23 lenyűgöző sminkötlet fekete nőknek

Nem tudunk rólad, de mindig új sminket keresünk kipróbálásra. Legyen szó új márkáról vagy aranyos új trendről. Annak érdekében, hogy órákon át ne spóroljon az Instán a következő smink megjelenéshez, elvégeztük a kemény munkát, és 23 lenyűgöző sminkötletet találtunk fekete nők számára. Van egy kis mindenünk, a puhától és a természettől az élénkig és élénkig. Vessen egy pillantást, mindegyiket viselni szeretné. Akár új szépségmárkákat is találhat sminktáskájához!

1. Merész kék szem smink

Az első sminkötlet, amit meg kell mutatnunk, merész és gyönyörű. Ehhez a megjelenéshez a szemek meleg és élénk tónusok keverékével, kék szemmel a szemhéjon. Az ékszerárnyalatok lenyűgözőek, és ez a kék valóban kijelentést tesz. Újítsa meg ezt a megjelenést, vagy használhat természetesebb ajakszínt. Mindenesetre a sminkje csodálatos lesz!

Merész kék szem smink ötlet

Forrás: @itshotchiick

Felhasznált termékek: Warrior 3 paletta, I Am Magic Foundation Havannában, I Am Magic Concealer #18, Shade Stick Abidjanban, Beállítási por Szaharában, Heroine Highlighter és folyékony rúzstalaj & Asszonyom. Mindent a Juvia’s Place által.

2. Szem smink finom csillogással

Varázsolj csillogást a megjelenésedhez az ilyen sminkekkel. Ez a sminkötlet sötét és füstös szemeket tartalmaz, finom arany csillogással. Az ajkak barna ajakceruzával vannak bevonva, és meztelen fényűek. Ez a smink nagyon könnyen viselhető, és mindenkinek megfelel. Tökéletes lenne egy partira, és akár egy arany színt is használhat, kevesebb csillogással a mindennapi megjelenéshez.

Szem smink finom csillogással

Forrás: @briahnamcneil

Felhasznált termékek: Anastasia Beverly Hills Amrezy Palette (Arany árnyalatú Ikrek), ABH Dipbrow Pomade sötétbarna színben, Dipbrow Gel sötétbarna színben, NYX ajakfestő eszpresszóban, Annette 69 x Beauty Creations Gloss in Mood and Style Queen Lashes by Beauty Creations Official.

3. Aranyszemek + vörös ajkak

Ez a következő sminkötlet az egyik kedvencünk, mert annyira glam! A szemek gyönyörűek és drámai, csillogó, merész bélés és hosszú szempillák. Az ajka kijelentő és gazdag vörös árnyalatú. Ez egy lenyűgöző sminkötlet, és tökéletes egy különleges alkalomra. Ezt újra létrehozhatja, vagy lágyabb ajakszínt választhat a finomabb megjelenés érdekében.

Arany csillogó szemek és sötétvörös ajkak

Forrás: @itshotchiick

Felhasznált termékek: I Am Magic Foundation Kampala -ban, I Am Magic Concealer #13, The Nudes Palette, The Chocolates Palette, Heroine Highlighter, Sahara Setting Powder és Afrik Liquid ajakrúzs tiszta fényességgel.

4. Elegáns szem smink és világos ajakszín

Hozd ki a belső dívedat ilyen sminkkel! Ez a gyönyörű sminkötlet sötét és füstös ráncokat tartalmaz, amelyek hosszú szempillákkal és világos ajakszínnel egészülnek ki. Ez olyan elegáns és merész megjelenés. Ez a smink nagyszerű olyan alkalmakra, amikor lenyűgözni és lenyűgözni szeretne. Ha újrateremti, próbálja meg úgy tartani az ajak színét, mint a kép, mivel ez kiegészíti a szem sminkjének világos részeit. Ehhez megnézheti a YouTube oktatóanyagát, a link alább található.

Elegáns szem smink és világos ajakszín

Forrás: @tailormadejane

Felhasznált termékek: Beauty Vaulte ajakszín a Send Nudes and Lashes by AhZaylaRhianne cégtől.

5. Matt ajak klasszikus fekete szemceruzával

Néha a kevesebb több, és ez a smink tökéletes példa erre. Itt van egy egyszerű és lenyűgöző smink megjelenésünk. A szemek klasszikus fekete szemceruza mozdulatokkal rendelkeznek, lágy és természetesebb ajakszínnel. Az ilyen sminkeket könnyű viselni, és mindenkinek megfelel. Fel vagy leöltözhető, bármilyen alkalomra. Használjon még puhább ajakszínt minden napra, különben merészebb és merészebb ajakszínt választhat.

Matt ajak klasszikus fekete szemceruzával

Forrás: @kaadijaa

6. Fekete füstös szemek fényes ajkakkal

Ezután van egy másik füstös smink ötletünk. Ezúttal a szemek gyönyörű fekete szemhéjfestékkel rendelkeznek, szürke és ezüst árnyalatokkal. A smink meztelen és fényes ajkakkal teljes. Az ilyen smink könnyedén pompásnak tűnik, és tökéletes partikra és egyéb különleges eseményekre. Hozzon létre egy hasonló megjelenést, vagy további nyilatkozatokat készíthet a szempillák és az ajak színezéséről.

