23 legjobb fehér és arany köröm, hogy kipróbáld magad

Nagyon sokféle színkombináció létezik, amikor a körmökről van szó. Gyakran találkozhat olyan színekkel, mint a rózsaszín és a fehér. Az egyik kombináció, amit szeretünk, a fehér és az arany. A két szín tökéletesen kiegészíti egymást. Nem csak ez, de ezek a színek is sokoldalúak. Akár a glam körmöket, akár a finomabb körmöket szereti, van egy mani az Ön számára. Annak érdekében, hogy megmutassuk, milyen gyönyörűek lehetnek ezek a színek, 23 lenyűgöző fehér és arany körmöt találtunk. Mindenkinek van valami, és kiválóan alkalmas bulikra, különleges alkalmakra és az ünnepi időszakra.

1. Fehér koporsószegek arany csíkokkal

Az első körömötlet egyszerű, elegáns és stílusos. Ehhez a megjelenéshez a szögek koporsó alakúak és mindegyik fehér. Két ékezetes köröm is van. Az egyik köröm finom márványművészetet, a másik pedig két aranycsíkot tartalmaz. Az arany csíkok olyan divatosak a fehér körmökkel. Ezt a megjelenést újjáalakulhatja arany körömszalaggal, amelyet online vásárolhat. Vannak oktatóanyagok a márványművészethez is.

Fehér koporsószegek arany csíkokkal

Forrás: @philglamournails

2. Fehér és meztelen francia tippek

A fehér és az arany egy ilyen glam kombináció. Ne csak fogadd el a szavunkat, nézd meg ezeket a körmöket! Minden köröm különböző kialakítású, beleértve a francia ombre -t, a francia hegyet és az arany fóliákat. Ez egy lenyűgöző mani, amely tökéletes lenne egy különleges alkalomra. A sablonok, hasonló körömlakkok és akár strasszok használatával létrehozhatja saját megjelenését.

Meztelen körmök, arany és fehér

Forrás: @clari_s_nails

3. Arany marokkói ihletésű körmök

Ezután egy mani, amelyet Marokkó ihletett. Néhány köröm egyszerűen fehér, és két hangsúlyos köröm van. Az ékezetes körmöket elegáns aranyművészet díszíti, amely marokkói mintákon alapul. Ha szeretné kipróbálni a megjelenést, akkor online vásárolhat marokkói köröm sablont. Próbálja ki ezt a formatervezést, vagy az összes körmön arany -fehér mintát kaphat.

Arany marokkói ihletésű körmök

Forrás: @susansnailsoutloud

4. Fehér és arany csillogó körmök

A következő körömötlet aranyos és csillogó. Három köröm fehér, arany csillogással, míg az ékezetes köröm meztelenül aranyfóliával borított. Azért szeretjük az arany csillogást, mert ez igazán jazzsá teszi az egyszerű fehér alapot! Az ilyen körmök könnyen viselhetők, és mindenkinek megfelelnek. Ismételje meg ezt a megjelenést fehér lakkal, arany csillogó lakkal és meztelen lakkal.

Fehér és arany csillogó körmök

Forrás: @nail.n.makeupbynessa

5. Félkövér arany és fehér köröm design

Ha merész akarsz lenni az arannyal, akkor ez az ötlet az Ön számára. Itt hosszú és stílusos koporsószegeink vannak. Némelyik világos fehér, aranyláncokkal, az egyik köröm arany csillogással van bevonva, az utolsó két kör pedig elegáns francia ombre kivitelben. Ez egy lenyűgöző mani, amely tökéletes lenne egy különleges alkalomra vagy partira. A köröm bármilyen formájú és hosszúságú újrafelépíthető. A hüvelykujj körmének bármelyikét használhatja, mivel ez nem látható.

Elegáns fehér és arany koporsószegek

Forrás: @that_nailguy_lolo

6. Hosszú fehér Stiletto körmök arany art

Ez a következő ötlet glam kijelentést tesz! A körmök hosszú tűsarkúak. Az egyik kör arany és csillogó, míg a többi fehér vagy strasszos kivitelű. Ez egy lenyűgöző megjelenés, amely mindenkit elvarázsol. Újítsa fel az egész manit, vagy próbáljon ki egyet az összes köröm mintájából. Az ilyen körmök azokhoz az időkhöz szólnak, amikor lenyűgözni szeretne!

Hosszú fehér Stiletto körmök aranyművészettel

Forrás: @margaritasnailz

7. Meztelen körmök fehér és arany tippekkel

Mint a klasszikus francia manikűr? Ha igen, akkor látnia kell ezeket a körmöket! Ehhez a megjelenéshez a körmök meztelenek az elegáns fehér tippekkel. A hegyekhez aranyfólia is tartozik. Amint látja, az arany valóban jazzel az egyszerű mani. Ez egy fényűző és stílusos köröm design, amely mindenkinek megfelel. Próbáljon ki egy hasonló verziót, vagy lehet minden fehér tippje, csak egy arany -fehér akcentussal. Mindenesetre a körmök csodálatosak lesznek.

