23 ideje za kostime za Noć vještica za žene

11. Ljepotica i zvijer Belle

Noć vještica izvrsna je prilika da se obučete u svoj omiljeni lik. Ako ste ljubitelj Disneya i želite nešto slatko umjesto zastrašujućeg, pokušajte se odjenuti u Belle iz Ljepotice i zvijeri. Iako nije strašno, zabavan je kostim koji će se svidjeti svima. Ako ste htjeli biti malo strašniji, mogli biste se i obući u zvijer.

Ideje za ženski kostim Belle for Halloween

Izvor: @blabbermouthcat

12. Sally The Nightmare Before Christmas

Noćna mora prije Božića omiljena je Noć vještica. Zato se pokušajte odjenuti kao Sally. Ovo možete pokušati sami stvoriti ili možete kupiti kostim. Odličan je izbor kostima za zabavu, a mogli biste čak i stvoriti kostim za par i imati Jacka Skellingtona za.

Sally Noćna mora prije Božića za ideje za kostime za Noć vještica za žene

Izvor: @bridgetbrutal

13. Srijeda Addams

Ako vam se sviđa obitelj Addams, pokušajte stvoriti kostim Addams u srijedu. Ovo je izvrstan izbor ako Morticia look nije za vas. Bio bi to izvrstan DIY projekt jer biste sami mogli ponovno stvoriti izgled. Ako želite da se uključi cijela obitelj, možete dodati čak i Gomez, Morticia, Pugsley i još mnogo toga.

Srijeda Addams za ideje za kostime za Noć vještica za žene

Izvor: @baileyveacosplay

14. Bellatrix Lestrange

Unesite malo čarolije u događaj ove Noći vještica odijevajući se u Bellatrix Lestrange. Ova tamna vještica napravila bi savršen kostim za Noć vještica. Ovo možete sami izraditi ili kupiti kostim. Mogli biste uključiti svoje prijatelje i napraviti cijelu čarobnu zabavu ravno iz čarobnjačkog svijeta Harryja Pottera.

Bellatrix Lestrange za ideje za kostime za Noć vještica za žene

Izvor: @f_lovett

15. Velma Dinkley

Jinkies to je Velma Dinkley. Ovaj kostim unijet će malu misteriju u svaku zabavu za Noć vještica. Lako biste mogli ponovno stvoriti ovaj izgled, a svoje biste prijatelje mogli odjenuti kao ostatak bande. Volimo ovaj izgled jer je zabavan, kreativan i savršen za Noć vještica.

Velma Dinkley za Ideje za kostime za Noć vještica za žene

Izvor: @fairwindcosplay

16. Slatki kostim klokana

Imati dijete? Onda je ovaj sljedeći odabir za vas. Ovo je kostim klokana koji će odjenuti vas i vašu kvrgu za Noć vještica. Ovako nešto bi bilo super za zabavu. Omogućuje vam da sudjelujete u zabavi Noći vještica na sladak način koji nije zastrašujući!

Slatki kostim klokana za ideje za kostime Halloween za žene

Izvor: @inspregnancy

17. Kostim Coraline

Coraline je zastrašujuća priča o duhovima, drugim majkama i čudnim vratima koja vode u drugi svijet. Uzmite inspiraciju u ovo i stvorite vlastiti koraljni kostim. Ovo bi bila izvrsna ideja i za odrasle i za djecu. Ako želite biti još sablasniji, mogli biste stvoriti kostim Druge majke.

Koralinski kostim za ideje za kostime Halloween za žene

Izvor: @faznog zaključavanja

18. Kostimi fantastičnih zvijeri

Ako vam se svidjela ideja o Harryju Potteru, možda će vam se svidjeti ovaj sljedeći izbor. Ovaj prikazuje dvije ideje kostima Queenie i Tine. Bilo koji od njih bio bi čaroban izbor kostima za Noć vještica. Vi i vaši prijatelji mogli biste se odjenuti u nekoliko likova iz Fantastičnih zvijeri.

Fantastični kostimi zvijeri za kostime za Noć vještica Ideje za žene

Izvor: @joannalynnbert

19. Kostim Harley Quinn

Harley Quinn vrlo je popularan izbor kostima za Noć vještica. Postoji nekoliko načina za stvaranje kostima Harley Quinna koje biste mogli isprobati Harley iz filma Suicide Squad. Ona je savršen negativac za Noć vještica i pravi zabavan kostim.

Kostim Harley Quinn za ideje kostima za Noć vještica za žene

Izvor: @overquinnzealous

20. Strašna sestra mrtvih

Idite super zastrašujuće za ovu Noć vještica i stvorite kostim medicinske sestre poput ove. Lako biste mogli ponovno stvoriti ovako nešto. Ima sve što bi kostim za Noć vještica trebao. Mogli biste sve uplašiti na zabavi. Šminku i kontakte mogli biste koristiti kao inspiraciju za vlastiti lik nemrtvog.

Zastrašujuća sestra mrtvih za ideje za kostime za Noć vještica za žene

Izvor: @reignloves

21. Hotel Mavis Transilvanija

Želite jedinstvenu ideju kostima vampira? Zatim se odjenite kao Mavis iz filma Hotel Transilvanija. Ovo je zabavna ideja kostima vampira koja će se svidjeti svima. Film je pun kultnih likova za Noć vještica pa je odlično mjesto za inspiraciju u kostimima.

Mavis Hotel Transylvania za ideje za kostime za Noć vještica za žene

Izvor: @shinukii

22. Hocus Pocus vještice

Hocus Pocus je kultni film za Noć vještica. Pa, zašto se ne odjenuti u jednu od tri vještice. Mogli ste odabrati bilo koju od tri Winnie, Mary ili Sarah. Ako vas ima nekoliko, mogli biste okupiti djevojke i obući se kao sve tri. Volimo ovu čarobnu ideju kostima.

Hocus Pocus vještice za ideje kostima za Noć vještica za žene

Izvor: @Theaterjunkieginger1

23. Noć vještica Barbie

Posljednji kostim na našem popisu je neobičan i kreativan kostim. Ova prikazuje Barbie koja se tamno preobrazila za Noć vještica. Barbie nije očiti odabir za Noć vještica, ali lutke su jezive, posebno kada nose lažnu krv. Svatko bi mogao ponovno stvoriti ovaj zastrašujući i zabavan izgled.

Noć vještica Barbie za ideje za kostime za Noć vještica za žene

Izvor: @leptirjasmin49

Nadamo se da ste se nadahnuli našim idejama kostima za Noć vještica.