23 módja a csomó nélküli zsinórok viselésének és stílusának

A csomó nélküli zsinórok az egyik kötelező védő stílus. Ezek a fonatok nem csak szépek, de kedvesebbek is a hajadnak. Ezek a zsinórok nem használják a szoros csomót, amelyet a hagyományosabb dobozfonatokban használnak. Ehelyett ezek a fonatok a saját hajaddal kezdődnek, és a többi haj fokozatosan betáplálódik. Ezenkívül nem lesz fájó fejbőröd, és a hajad sem törik. Ezzel együtt tudjuk, hogy szeretni fogja ezeket a fonatokat, ha még nem, ezért, hogy inspirációt adjunk a hajhoz, 23 gyönyörű módot találtunk a csomó nélküli zsinórra. Különböző színűek vagyunk, fonathosszúságúak és még sok más. Nézze meg, hogy megtalálja a gyönyörű új frizuráját!

KNOTLESS BRAIDS előnye és hátránya:

ELŐNYÖK:

  • Amint már említettük, a fonatokat természetes hajjal kezdi, szemben a hagyományos fonatokkal, ahol azonnal szintetikus hajjal kezdi. Ez a lépés varrat nélküli és természetes megjelenést kölcsönöz a hajnak.
  • A legjobb dolog ezekben a fonatokban? Valóban nincs húzás a fejbőrön, és ez az egyik legnagyobb oka annak, hogy ennyi nő valószínűleg soha nem térne vissza a dobozfonatokhoz. A dobozfonatok annyira húznak, és ez nem tesz jót a széleidnek és a hajadnak. A csomómentes stílus rendkívül könnyű, és nem mindegy, hogy milyen nagy vagy kicsi ezekkel a fonatokkal. A hagyományos zsinórok sokkal több szintetikus hajat használnak, hogy elrejtsék saját természetes hajadat, és csak ez növeli a súlyát, és sok nő számára nehezíti a dobozfonatokat.
  • A csomó nélküli zsinóroknál nincs feszültség, így amint elkészül, mozgathatja és formázhatja őket, ahogy akarja. Ha rendszeres dobozfonatokat kap, egy hétig vagy tovább fáj a feje, és tényleg nem tud sokat kezdeni a zsinórra, de hagyja le. Nincs fájdalom és feszültség nagy plusz számunkra! Ha gyengédfejű vagy, akkor imádni fogod ezeket a fonatokat.
  • A csomó nélküli fonatokat sokféleképpen és divatosan lehet formázni. Ez alapvetően olyan, mintha hosszú, egyenes haja lenne. Nincsenek csomók, így zsinórját lófarokba, zsemlébe és más divatos feldobási stílusokba formálhatja. Annyi mindent lehet velük csinálni!
  • Sokáig tartanak, és akár két hónapig is használhatja őket.

Hátrányok:

  • A zsinórok beszerzése előtt tudnia kell, hogy nagyon sokáig tart – akár 10 óra. Különösen, ha kicsi és nagyon hosszú fonatokat választ.
  • Ha elöl rövid vagy puha haja van, a fonatok kicsúszhatnak.
  • Magas ár: 250–700 USD (a haj nélkül).

1. Közepes csomó nélküli fonatok gyöngyökkel

Az első frizura, amelyet meg kell mutatnunk, stílusos, csomómentes fonatokat tartalmaz gyöngyökkel. Ezek a fonatok körülbelül középhosszúak, és divatos részekkel rendelkeznek. Ez egy gyönyörű és könnyen viselhető megjelenés, amely mindenkinek megfelel. Szeretjük a gyöngyöket, mert különböző formákat és színeket használhat, hogy valóban egyedivé tegye a haját. A gyöngyök ennek a stílusnak a rövidebb vagy hosszabb változatán is használhatók.

Közepes csomó nélküli fonatok gyöngyökkel

Forrás: @rachael_aruoture

2. Merész vörös zsinór

Ha merész és divatos stílust keres, akkor ez az Ön számára. Itt nagyon hosszú zsinórok vannak, vörös színnel. Ehhez a megjelenéshez a szín meglehetősen sötétben kezdődik, majd világosabb lesz a hegyek felé. Ezt újra létrehozhatja, vagy több élénk vörös színt kaphat. Mindenesetre a haja csodálatos lesz. Az alábbiakban található egy YouTube oktatóanyag ehhez a frizurához.

Merész és hosszú vörös zsinór

Forrás: @kersti.pitre

3. Csomó nélküli Istennőfonatok

Ezután van egy lenyűgöző feldobásunk, amelyet kis csomó nélküli istennőfonatokkal hoztak létre. A gyönyörű fonatokat úgy alakították ki, hogy lenyűgöző és látványos zsemlét hozzanak létre. Egy ilyen frizura annyira sokoldalú, mert bármilyen alkalomra viselhető – egy hétköznapi naptól a partiig, minden attól függ, hogyan viseli. Ez az egyik kedvenc megjelenésünk, mert mindenki számára gyönyörű lesz.