Meztelen körmök fehér és arany tippekkel

Forrás: @philglamournails

8. Egyedi arany és fehér kivitel

Ezután van egy egyedibb körömtervünk. Minden köröm másképp néz ki, és a művészet arany krómot és egyebeket tartalmaz. A művészet ezeken a körmökön olyan stílusos és szokatlan. Glam, nyári és boho hangulata van. Tehát tökéletes lenne nyárra és fesztiválokra. Próbáljon meg újratelepíteni egy hasonló megjelenést, vagy próbálja ki az egyik mintát az összes körmön.

Egyedi arany és fehér köröm design

Forrás: @philglamournails

9. Francia Ombre arany -fehér akcentussal Art

Ha nem akar túlságosan túljutni az aranyon, akkor ez az ötlet tökéletes lehet az Ön számára. Néhány köröm francia ombre, két kör pedig világos, márványművészet. A márvány stílusú művészet fehér, arany fóliával. Szeretjük az ombre, az arany és a fehér kombinációját, mert annyira elegáns, elegáns és divatos. Oktatóanyagokat találhat az ombre -ről, a márványművészetről és az aranyfólia alkalmazásáról.

Francia ombre arany és fehér akcentussal Art

Forrás: @laquenailbar

10. Arany és fehér Ombre Glitter Nails

A következő körömötlet olyan aranyos és csillogó. Tehát minden köröm ugyanaz a kialakítás, amely arany csillogást és fehér ombre -t tartalmaz. Van egy arany csillogó ékezetes köröm is. Ez egy másik mani csodálatos színkombinációval, és a csillogó csillogás csodálatosnak tűnik. Újrateremtheti az egész megjelenést, vagy egyszerűen használhatja a tervek egyikét.

Arany és fehér Ombre csillogó körmök

Forrás: @kleidys_nails

11. Csillogó koporsószegek

Ha szeretsz nyilatkozni a körmöddel, akkor ez neked való! Ezeket a körmöket csillogás és sok bling borítja. Minden köröm különböző, és fehér és rózsaszín ombre, strassz és más. Ez egy csodálatos mani, amely lenyűgözi. Ez tökéletes különleges eseményekre és partikra. Az ünnepi időszakra is kiváló lenne. Tegye újra a megjelenést, vagy csak az összes fehér körmét kaphatja az ombre helyett.

Hosszú és csillogó koporsószegek

Forrás: @margaritasnailz

12. Rövid fehér és arany körmök

Az arany és a fehér sokoldalú színkombináció. Nem csak dicsérik egymást, hanem más színeket is. Ez a körömötlet tökéletes példa. Itt van egy divatos mani rövid körmökhöz. Az egyik kör arany csillogó, kettő fehér, a másik pedig világos rózsaszín. Mint látható, az összes árnyalat csodálatosnak tűnik. Hozza létre a megjelenést hasonló színekkel. Ezeket a színeket felhasználva saját stílusos körömápolást is létrehozhat.

Rövid fehér és arany körmök

Forrás: @nail_sunny

13. Fehér és arany csillogó rövid körmök

Korábban a bejegyzésben megosztottunk egy manit, amely aranyszekronokat mutatott be. Ha tetszett az ötlet, akkor ezt is látnia kell. Ez a mani más módot mutat a chevron viselésére. Ehhez a megjelenéshez két köröm egyszerűen fehér, kettő csillogó arany és az utolsó kör fehér a chevronokkal. Mint látható, ez egy nagyon stílusos és gyönyörű megjelenés. A Chevronokat körömszalaggal vagy sablonnal lehet létrehozni. Hozd létre újra ezt a megjelenést, vagy rendelkezz minden chevron körmével.

Fehér és arany csillogó rövid körmök

Forrás: @nude_sa

14. Fehér, arany és fekete Stiletto körmök

Ezután újabb csillogást és divatos megjelenést mutatunk. Ezúttal a körmök tűsarkúak, és különböző művészeteket tartalmaznak, beleértve a csillogást, a strasszt és a körömszalagot. Szeretjük az arany szalaggal ellátott fehér szöget, mert olyan stílusosnak és pörgősnek tűnik. Ez egy másik mani, ahol újra létrehozhatja az összes mintát vagy csak egyet. Szerintünk a fehér és az arany szalag minden körmön pompásan nézne ki.

Fehér, arany és fekete Stiletto körmök

Forrás: @margaritasnailz

15. Fehér körmök arany csillagokkal

Ez a következő körömötlet az egyik kedvencünk! Minden köröm matt fehér és arany strasszos csillagokkal díszített. Az arany csillagok lenyűgözően néznek ki a fehér köröm színével. Együtt olyan szép és varázslatos manit alkotnak. Vásárolhat arany csillagos matricákat, vagy strasszt használhat a design újrateremtéséhez. Tehát különböző módon lehet hasonló megjelenést létrehozni.

