23 najbolje ideje za istaknute plavuše za 2019

Ljeto je skoro stiglo pa je savršeno vrijeme za isprobavanje nove frizure. Jedan izgled koji bi bio nevjerojatan za ovo doba godine su plavuše. Plavuše će vam posvijetliti i osvježiti kosu spremnu za novu sezonu. I ne samo to, već ćete i izgledati osunčano i sjajno! Da bismo vam dali inspiraciju za kosu, pronašli smo 23 najljepših plavuša. Postoji mnogo različitih nijansi, pa čak i neki elegantni kratki rezovi koji bi bili izvrsni i za ljeto. Pogledajte i pronađite svoju novu frizuru.

1. Suptilni naglasci za plavu kosu

Prva ideja koju vam moramo pokazati sadrži plavu kosu za plavu kosu. Ovdje imamo trendi bob pješčane plave boje. Plavuše su istaknute na vrhu u svjetlijoj i svjetlijoj nijansi. Kao što vidite, isticanje je suptilno, ali daje kosi snagu. Ovo je savršeno za plavokose dame s kosom koja je izgledala pomalo dosadno. To će vašoj kosi dati novi život. Isprobajte kroj za moderan izgled.

Suptilni naglasci za plavu kosu

Izvor: @riawna

2. Tamnosmeđa kosa s plavim naglascima

Zatim imamo istaknutu ideju za kosu koja ima ljetnu i plažnu vibru. Kosa je vrlo tamne nijanse s dodatkom svijetloplavih odsjaja. Obožavamo ovu ideju za kosu jer plavuša posvjetljuje kosu, a s valovima kosa izgleda osunčana. Ovakva kosa će odgovarati svima i savršena je za ljeto.

Tamno smeđa kosa s plavim naglascima

Izvor: @charlie_edwardsandco

3. Ideja za plavu ombre kosu

Ako želite hrabriju plavu frizuru, onda morate provjeriti ovu ideju. Za ovaj izgled kosa je tamno smeđe nijanse u korijenu, a dodani su svjetliji smeđi i plavi kosi. Korišteno je mnogo plave boje pa to zaista daje izjavu. To je prekrasna frizura i savršena je za dame koje žele promijeniti kosu.

Ideja za plavu ombre kosu

Izvor: @colorbymichael

4. Istaknute boje plave kose za kratku kosu

Razmišljate li o isprobavanju novog kroja kao i nove boje? Zatim pogledajte ovo. Ovdje imamo prekrasnu kratku frizuru s plavim naglascima. Plavuša je hladna i ledena pa se doista ističe naspram tamne boje kose. Volimo kroj i on pokazuje kako lijepo nositi isticanje s kratkom kosom. Ponovno stvorite ovaj izgled ili možete isprobati topliju plavu nijansu. U svakom slučaju, izgledat će nevjerojatno.

Plave boje za kratku kosu

Izvor: @chloenbrown

5. Glam Caramel Blonde Highlights

Ova sljedeća ideja za kosu je tako glamurozna i prekrasna! Kosa izgleda crno na korijenu s dodatkom smeđih i karamelnih odsjaja. Volimo karamel plavušu jer izgleda zapanjujuće s tamnom kosom. Stil je također lijep. Isprobajte i stil za prigodu u kojoj želite impresionirati. Ovakva kosa će odgovarati svima!

Glam Caramel Blonde Highlights

Izvor: @charlie_edwardsandco

6. Plavuša od šampanjca

Dostupno je toliko različitih nijansi plavuše, a ova sljedeća jedna nam je od omiljenih. Ovdje imamo raskošnu glatku kosu koja je svijetlosmeđe nijanse u korijenu, a zatim su dodane šampanjske plavuše. Boja šampanjca je tako svijetla i prekrasna. To je glam boja koja će vas izdvojiti iz gomile. Ponovno stvorite ovu frizuru ili pokušajte dodati manje plavuše za suptilniji izgled.

Šampanjac Plavuša Izdvajamo

Izvor: @the_blondologist

7. Istaknute boje svijetle zlatne plavuše

Zatim imamo zapanjujuću ideju o plavoj kosi. Kosa je svijetlosmeđa u korijenu sa svijetlim plavim odsjajima. Ovi naglasci imaju mješavinu toplijih i hladnijih plavih nijansi. Kao što vidite, različite boje izgledaju nevjerojatno. Volimo ovu frizuru i svakome će izgledati glamurozno i ​​prekrasno.

Svijetla zlatna plavuša

Izvor: @charlie_edwardsandco

8. Ledene plavuše Istaknuto

Naša sljedeća ideja za kosu je još jedan višebojni izgled. Ovdje imamo vrlo tamnu kosu sa svijetlo plavim i ledenim odsjajima. Volimo kombinaciju boja jer je svijetla plavuša prilično suptilna, ali ledena plavuša zaista daje izjavu. Kontrast između boja je nevjerojatan. Ovo je moderan izgled i transformirat će dosadnu kosu kojoj je potrebno podizanje.

Ledene plave boje za smeđu kosu

Izvor: @catherinelovescolor

9. Isticanje kadriranja lica

Ne morate dodavati puno plavuše da biste stvorili prekrasan istaknuti izgled. Možda biste mogli isprobati ovakvu frizuru. Kosa je prekrasne smeđe nijanse sa svijetlim plavim tonovima na prednjoj strani kose, dok je ostatak plavuše više prema dnu kose. Riječ je o elegantnoj i zapanjujućoj frizuri koja će odgovarati svima. Možete stvoriti još suptilniji izgled dodavanjem manje plavuše na dnu kose.

Istaknute kadriranje lica

Izvor: @mikaatbhc

10. Moderan istaknuti Bob

Volite kraće frizure? Zatim provjerite sljedeću ideju za kosu. Ovdje imamo još jedan trendovski bob kroj s dodatkom plavuša. Ovo je super elegantan bob, a plavuša je mekana što stvara suptilniji izgled. Frizura se lako nosi i bila bi savršena za ljeto. Kraćim rezom bit će lakše upravljati, a plavuša će učiniti da vaša kosa izgleda osunčano.

Moderan istaknuti Bob

Izvor: @emilyandersonstyling