23 Ideje za tetoviranje leđa na bedrima za žene

11. Tetovaža stražnjeg dijela bedra Lotus

Naša sljedeća ideja je tetovaža cvijeta lotosa s dizajnom nakita. Volimo ovu ideju jer je elegantna i ženstvena. Možete ponovno stvoriti sličan dizajn ili možete odabrati drugi cvijet s nakitom. Dodana boja također bi izgledala lijepo, ali crne linije drže je upečatljivom. Ovakva tetovaža svakome će izgledati nevjerojatno.

Tetovaža na stražnjoj strani bedra Lotus

Izvor: @americandebbie

12. Šarene ruže

Volite ideje za tetovaže ruža? Onda je ovaj sljedeći odabir za vas. Ovdje imamo ideju tetovaže ruža, ali svaka od ruža je obojena u jarku nijansu. Ljubičasta i plava boja savršeno se nadopunjuju. Ovu tetovažu možete ponovno stvoriti s crvenim ružama, koja bi izgledala vrlo seksi.

Tetovaže na stražnjoj strani bedara šarene ruže

Izvor: @chelsietattoo

13. Lijepa tetovaža Mjeseca

Zatim imamo još jednu lijepu ideju Mjeseca. Ovaj mjesec ima uzorke i dizajn nakita, ima i drveća. Možete uzeti inspiraciju iz ovoga i ponovno stvoriti izgled na različite načine. Možete uzeti mjesec i nakit ili možda samo mjesec i drveće.

Ideja za tetovaže Mjeseca za žene

Izvor: @mglatattoo

14. Tetovaže mašne na stražnjoj strani bedara

Ranije u postu predstavili smo ideju dva luka. Evo još jednog dizajna, ali ovaj je više klasičan. Tetovaža je jednostavna, ali elegantna i ima samo dva luka umjesto čipke i dragulja. Volimo ovaj dizajn i možete napraviti sličan komad u bilo kojoj boji.

Tetovaže mašne na stražnjoj strani bedara

Izvor: @electricjulie

15. Elegantna tetovaža podvezice

Sviđa vam se ideja tetovaže podvezice? Onda je sljedeći odabir za vas! Ova podvezica ima suptilniji dizajn od onog koji je predstavljen ranije. Linije su finije, a ukupna tetovaža manja. Ovakva tetovaža svakome će izgledati nevjerojatno! Podvezicu možete stvoriti s bilo kojim uzorkom.

Stilska ideja za tetovažu čipke s podvezicom

Izvor: @jorgemcarvalho

16. Kristalna srca

Dajte svojim tetovažama malo sjaja s kristalnim dizajnom poput ovog. Oba su bedra tetovirana nakitom i dizajnom kristalnog srca. Ovo je tako slatka ideja za tetovažu. Ovo možete koristiti kao inspiraciju i birati dragulje u različitim oblicima i bojama.

Tetovaže na stražnjoj strani bedara s kristalnim srcima

Izvor: @hayleykennedy____x

17. Ukrasna tetovaža na bedrima

Naša sljedeća ideja za tetoviranje bedra je još jedan ukrasni komad. Ovaj je poput pola podvezice sa zadivljujućom značajkom nakita. Ovakav dizajn oduševit će svakoga tko ga vidi! S ovakvom tetovažom možete imati puno slobode dizajna jer možete birati bilo koje oblike i uzorke. Nadahnite se ovim za nevjerojatan komad izjave.

Ideja za ukrasne tetovaže na bedrima

Izvor: @tom.timebomb

18. Cvjetne tetovaže na bedrima

Zatim imamo dvije prekrasne ideje za tetoviranje cvijeća. Jedan dizajn ima kalifornijski mak, a drugi nacionalni cvijet Tajvana. Volimo kako se, iako su dva cvijeta različita, slažu zbog okolnog uzorka. Za dizajn poput ovog možete odabrati bilo koje cvijeće.

Dvije cvjetne tetovaže na bedrima za žene

Izvor: @the_mfb

19. Tetovaža leđa ruže

Ukrasne značajke i dizajn nakita možete staviti s bilo kojim cvijetom. Ovdje imamo primjer ove vrste dizajna s ružom. Kao što vidite, izgleda seksi i ženstveno. Možete ponovno stvoriti ovaj izgled ili možda dodati malo boje ruži.

Tetovaža leđa ruže

Izvor: @marii4

20. Dvije ruže tetovaže na bedrima

Poput dvostrukih tetovaža na bedrima, ali ne želite mašne? Onda je ova sljedeća ideja za vas. Ova tetovaža prikazuje ruže umjesto mašnica. Ovakve tetovaže svakome će izgledati nevjerojatno. Možete odabrati manje ruže ili možda dodati značajku nakita.

Tetovaže na bedrima dviju ruža

Izvor: @joegrecotattoo

21. Nakit tetovaže na bedrima

Naša sljedeća ideja sadrži dizajn nakita na svakom bedru. Volimo kako je tetovaža nježna. Možete stvoriti sličan dizajn ili nešto manje. Pokušajte održati dizajn nježnim s crnim linijama jer to stvara ženstven i stilski dovršen izgled.

Ukrasne tetovaže na bedrima

Izvor: @veronicalilu

22. Mandala Lotus Flower Tattoo

Zatim imamo ideju o lotosu od mandale. Uzorak u lotosu je nevjerojatan. Možete ponovno stvoriti lotos bilo kojeg dizajna i boje. Također, možete odabrati dodavanje značajke nakita ili ne. S ovakvim dizajnom možete imati jedno bedro ili oboje. U svakom slučaju, imat ćete izvrsnu tetovažu na bedrima.

Ideja za tetovažu cvjetnog lotosa Mandala za bedro

Izvor: @natasha_kj26

23. Tetovaža bedra ruže i čipke

Zadnja na našem popisu je ova ruža i čipka tetovaža na bedrima. Ruže su dizajnirane s čipkom, a tu je i biserna ogrlica. Ova tetovaža je oštra, ženstvena i super stilska. Ovo možete ponovno stvoriti s ružama u boji. Ako ne želite veliku tetovažu, počnite s manjim dizajnom, a zatim imate mogućnost dodati je u budućnosti.

Tetovaža ruža i čipke Tetovaža na bedrima

Izvor: @laura89callum897

Nadamo se da ste pronašli savršenu ideju za tetoviranje stražnje strane bedra!