Fehér koporsószegek arany csillagokkal

Forrás: @home_of_deva

16. Rózsaszín, fehér és arany köröm design

Ha szeret művészi és szép körmöket viselni, akkor ez az ötlet az Ön számára. Minden köröm ugyanazzal a mintával díszített. A design arany, fehér és rózsaszín, és a körmökre festett, hogy absztrakt stílusú művészetet hozzon létre. Ez egy lenyűgöző megjelenés, amely mindenkinek megfelel. Az ilyen művészet minden körömhosszon és formán csodálatosnak tűnik. Oktatóanyagokat találhat az interneten, amelyek megmutatják, hogyan kell létrehozni az absztrakt mintát.

Rózsaszín, fehér és arany köröm design

Forrás: @szandi_

17. Arany márvány körömművészet

Ezután bemutatunk egy másik márványtervet. Ezúttal a körmök nagy részén fehér és meztelen francia ombre látható. Míg a két ékezetes körmön csillogó arany és ezüst márványművészet található. A csillogó márvány dizájn olyan elegánsnak és elegánsnak tűnik, különösen az ombre esetében. Ez egy glam megjelenés, és ez egyben egyedi is. Ismételje meg a megjelenést egy márványművészeti oktatóanyaggal. Kipróbálhat valami hasonlót, vagy minden fehér körmét arany csillogó márvánnyal a tetején. Mindenesetre a körmök csodálatosak lesznek.

Arany márvány köröm művészet

Forrás: @philglamournails

18. Glam Coffin Nail Art Design

Ez a következő ötlet egyszerűen lenyűgöző! Itt hosszú koporsószegeink vannak, és mindegyik más -más dizájnnal díszített. A köröm művészet strasszokat, króm hatást, arany mintákat és így tovább. Ez egy csillogó és gyönyörű mani. Ez egy másik, amely tökéletes lenne különleges alkalmakra. Vásárolhat ilyen csillogó strasszokat az interneten, és ragaszthatja őket körömragasztóval.

Fehér körmök arany strasszokkal

Forrás: @margaritasnailz

19. Divatos fehér körmök aranyláncokkal

Ez a következő mani a kedvenceink egyike! Ez annyira pörgős és glam. Ehhez a megjelenéshez a körmök hosszúak és koporsó alakúak. A körmök nagy része fehér, arany csíkkal. A két ékezetes köröm ugyanaz, de aranyláncokkal is díszített. Szeretjük a láncokat, mert olyan stílusosak! Ezt a megjelenést fehér lakkal, arany körömszalaggal és aranyláncokkal hozhatja létre. Láncok körmökhöz online vásárolhatók, és vannak oktatóanyagok az alkalmazáshoz.

Divatos fehér körmök aranyláncokkal

Forrás: @thenailistaproject

20. Egyedi arany körömművészet

Ezután több egyedi körömábrázolást mutatunk be. A körmök fehérek és hosszúak. Legtöbbjük más arany dizájnnal díszített. A köröm művészet strasszokat, funky arany mintákat és így tovább. Olyan kreatív és merész mani. Újítsa fel az egész megjelenést, vagy csak próbálja ki a közepén lévő két szöget. Ez a kialakítás minden körmön csodálatosnak tűnik. A művészet úgy néz ki, mintha fehér fényezéssel és arany fóliákkal hozták volna létre.

Egyedi arany körömápolás

Forrás: @nailsbythai

21. Francia ombre és arany csillogás

Ha szeret francia ombre -t viselni, akkor ez a design az Ön számára. Néhány köröm ombre, két kör aranyszínű vonallal, a többi kör arany csillogással van borítva. Szeretjük az arany csillogást és az ombre -t, mert olyan csillogó és gyönyörű kombináció. Ez a mani tökéletes lenne partikra, karácsonyra és NYE ​​-re. Remekül fog kinézni bármilyen körömhosszon és -formán.

Francia Ombre koporsó körmök arannyal

Forrás: @posh_nails_sara

22. Aranyfólia körömtervezés

Ez a következő mani annyira elegánsnak és elegánsnak tűnik. Itt hosszú koporsószegeink vannak. Négy köröm fehérre van festve, míg a többi tiszta és arany fóliával díszített. Az aranyfólia elképesztően jól néz ki a fehér színnel, és fényűző megjelenést kölcsönöz a körmöknek. Az aranyfóliák könnyen felhelyezhetők a gyakorlattal, és vannak olyan videók, írott oktatóanyagok és még sok más, amelyek könnyen követhetők.

Fehér koporsó körmök arany fóliával

Forrás: @clari_s_nails

23. Stiletto Nail Design

Az utolsó arany és fehér köröm ötlet, amelyet meg kell mutatnunk, a tűsarkú körmökre vonatkozik. Mint látható, minden köröm meztelen, fehér és arany körömlakkokkal. Ez egy nagyon szép és egyedi megjelenés. Egy ilyen kialakítás mindenkinek megfelel, bármilyen alkalomra viselhető, és minden körömhosszúságnak és formának megfelel.

Fehér és arany örvény körmök

Forrás: @laquenailbar

Reméljük, inspirálták ezeket a fehér és arany körmöket!