Füstös szemek fényes ajkakkal

Forrás: @briahnamcneil

Felhasznált termékek: Anastasia Beverly Hills Soft Glam Palette, Beauty Creations Official Annette 69 Collab Lashes Smoked Out, NYX Cosmetics ajakrúzs pirítóssal Annette 69 x Beauty Creations Hivatalos fényesség a hangulatban.

7. Szép rózsaszín és lila szemek

Ha inkább szórakoztatóbb és élénkebb színeket visel, akkor ez az Ön számára. Itt szép rózsaszín és lila szemünk van. A szem sötét lila keverékkel rendelkezik, tetején csillogó halvány rózsaszín. Ez a megjelenés fekete béléssel, hosszú szempillákkal és fényes ajkakkal egészül ki. Gyönyörű és merész megjelenés, tavaszra és nyárra kiváló. Az alábbi Instagram oldalon talál egy rövid bemutatót ehhez a sminkhez.

Szép rózsaszín és lila szemek

Forrás: @fatimafarley

Felhasznált termékek: OFRA Cosmetics Dip Brow, Plouise Makeup Academy Base 1 & Titkos bűnös paletta, Pat McGrath Quad, Sephora szemceruza, Pat McGrath Foundation 33, LA Girl Cosmetics korrektor gesztenye, RCMA No Color Powder, Barna melanin sminkpaletta, Revolution Highlight, Mac Cosmetics Gesztenye ajakrúzs és Primark rúzs és fényes.

8. Egyszerű és lenyűgöző sminkötlet fekete nőknek

Szép, stílusos és könnyen hordható sminket keresel? Ha igen, akkor ez tökéletes az Ön számára. Ehhez a megjelenéshez a szemek meleg és semleges színekkel rendelkeznek a szempillákon, hosszú szempillákkal. Míg az ajkak fényes barna árnyalatúak. Ez a sokoldalú smink minden évszaknak és alkalomnak megfelel, és mindenki számára is. Újra és újra ilyen sminket fogsz viselni.

Egyszerű és lenyűgöző sminkötlet fekete nőknek

Forrás: @kaadijaa

Felhasznált termékek: Anastasia Beverly Hills Dipbrow sötétbarna színben, 747 Lashes by Baby Doll Cosmetics, ABH mahagóni bronzosító, Color Pop Cosmetics BFF 4 ajakrúzs és So Juicy ajakfény Princess Cutben.

9. Gyönyörű kék ​​szem smink fényes ajkakkal

Ezután mutatunk egy újabb kék sminket. Ez különböző hideg kék tónusokat használ a szemhéjakon, meleg színt az ajkakon. Szeretjük az ilyen kék sminket, mert tökéletesen kiegészíti a szemet és a bőrtónust. Ez egyszerűen lenyűgöző megjelenés, és nagyszerű lenne nyáron. Ennek a sminknek az oktatóanyagát az alábbi Instagram oldalon tekintheti meg.

Gyönyörű kék ​​szem smink fényes ajkakkal

Forrás: @carol_kaledzera

Felhasznált termékek: Anastasia Beverly Hills Dipbrow Gel in Ebony, Huda Beauty Sapphire Obsessions Palette, Icona Lashes in style About About Last Night, Covergirl Exhibitionist Mascara Very Black, Matt Ambitious Foundation 415, Matt Ambition PowderTan Golden, Cheek Palette Rose, Lipstick Prodigy, Mac Cosmetics Lipliner Chestnut and Tarte Cosmetics Strike Gold Lipgloss.

10. Hableány smink

Szeretjük ezt a következő sminkötletet, mert a varázslatos sellőkre emlékeztet minket! A szemek gyönyörű ékszerárnyalatok keverékei, amelyek zöld árnyalatokat is tartalmaznak. Még egy kis csillogás is van, miközben az ajkak világosak és semlegesek maradnak. Ez egy merész és gyönyörű sminkötlet, amely nagyszerű azok számára, akik szeretnek nyilatkozni.

Hableány smink

Forrás: @maicanbeauuuty_mua

Felhasznált termékek: WTC OKC Brow Pencil Warm Brown & Clear Brow Gel, LA Girl Cosmetics Concealer Pure Beige, Plouise Makeup Academy Rumor 3, BPerfect Cosmetics x Stacey Marie Palette, Mixed Glitter of Amazon, Smashbox Photo Finish Primer, Beauty Bakerie Insta Bake Foundation 321w & Insta Bake korrektorvaj vissza, fekete opál, gyönyörű bronz, fekete ragyogás kontúrpaletta világos és közepes, Juvia’s Place Saharan Blush II, BH Cosmetics x Raye B Highlighter Moonlight, Colorpop Cosmetics Liner BFF3, ABH ajakpaletta fényes és Morphe Setting Spray.