23 neonsárga köröm és ötlet 2020 nyarára

A tavasz a sarkon van, és nyár lesz, mielőtt észrevenné. Tehát most van a tökéletes alkalom, hogy elkezdjen néhány élénkebb színt hozzáadni szépségéhez és divatjához. Az egyik kötelező szín neonsárga. A körmök a tökéletes módja a neonviseletnek, mert a színeket olyan merészre vagy finomra varázsolhatod, ahogy szeretnéd. Van egy neon megjelenés, amely mindenkinek megfelel. Nem csak ez, de a neon körmök is lenyűgözik a legegyszerűbb ruhákat. Ma 23 szuper stílusos neonsárga körmöt mutatunk be nektek. A neon sárga tökéletes a melegebb évszakokhoz, nyaralásokhoz és fesztiválokhoz. Egyszerű manis -t, divatos körömápolást és más neon színű kombinációkat talál. Tekintse meg az ihletet!

1. Matt Neon Yellow Nails

Az első körömötlet fényes, divatos és merész. Itt hosszú tűsarkú körmeink vannak, amelyek mind élénk neon árnyalattal vannak festve. Ez egy egyszerű mani, de nagyon kijelentő. Az ilyen körmök tökéletesek a nyárra, és mindenkinek megfelelnek. Kipróbálhat hasonló neonsárgát más körömformákon is.

Matt neon sárga körmök

Forrás: @riyathai87

2. Bold Flame Nails

A láng körömápolása elengedhetetlenné vált. A lángtrend elképesztően jól néz ki a neon szín mellett is. Ez a mani néhány különböző mintát tartalmaz. Néhány körmöt csillogás borít, az egyik köröm meztelen és neon ombre, míg a másik kör meztelen, neonsárga lánggal! Ez egy olyan stílusos és egyedi mani. Vásárolhat láng köröm sablonokat az interneten, amelyek segíthetnek a megjelenés újrateremtésében.

Bold Flame Nails

Forrás: @nailsbykatrins

3. Stílusos sárga és márvány köröm design

Ez a következő stílusos körömötlet az egyik kedvencünk! A mani hosszú koporsó alakú körmökkel rendelkezik. Néhány egyszerűen neon sárga, két körmöt strasszokkal díszítenek, kettőt pedig fehér, márványművészet. Szeretjük a neon és márvány kombinációt, ez olyan divatos megjelenés. Könnyen követhető online márványművészeti oktatóanyagokat találhat, és lapos hátú strasszokat vásárolhat online, és ragaszthatja körömragasztóval.

Stílusos sárga és márvány köröm design

Forrás: @nailsbymztina

4. Fényes neon sárga és kék körmök

A neon sárga árnyalatok sok más színt kiegészítenek. Az egyik színe, amely gyönyörűen illik a kékhez. Ne csak fogadd el a szavunkat, nézd meg ezt a manit! Ehhez a megjelenéshez minden köröm más, a tervek között szerepel az ombre, a csillogás és a strasszos köröm. A sárga nagyon világos, és élénk kék tónussal párosult. Ez az egyik kedvenc színkombinációnk, mert merész, egyedi és szórakoztató. Ez egy másik nyári mani, és újrateremtheti az egész megjelenést, vagy csak egy vagy két mintát.

Fényes neon sárga és kék körmök

Forrás: @nailsbykatrins

5. Nude Nails Neon Nail Art

Nem minden neonművészetnek kell nagyon merésznek lennie. Készíthet egy visszafogottabb megjelenést, és ez a design tökéletes módja ennek. Itt hosszú meztelen körmeink vannak. Mindegyik körömnek van egy átlós neonsárga csíkja a hegy közelében. Amint látja, még mindig megkapja ezt a színvillanást, de finomabban. Az ilyen körömápolás minden körömformához illik, de leginkább a hosszabb körmökhöz. A csíkot körömszalaggal hozhatja létre. Festse körmeit meztelenül. Helyezze a szalagot a megfelelő formájú körömre, és egyszerűen fessen neont a szalag egyik oldalára.

Meztelen körmök neon körömápolással

Forrás: @sheadbeauty

6. Fekete és sárga köröm design

Szeretjük ezt a következő körömötletet! Mint minden más színhez, a neon sárga különböző árnyalatai vannak. Ennek lágyabb hangja van az élénkebb neonokhoz képest. A neon színt tűsarkú körmökön használták, és feketével párosították. Néhány köröm csak fekete, a többi fekete körvonala sárga. A körmök divatos matt felületűek is, ami csodálatosnak tűnik. Ez egy szórakoztató, egyedi és merész mani, amely stílusosan kitűnik a tömegből. Természetesen kipróbálhat különböző neon árnyalatokat feketével.

Fekete és sárga köröm design

Forrás: @nailsbykatrins

7. Neon köröm design strasszokkal

Ha szereted, hogy a körmödben rengeteg csillogás és csillogás legyen, akkor ez neked való. Ez egy másik mani, ahol minden köröm más művészettel rendelkezik. Az egyik köröm neon, strasszos kővel, a többi pedig sárga ombre rajzzal, csillogó vagy strasszos. Ez egy glam és stílusos ötlet. Az ilyen körmök tökéletesek nyárra és különleges alkalmakra, például partikra. Újrateremtheti a megjelenést, vagy felhelyezhet egy vagy két mintát a körmére, ahelyett, hogy mindegyiket használná.

Neon köröm design strasszokkal

Forrás: @riyathai87

8. Meztelen körmök neonsárga tippekkel

Ezután egy divatos meztelen és neon megjelenést mutatunk. Itt hosszú koporsószegeink vannak. Ezek meztelenül indulnak, és neonsárga hegyeik is vannak. Szeretjük ezt, mert olyan, mint a klasszikus francia mani élénk változata. Kipróbálhat hasonló megjelenést, vagy bármilyen meztelen színű neon árnyalatot használhat. Ez a művészet jól mutatna más körömformákkal, például stiletto -val. Nem csak ezt, hanem rövidebb körmökön is kipróbálhatja ezt a kialakítást.

Meztelen körmök neon sárga tippekkel

Forrás: @chaunlegend

9. Glam Neon Yellow Nail Design

Varázsoljon körmét egy ilyen körömápolással! Ez a mani rövid és hegyes körmöket tartalmaz. Az egyik kör fekete és strasszokkal díszített, két köröm ezüst és csillogó, két köröm pedig neonsárga. A csillogás és a strasszok csillogó megjelenést kölcsönöznek a maninak, míg a sárga és fekete kombináció annyira stílusos. Az ilyen körmök tökéletesek azokban az időkben, amikor lenyűgözni és kiemelkedni szeretne.

Glam Neon Yellow Nail Design

Forrás: @nailby.kylierae

10. Neon sárga és csillogó

Ez a következő mani a kedvenceink egyike! A design koporsószegeket tartalmaz. Három köröm fényes és élénk neon árnyalatú, míg a másik két kör csillogó. A mani meglehetősen egyszerű, de nagyon kijelentő, és a csillogás lenyűgözően néz ki. Ezeket a körmöket könnyű viselni, és amint látható, a lábujjakon is viselheti a formatervezést!

Neon sárga és csillogó köröm design

Forrás: @chaunlegend