23 gyönyörű pasztell köröm 2021 tavaszára

Hamarosan itt a tavaszi szezon és nincs messze a nyár. Ez azt jelenti, hogy a pasztell színek visszatértek! Az összes lágy, világos és gyönyörű tónus most elengedhetetlen a divatban, a szépségben és a körmökben. Ezzel azt gondoltuk, hogy ez lenne a tökéletes alkalom arra, hogy inspirációt adjunk a körmökhöz, ezért összegyűjtöttünk 23 csinos pasztell körmöt, amelyek inspirálnak. Különböző árnyalatokat talál a rózsaszíntől a zöldig, és sokféle módon viselheti a színeket. Vannak tervek minden köröm képességre, függetlenül attól, hogy profi vagy, vagy először próbálod ki a körömápolást. Tehát nézze meg, és friss és divatos tavaszi átalakítást ad a körmének!

1. Hosszú pasztell körmök

Először is ezek az egyszerű és stílusos pasztell körmök. A körmök hosszúak, koporsó alakúak és világoskék árnyalatúak. Ez egy gyönyörű köröm ötlet, és a megjelenés tökéletes a tavaszra és a nyárra. Vásárolhat pasztellkék lakkokat online, és ez a szín minden körömhosszúsághoz és formához megfelel.

Hosszú pasztell körmök világoskék színben

Forrás: @nailsbybano

2. Sárga koporsó köröm design

Egy másik népszerű pasztell szín a sárga, és ez a következő mani bemutatja, hogyan kell stílusosan viselni! Itt csillogó körmeink vannak. Az egyik köröm egyszerűen sárga, a másikban ombre, majd sárga csillogás és végül az egyik kör sárga strasszokkal. A különböző körömdíszek lenyűgözőnek tűnnek, és valóban kijelentést tesznek. Létrehozhatja az egész manit, vagy használhat egy vagy két olyan mintát, amelyik a legjobban tetszik. Ombre oktatóanyagok megtalálhatók az interneten.

Sárga koporsó köröm design

Forrás: @nailsbybano

3. Szép pasztell kék körmök

Ezután van egy szórakoztató és aranyos körömtervünk. Ez egy másik kék megjelenés, de ezúttal fehérrel párosult. Két köröm fehér, az egyik köröm csillogó, a másik csíkos, az utolsó kör fehér, csíkos. Ez egy divatos és merész megjelenés, amely feldobja a körmét. Vásárolhat chevron sablonokat az interneten, és a csíkokat körömszalaggal hozhatja létre. A baba kék színű Ella + Mila lakkot és a tiszta szeretetet használták ennek a mani -nak a létrehozásához.

Szép pasztell kék körmök

Forrás: @kt_tk1

4. Pasztell szívek

Ez a következő körömötlet az egyik kedvencünk, mert annyira egyedi, kreatív és stílusos. Ehhez a megjelenéshez minden köröm pasztelllila vagy rózsaszín, két ékezetes körmével, aranyos szívvel. A matt felület nagyon passzol a pasztell színekhez. Az ilyen művészetet kézzel festheti vékony ecsettel, vagy különböző formájú és méretű sablonokat vásárolhat online.

Pasztell szív körmök tavaszra

Forrás: @amanda.sudolll

5. Hosszú Ombre körmök virágokkal

Ha szereted a merész és szép körömápolást, akkor ez az ötlet tökéletes az Ön számára. A körmök mindegyike meztelen, világos sárga, zöld és világoskék pasztell színű. Az egyik körmöt 3D virágok is díszítik. Gyönyörű mani lesz a tavaszra. Ismételje meg ezt, vagy próbáljon meg finomabb verziót rövidebb körmökön. Esetleg próbáljon festett virágokat használni a 3D-s virágok helyett, mivel matricákat vásárolhat, vagy saját maga festheti a virágokat.

Pasztell Ombre körmök virágokkal

Forrás: @beautybyelee

6. Nyári pasztell narancs körmök

Ezután egy pasztell narancsos manit mutatunk be. Ehhez a megjelenéshez a körmök hosszú tűsarkúak, és mindegyik pasztellnarancsra van festve, egy kis csillogással. Ez egy csinos, merész és szórakoztató körömötlet, amely nagyszerű tavasszal és nyáron. Egy ilyen egyszerű kialakítás minden körömhosszúsághoz és formához megfelel.

Nyári pasztell narancs körmök

Forrás: @nailsbybano

7. Rainbow Nail Design

A következő körömötlet aranyos és kreatív. Minden köröm különböző pasztell színű, beleértve a rózsaszín, lila, sárga és kék árnyalatokat. Strasszokat is hozzáadtak, ami valóban kijelentést tesz. A körmök közül kettő trendi színátmenettel is rendelkezik. Szeretjük a szép színeket és a köröm formáját, ez egy olyan stílusos ötlet. A gradiens köröm oktatóanyagokat megtalálhatja az interneten. Létrehozhatja ezt, vagy használhat másik pasztell színpalettát.

Pasztell szivárvány körmök tavaszra

Forrás: @stylizacjakarolinawiatr

8. Pasztell Szivárvány Ombre

Ha a merészebb színek nem az Ön számára, akkor próbáljon ki valami finomabbat, mint ez. Itt meztelen körmök vannak, és mindegyik lágy pasztell ombre kialakítással rendelkezik. A hegyek közepétől a körmök vagy kék, lila, zöld vagy sárga színűek. Gyönyörű megjelenés, és tökéletes azok számára, akik pasztellszíneket szeretnének kipróbálni anélkül, hogy a teljes mani túlságosan kijelentő lenne. Próbáljon ki valami hasonlót, vagy használhat egy pasztell színt minden körömre.

Pasztell Rainbow Ombre Nails

Forrás: @nadiaa_o

9. Chic Pastel Blue Nail Design

A pasztell színek sok más színhez is passzolnak, az egyik ezüst. Íme, hogyan kell stílusosan viselni a világoskéket és az ezüstöt. Két ékezetes köröm van – egy ezüst csillogó köröm és egy meztelen, fehér vonalakkal, míg a többi egyszerűen világoskék. Ez egy csillogó, divatos és szórakoztató megjelenés. Újra létrehozhatja a világoskék verziót, vagy bármely más színkombinációt választhat.

Szép pasztell kék köröm design

Forrás: @nail_sunny

10. Pasztell szivárvány rövid körmök

Ezután pasztell szivárványos megjelenést kapunk. Ezúttal minden köröm meztelen, és minden hegyét puha szivárványos ombre díszíti. Ez egy gyönyörű megjelenés, és ez egy egyszerűbb módja annak, hogy színes színt adjon a megjelenésnek. Kipróbálhatja a sokszínű megjelenést, vagy kipróbálhat egy pasztell árnyalatot különböző színben minden körömön. Így továbbra is szivárvány lesz, de csak más módon.

Pasztell szivárvány rövid körmök

Forrás: @badgirlnails