23 Félelmetes testvér -tetoválás, hogy megmutassa a kötődését

11. Aranyos pont tetoválás

Ezután van egy másik menő tetoválásunk, amely a családban lévő testvérek számát és születési idejét jelzi. Minden testvérnek négy pontja van, de az egyik pont körkörös. A kör körvonala az, amikor születtél, így az elsőszülött körvonala az első ponton van. Ez egy egyedülálló ötlet, és egy ilyen dizájn nagyszerűen néz ki egyéni tetoválásként is.

Aranyos pont tetoválás ötlet testvéreknek

Forrás: @andrewjamesarts

12. Egyező Wishbone tetoválások

Ön és testvére szeret kiemelkedni a tömegből? Akkor ez a tetoválás az Ön számára. Itt két egybevágó keresztvázas tetoválásunk van. A keresztlengőkaros kialakítás a családi időt képviselheti, amikor összejönnek sült vacsorákat szervezni különleges alkalmakkor, például karácsonykor, vagy emlékeztethet arra, hogy mindketten kövessétek az álmait. Bármilyen jelentést is dönt, ez egy szokatlan és szórakoztató testvér -tetováló ötlet.

Összeillő Wishbone testvér és nővér tetoválás

Forrás: @joannamroman

13. Fél tetoválás

A következő ötlet, amit meg kell mutatnunk, egy fél tetoválás. A fél tetoválás az, amikor két embernek egy fél dizájnt készítenek. Aztán amikor a kettő együtt van, a tetoválás egész. Ez tökéletes a testvérek számára, mert nagyszerűek egy személyként, de teljesek, ha együtt vannak. Újrateremthet ilyesmit, vagy választhat más dizájnt.

Fél tetoválás ötlet egy testvérnek

Forrás: @tattoomink

14. Aranyos testvér -testvér ötlet

Ha aranyos tetoválást szeretne, nézze meg ezt a mintát. Itt van két rajzfilmfigura, egy testvér és egy nővér. Ez egy imádnivaló design, és tökéletes testvér tetoválásként. Akár olyan kis karaktereket is létrehozhat, amelyek mindkettőjükre hasonlítanak.

Aranyos testvér -testvér ötlet

Forrás: @ink_master_tattoo_enzo

15. Pinky Promise Tattoo Idea

Gyerekként, amikor rózsaszín ígéretet tett, komoly és felbonthatatlan szerződés volt. Ezeket az ígéreteket gyakran barátokkal és testvérekkel tették. Tehát ez a tetoválás szórakoztató visszaemlékezés azokra az időkre. Ez az ötlet a rózsaszín ígéretes terveket tartalmazza. Ez egy aranyos ötlet, amely mindenkinek megfelel. Bármilyen kialakítással létrehozhatja a kezét, így a körmök és a rózsaszín körömlakk opcionális.

Pinky Promise Tattoo Idea

Forrás: @andrewjamesarts

16. Természet ihlette tetoválások

A következő tetoválási ötletünket egy személyre hozták létre, de úgy gondoljuk, hogy testvérein is fantasztikusan fog kinézni. Ez a két tetoválás különböző természetes kivitelű. Az egyikben hegyek és fák, a másikban hullámok vannak. Mindannyian rendelkezhet ilyen tetoválással, és ez képviselheti kedvenc helyét, ahová együtt jár, vagy megmutathatja, mennyire szeretitek mindketten a szabadban való tartózkodást. Remek ötlet azoknak a testvéreknek, akik nem akarnak nyilvánvaló testvér tetoválást.

Természet ihlette tetoválások

Forrás: @tattoomink

17. Aranyos bot emberek tetoválása

Ezután mutatunk egy aranyos tetoválást. Ezek a testvérek pálcikafigurát választottak. Az egyik a testvér, a másik a nővér. Ez egy imádnivaló tetováló ötlet, amely finom is. Testreszabhatja a pálcikaembereket különböző frizurákkal, hogy mindketten úgy nézzenek ki.

Aranyos Stick Emberek Tetoválás Ötlet Testvérnek

Forrás: @maryon_tattooartist

18. Egyező tetoválási ötlet

Itt van egy másik megfelelő tetoválási ötletünk. Mindenkinek ugyanazt a mintát tetoválták a karjára. Szeretjük ezt az ötletet, mert a tetoválások megegyeznek, de egyéni tetoválásként is jól néznek ki. Újra létrehozhat egy ilyen stílusos dizájnt, vagy létrehozhat sajátot, ami jelent valamit Önnek és testvéreinek.

Tetoválásötlet sok testvérnek

Forrás: @krisyuka

19. Csillagjegy tetoválások

Szereted a csillagjegyeket? Akkor ez a tetoválás az Ön számára. Ehhez az ötlethez minden személy csillagjegyet tetovált az ujjára. Tetoválhatja testvérei csillagjegyét vagy sajátját, így a tetoválások ugyanúgy illeszkednek, mint ezek. Készítse el a szimbólumot, vagy válassza ki a tényleges csillagképet. Akárhogy is, ez egy elegáns és menő illő tetoválási ötlet.

Kis csillagjegy testvér tetoválások

Forrás: @krisyuka

20. Térkép és sík tetoválás

A következő ötletünk egy másik az utazók számára. Ez a kialakítás tartalmazza a világ térképét repülőgéppel. Egy ilyen tetoválás tökéletes azoknak a testvéreknek, akik utaznak, de emlékeztetőt akarnak otthonról. Létrehozhat szív alakjával vagy anélkül.

Térkép és sík tetoválás ötlet

Forrás: @krisyuka

21. Egyedi portré tetoválás ötlet

A következő tetoválási ötlet hasonló az elején bemutatott tetováláshoz, de a portrék keretekben vannak, ahelyett, hogy valódi fénykép lenne. Ez csak egy másik jó módja annak, hogy portré tetoválást készítsen magáról és testvéréről. Ha szeretné, hozzáadhat más családtagokat is.

Egyedi portré tetoválásötlet testvérnek

Forrás: @ziv_tattooer

22. Testvérem őrzője, nővérem védő tetoválása

A következő választásunk egy tökéletes testvér tetoválás! Ez a tetoválás mindent elmond, nincs szükség magyarázatra!

A bátyám őrzője a nővérem védő tetoválása

Forrás: @crybabytattooclub

23. Nap és Hold tetoválásötlet

Az utolsó testvér -tetováló ötlet, amit meg kell mutatnunk, ez a gyönyörű nap- és holdtervezés. Egy nővérnek meg kell kapnia a nap dizájnt, mert az a férfias energiát képviseli, a testvér pedig a holddizájnt, mert a női titok szimbóluma.

Nap és Hold testvér tetoválás

Forrás: @sarahxe3

Reméljük, talált néhány klassz testvér tetoválást!