Gyönyörű fonott zsemle updo

Forrás: @dmv_cgs

4. Aranyos fonott Bob

Az egyik kötelező megjelenés egy bob, és ilyen frizurákkal láthatjuk, miért! Itt van egy aranyos és stílusos fonott bob. A haj gyönyörű és meleg árnyalatú, a zsinór pedig az áll hossza körül van. Szeretjük a haj színét és hosszát, mert olyan elegáns és divatos kombináció. A bob tökéletes frizura tavasszal és nyáron.

Aranyos fonott Bob

Forrás: @modelesque_nic

5. Félelmetes zöld csomó nélküli fonatok

Egy másik jó szín, amit kipróbálhat, a zöld! Most a zöld kissé merésznek tűnhet, de mint látható, az alábbi haj félelmetesen néz ki. Tehát ehhez a megjelenéshez a haj csomó nélküli zsinórra van formázva, és a haj sötét és világos zöld árnyalatok keveréke. Ez egy ilyen kijelentés. Zsinórját lófarokban vagy lazán viselheti, mint a képen. A linken van egy bemutató ezekről a fonatokról itt.

Félelmetes zöld csomó nélküli fonatok

Forrás: @kersti.pitre

6. Gyönyörű magas lófarok

A lófarok klasszikus frizura, amelyet különböző módon lehet viselni. Ezután van egy gyönyörű magas lófarokunk, amely minden alkalomra divatosnak tűnik. Ezek a csomó nélküli fonatok meleg árnyalatúak, és nagyon magasan vannak a fején. A hajhoz aranyos kiegészítők is tartoznak, amelyek valóban felpezsdítik a fonatokat. Az ilyen haj stílusos és könnyen hordható. A linken megtekintheti a lófarok létrehozásának bemutatóját, valamint két másik stílust az ilyen típusú fonáshoz itt. Használt haj: Kanekalon haj, „30” színben.

Gyönyörű magas lófarok

Forrás: @modelesque_nic

7. Hosszú csomó nélküli zsinór fürtökkel

Ezután van egy frizuránk, amely csomómentes bohém fonatokat használ. Mint látható, ezek a fonatok lenyűgözően néznek ki! A zsinór hosszú, több tónusú színt használ, és a fürtök egyszerűen gyönyörűek. Az ilyen zsinórok nagyszerűek azoknak a hölgyeknek, akik úgy érzik, hogy a hajuk kissé kopottas volt, így egy csillogó átalakítással is megtehető. Ismételje meg ezt, vagy megpróbálhatja ugyanazt a megjelenést rövidebb hajjal is.

Stílusos csomó nélküli zsinór fürtökkel

Forrás: @hairbybrazy

8. Hosszú karamell fonat

Divatos és könnyen hordható frizurát keresel? Ha igen, akkor ez az Ön számára. Itt vannak hosszú csomó nélküli fonatok, amelyek gyönyörű karamell árnyalatúak. Szeretjük a karamell színt, mert minden évszakhoz illik. Tavasszal és nyáron világos, de ősszel és télen is meleg. Az ilyen haj minden alkalomra pompásan fog kinézni, és mindenkinek megfelel. Ez csak egy szép stílus, és ez az egyik kedvencünk!

Hosszú karamell fonat

Forrás: @dmv_cgs

9. Divatos dupla zsemle

Ezután szórakoztató és divatos stílust mutatunk be. Ehhez a megjelenéshez a zsinórokat félig feldobták. A zsinór felét lazán hagyjuk, a másik felét két zsemlébe kötözzük. Mint látható, a dupla zsemle megjelenése olyan stílusos és egyedi. Ez tökéletes azoknak a hölgyeknek, akik szeretnének kitűnni a tömegből. Alakítsa újra a stílust, vagy kösse össze a zsinórját a zsemlébe. Az ilyen haj kiválóan alkalmas nyárra és fesztiválokra.

Divatos dupla zsemle

Forrás: @daniisworld

10. Csomómentes szőke zsinór

A csomó nélküli dobozfonatokat különböző módon lehet formázni, különböző hajvastagsággal. Ez a következő stílus kisebb fonatokat mutat. A fonatok szuper hosszúak, és mivel vékonyabbak, a haj olyan bonyolultnak és kijelentőnek tűnik. Ezek a fonatok valóban kiemelik azokat a dobozos részeket is. Az ilyen haj egyszerűen elvarázsol, és bármilyen színben újrateremthető. Az alábbi oldalon megtekintheti a stílus elölnézetét.

Csomómentes szőke fonatok

Forrás: @glambymerry