23 najbolje crvene ideje za 2019

11. Podebljana crvena istaknuta ideja

Dosadila vam je dosadna kosa i želite dodati malo boje vašem izgledu? Ako je tako, ova bi vam sljedeća ideja mogla biti savršena. Ovdje imamo kosu crvenog vina s dodatkom podebljanih crvenih odsjaja. Volimo tamnocrvenu kosu sa svijetlocrvenim pramenovima. Kosi daje višetonski izgled, a ovakva kosa definitivno će vas izdvojiti iz gomile. Ponovno stvorite ovaj izgled ili isprobajte svijetlocrvenu s drugom bojom kose.

Podebljana crvena istaknuta ideja

Izvor: @amyhairspray

12. Kratka frizura s crvenim isticanjem

Želite potpunu preobrazbu kose? Zatim isprobajte kroj i ovakvu boju! Ovdje imamo kratku frizuru s dodatkom crvenih odsjaja. Kao što vidite, kroj i boja zajedno izgledaju nevjerojatno i stvaraju jednu trendi frizuru. Naravno, možete isprobati slične naglaske na duljem rezu ako ne želite isprobati ovaj kraći stil. Bio bi to ipak sjajan izgled za ljeto.

Trendy Highlights i Short Cut

Izvor: @xostylistxo

13. Istaknute boje bakrene crvene boje

Zatim imamo još jednu ideju za živahnu kosu koju ćemo vam pokazati. Kosa je zapanjujuće crvene boje s bakrenim odsjajem. Volimo kombinaciju bakra i jarko crvene, tako je elegantna i odvažna. Ovakva kosa odgovarat će svima i možete ponovno stvoriti ovaj izgled ili isprobati drugu crvenu kombinaciju s dvije različite nijanse.

Istaknute boje bakrene crvene boje

Izvor: @liz.boje

14. Topla crvena frizura

Naša sljedeća ideja sadrži više toplih i začinskih naglasaka. Ovdje imamo kosu s tamnom bojom korijena i crvenim odsjajem. Korištena crvena boja podsjeća nas na kajenski papar pa će vam ovi naglasci definitivno začiniti izgled. Ova crvena je bogata i podebljana i svakome će izgledati prekrasno. Možete to ponovno stvoriti ili isprobati manje crvene za suptilniji izgled.

Topla crvena frizura

Izvor: @amyhairspray

15. Istaknute boje pastelno crvene boje

Ako želite isprobati crveno na suptilniji način, onda bi ova sljedeća ideja mogla biti savršena. Ova kosa je crna s dodatkom svijetlocrvenih odsjaja. Crvena je ublažena i nije tako svijetla kao neke druge. Gotovo izgleda kao pastelna nijansa. Ovo je elegantna ideja i bilo bi savršeno ako prvi put isprobate crveno jer će lako izrasti. Bilo bi još suptilnije s manje naglašavanja.

Ističe pastelno crvena

Izvor: @monarchhairco

16. Trendy Red Highlight Idea

Sljedeća ideja za kosu je trendi i živahna. Za ovaj izgled kosa ima tamnu boju korijena sa svijetlo crvenim odsjajem. Ove istaknute točke počinju na korijenu i završavaju na vrhu što stvara iluziju više boje. Bilo bi sjajno za one koji žele isprobati punu boju glave, ali su pomalo nervozni zbog tako dramatične promjene. Na ovaj način možete isprobati boju, ali lako će izrasti ako odlučite da nije za vas.

Crveno istaknuto na tamnoj brineti

Izvor: @slikana kosa

17. Suptilno crveno istaknuto

Ne morate birati izjave koje naglašavaju. Možda biste se mogli odlučiti za suptilne naglaske poput ovih. Kosa je crna s tamnocrvenim odsjajima. Nije mnogo kose obojeno pa je to vrlo skromni izgled. To je lijepa ideja za kosu i svakome će izgledati nevjerojatno. Ponovite ovo ili isprobajte drugu crvenu nijansu.

Suptilno crveno istaknuto

Izvor: @slikana kosa

18. Vatreni naglasci

Zatim imamo vatrenu ideju za kosu koju ćemo vam pokazati. Kosa je obojena u tamnu i bogatu nijansu, a pramenovi su začinske crvene boje. To je svijetla i elegantna frizura, a volimo i suptilne bakrene tonove. Istaknuti elementi poput ovih izgledat će sjajno na bilo kojoj boji korijena. Ovo je još jedna istaknuta ideja koja je prilično suptilna.

Vatrena istaknuta frizura

Izvor: @gypsyhairlounge

19. Istaknuta živahna crvena i narančasta boja

Još jedna hladna kombinacija boja koju možete isprobati je crvena i narančasta. Ne vjerujte nam na riječ, pogledajte ovu ideju za kosu. Ovdje imamo prekrasnu frizuru s crvenim i narančastim odsjajima. Crvena je svijetla, a narančasta prilično svijetla. Postoji i nekoliko ljubičastih naglasaka. To je nevjerojatna frizura koja će pokazati vaš jedinstveni osjećaj za stil.

Istaknuta živahna crvena i narančasta boja

Izvor: @liz.boje

20. Meko crveno Istaknuto

Naša sljedeća ideja za kosu sadrži nježno crvene pramenove. Kosa ima smeđu boju korijena s dodatkom lijepih odsjaja. Volimo ove naglaske jer crvena ima smeđi ton koji savršeno nadopunjuje boju korijena. To je super stilska frizura i svakome će izgledati prekrasno. Možete isprobati i ovakve naglaske s različitom bojom korijena.

Meke crvene boje

Izvor: @colormebellasalon

21. Istaknuta bogata vina

Jedna od naših omiljenih crvenih nijansi je vino. Sljedeća frizura pokazuje koliko lijepi vinski vrhunci mogu biti. Za ovaj izgled, kosa je tamna u korijenu s jarkim odsjajima boje vina. Obožavamo ovu boju jer ima crvene i ljubičaste tonove što stvara živopisan i trendi izgled. Možete to ponovno stvoriti ili probati boju vina u tamnijoj ili svjetlijoj nijansi.

Bogata vinska obilježja

Izvor: @monarchhairco

22. Ideja o živopisnoj crvenoj kosi

Zatim imamo jednu od naših najsjajnijih ideja za kosu. Za ovaj izgled kosa je tamnocrvena sa živopisnim crvenim odsjajima. Korištena boja je nevjerojatna i učinit će vas da se sa stilom izdvojite iz gomile. Možete ponovno stvoriti obje crvene boje ili isprobati jarku crvenu jagodu na drugoj boji korijena.

Ideja o živopisnoj crvenoj kosi

Izvor: @supvalerie

23. Svjetlo ruže Jagoda Istaknuto

Posljednja ideja koju moramo podijeliti s vama je chic i glam. Ovdje imamo prekrasne crvene odsjaje u boji koja je opisana kao svijetla ruža jagoda. Boja je suptilna i ima vrlo svijetlo crvene i ružičaste tonove. Zapanjujuće je boje i svima će izgledati nevjerojatno. Ovakva boja bit će savršena za proljeće i ljeto.

Svjetlosne ružine jagode

Izvor: @slikana kosa

Nadamo se da ste se nadahnuli ovim istaknutim frizurama.