23 lenyűgöző ezüst köröm 2021 -ben

Akár divatban, akár sminkben, akár körmökben, az ezüst az egyik legstílusosabb szín, amelyet viselhet. Ez egy sokoldalú szín, és divatosnak, élénknek vagy akár elegánsnak is tűnhet. Tehát mindenkinek és minden alkalomra megfelel. Ezzel azt gondoljuk, hogy ez a tökéletes szín a körömlakk kollekcióhoz, és remek szín a körmök kipróbálásához, amikor legközelebb ellátogat a körömszalonba. Hogy ezüst körmöt inspiráljunk, 23 legjobb ezüst körmünk van. Csillogást, pillangókat, szíveket és még finom manikűröket is talál. Tekintse meg az ihletet! Ezek közül néhányat saját maga is kipróbálhat a következő DIY körömprojekthez.

1. Szürke és ezüst körmök

Az első körömötlet egyszerű és szuper aranyos. Itt rövid körmeink vannak. Két kör metál ezüst, míg a többi világosszürke. Csillogó ezüstben is van egy hangsúlyos köröm. A szürke és ezüst színkombináció olyan stílusos és könnyen viselhető. Ezt a megjelenést bármilyen szürke árnyalattal újra létrehozhatja. Ez a kialakítás csodálatosnak tűnik a hosszabb körmökön is.

Rövid ezüst és szürke körmök

Forrás: @getbuffednails

2. Fémes ezüst körmök

Ha ezüst színben szeretne nyilatkozni, akkor ez a körömötlet az Ön számára. Ez a mani hosszú körmöket tartalmaz, amelyek mindegyike divatos, fémes ezüst krómra van festve. Ez egy merész, de könnyen elkészíthető dizájn. Ilyen körömlakkokat vásárolhat online. Legyen egyszerű így, vagy csillogással vagy strasszokkal jazzel.

Fém ezüst köröm design

Forrás: @_beyliz_

3. Gyönyörű pillangó körmök

Ez a következő körömötlet az egyik kedvencünk! Ezek a körmök varázslatos ezüst pillangó kialakításúak. Tehát két köröm texturált hullámművészetű, a másik három kör pedig matt ezüst pillangó szárnyú. Lenyűgöző mani és a szárnyak éteri megjelenésűek. Kézzel festheti a szárnyakat, és online oktatóanyagok állnak rendelkezésre a különböző szárnyakhoz. Teljes ezüst flitter pillangók elérhetők az interneten.

Gyönyörű pillangó koporsó körmök

Forrás: @riyathai87

4. Meztelen körmök ezüst fólia tippekkel

Ezután lenyűgöző és elegáns módunk van az ezüst viselésére. Ehhez a megjelenéshez a körmök meztelenek, és mindegyiknek ezüst holografikus hegye van. Minden köröm közepén fehér csík található. Ez egy divatos módja az ezüst viselésének, és meglehetősen egyszerű. Ez nagyszerű azoknak, akik szeretnek új körömápolást kipróbálni, de nem szeretnek semmi túl merészet. Ez a kialakítás úgy néz ki, mintha körömfóliával hozták létre, és ezeket online lehet megvásárolni.

Meztelen körmök ezüst fólia tippekkel

Forrás: @szuperpillanatok

5. Rózsaszín márvány és csillogó körmök

Szeretsz aranyos és fényes körmöket viselni? Ha igen, nézze meg ezt. Három köröm rózsaszín és fehér márványművészetű, egy köröm ezüst csillogással borított. Két különböző rózsaszín árnyalatot használtak, és minden szín tökéletesen illik az ezüsthöz. Ez egy szórakoztató és élénk körömötlet, amely tökéletes lesz tavasszal és nyáron.

Rózsaszín márvány és csillogó körmök

Forrás: @nailsbykatrins

6. French Ombre és Silver Sparkle

Az ezüst annyira sokoldalú, hogy egyik nap élénk és divatos lehet, a másik pedig puha és elegáns. Ez a mani nagyon elegáns. Néhány körmön francia ombre látható. A francia ombre olyan, mint egy francia mani a klasszikus rózsaszín és fehér színekkel, de összekeverve létrehozzák az ombre -t. Míg a többieket ezüst csillogás díszíti. Ez egy glam és szép köröm ötlet. Mindenkinek megfelel, és kiváló lesz olyan alkalmakra, mint az esküvők.

Francia Ombre körmök ezüst csillogással

Forrás: @joannasnails

7. Ezüst szívek köröm design

A következő ezüst körömötlet nagyon szép és aranyos! Ehhez a megjelenéshez a körmök fehérednek, majd a hegyek felé tisztulnak. Az átlátszó részeket ezüst flitteres szívek is díszítik. Szeretjük a szíveket, mert stílusosak és édesek. Újra létrehozhatja ezt a megjelenést, vagy csak vásárolhat ezüst szíveket az interneten, és ragaszthatja őket bármely blokkszín alapra. Lehet festeni az egész körmét fehérre vagy esetleg rózsaszínre, majd díszíteni a szívekkel.

Ezüst szívek köröm design

Forrás: @sheadbeauty

8. Ezüst csillogó koporsó körmök

Szereted a csillogást? Ha igen, nézze meg ezt a manit. Két köröm teljesen ezüst csillogással van bevonva, míg a többi fehér, ezüst csillogással a hegyek felé. A színek lenyűgözőek, a csillogás pedig olyan csillogó és ragyogó. Ez egy másik elegáns mani, amely kiválóan alkalmas esküvőkre és partikra. Az ilyen körömápolás elképesztően jól nézne ki hosszú tűsarkú formával is.

Ezüst csillogó koporsó körmök

Forrás: @nailsbyeffi

9. Nude és Silver Glitter Nails

Ezután van egy másik elegáns és könnyen viselhető körömötletünk. A körmök koporsó alakúak. Három meztelenül festett, a többi ezüst és csillogó. Mindkét kezén egy körmöt strassz is díszít. Ez egy lenyűgöző és stílusos mani. A meztelen szín lecsökkenti az ezüst csillogást, így tökéletes azok számára, akik szeretik a csillogást, de a visszafogottabb körmöket.

Nude és Silver Glitter Nails

Forrás: @nailsbybano

10. Glam és Glittery Mani

Ez a következő körömötlet egy másik csillogó és ragyogó. Itt hosszú körmeink vannak, amelyeket teljesen csillogás borít. A köröm alapja világos ezüst csillogás, míg a körmök végei sötétebbek, nagyobb csillogó részecskékkel. Szeretjük ezt a manit, és úgy gondoljuk, hogy a két csillogó típus csodálatosnak tűnik együtt.

Glam és Glittery Silver Mani

Forrás: @nailsbyeffi