle mat narančaste boje. Postoji i jedan naglašeni čavao koji je ombre sa elegantnim bijelim uzorkom na vrhu. Boje su lijepe, a umjetnost jedinstvena. Ovakav dizajn odličan je za ljeto. Na internetu možete pronaći mat boje ili možete upotrijebiti sjajnu narančastu boju i upotrijebiti mat završni premaz.

Mat Neon Orange Nails

Izvor: @nailsby_jb

8. Elegantni Snake Stiletto Nails

Volite elegantnu i divlju umjetnost noktiju? Ako je tako, ovo je za vas. Ovdje imamo kratke nokte na stiletto i većina njih je siva i crna ombre. Postoji i jedan čavao s naglaskom koji je siv s crnom zmijom. Volimo dizajn zmija, tako je moderan i upečatljiv. Ako se želite stilom izdvojiti iz gomile, ovo je za vas.

Elegantni Snake Stiletto Nails

Izvor: @nailcandybylorri

9. Svijetlo ružičasti nokti s iskricom

Zatim imamo lijepu i glamuroznu ideju za nokte za vas. Za ovaj izgled svi su nokti, osim jednog, svijetlo ružičasti, dok je naglašeni nokat prekriven sjajem. Ovo je prekrasan dizajn i savršen je za posebne prigode. Ponovite ovo ili biste mogli isprobati verziju s francuskim ombreom umjesto ružičastom koja bi izgledala tako elegantno.

Ružičasti nokti na stiletto sa sjajem

Izvor: @the.kittykorner

10. Kratki bijeli nokti sa kamenčićima

Ako volite rhinestones, onda morate pogledati ovaj mani. Svi su nokti bijeli, ali dva nokta ukrašena su kamenčićima. Ovo je lijep i glamurozan izgled. Mrežne kamenčiće s ravnim stražnjim dijelovima možete kupiti za nokte i zalijepiti ih ljepilom za nokte. Verziju ovog dizajna možete jednostavno sami stvoriti kod kuće.

Kratki bijeli nokti sa kamenčićima

Izvor: @thehautespot