23 nyári hajszín másolása ebben a szezonban

11. Réz vörös

A következő nyári hajszín ötletünk egy másik vörös. A sötétvörös helyett ez a frizura világos és világos rézvörös színű. Ez ideális azok számára, akik természetesebb kinézetű színt keresnek. Egy ilyen szín bárkinek megfelel, és bármilyen hajhosszon elegánsnak tűnik.

Réz vörös hajszín ötlet

Forrás: @camouflageandbalayage

12. Rózsaszín, kék és szőke haj

Nem egy stílusos színt kell választania, hanem többet is! Itt van egy szőke frizuránk, rózsaszín gyökerekkel és kék tippekkel. Szeretjük ezt az egyedi és kreatív hajszín ötletet. Hasonló megjelenést hozhat létre, vagy kiválaszthatja saját színkombinációját.

Rózsaszín, kék és szőke hajszín ötlet

Forrás: @supvalerie

13. Karamell Balayage

Új hajötletet keresel, boho elsüllyedt hangulattal? Akkor ez a következő választás neked szól! Itt barna hajunk van, karamell balayage. A karamell színű meleg szőke, amely világosítja a hajat nyárra. Amint látja, ez a színkombináció remekül néz ki a tengerparti hullámos hajjal.

Karamell Balayage nyárra

Forrás: @hairbyamybee

14. Világos napos szőke

Ezután van egy szőke haj ötletünk. A világos szőke hajat jeges, hűvös szőkével festették. Szeretjük ezt az ötletet, mert még világos hajjal is frissítheti, hogy új külsőt kapjon. Az ilyen haj tökéletes a nyárra.

Világos, napos szőke hajszín ötlet

Forrás: @thebalaybabe_

15. Nyilatkozat Rózsaszín

Nyáron szeretne nyilatkozni? Akkor ez a következő hajötlet az Ön számára. A hajat nagyon élénk rózsaszínnel festették. Szeretjük ezt a színt, mert stílusos, világos és szórakoztató, ami tökéletes a szezonra. Sok színe lehet, mint a kiemelt, vagy csak rózsaszín kiemelésekkel rendelkezik.

Élénk rózsaszín hajszín ötlet

Forrás: @hairby.ellen

16. Meleg nyári balayage

A következő hajötletünk a meleg nyári balayage. A haj barnán kezdődik, majd rézbe, majd meleg szőke lesz. Ez egy gyönyörű haj ötlet, és mindenkinek megfelel, akinek hosszú vagy rövid haja van. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy nyáron felfrissítse a haját.

Meleg nyári Balayage + Rendetlen Lob Cut

Forrás: @the_hair_doctor

17. Szivárványhaj ötlet

Kreatív és egyedi frizurára vágysz? Akkor nézd meg ezt a következő haj ötletet! A haj nagyon világos és szinte ezüstfehérnek tűnik. Ha a hajon áthalad, szivárványszíneket láthat alatta. Ez egy fantasztikus ötlet, mert a szivárvány színeit elegánsan viselheti. Ez a technika minden hajszínhez használható.

Merész, szivárványos haj ötlet

Forrás: @cryistalchaos

18. Csokoládé és karamell balayage

Ezután van egy nyári hajszín ötletünk a barnákhoz. Amint láthatja, a haj csokoládébarna, karamell balayage. A karamell balayage tökéletes módja a barna haj világosításának a nyárra. Ez a színkombináció elegáns, stílusos és időtálló. Mindenkinek megfelel.

Finom, csokoládé és karamell balayage

Forrás: @bethanyschair

19. Világos rózsaszín Ombre

Tetszik a világos rózsaszín ötlet? Akkor ez a következő választás az Ön számára. Korábban a színt szerepeltettük, de az egész fejen. Ez az ötlet hasonló árnyalatot mutat a haj felén, ombre stílusban. Ez egy funky és szórakoztató frizura, amely tökéletes a nyárra.

Világos rózsaszín Ombre hajszín ötlet

Forrás: @hairbysharmichele

20. Világos tengerparti szőke

A nyári klasszikus frizura a strandszőke. Láthatjuk, miért. Ez a következő világos szőke stílus tökéletes a napos időjáráshoz és a nyaraláshoz. Nagyszerű választás azoknak a hölgyeknek, akik felfrissíteni szeretnék megjelenésüket. Szeretjük ezt, mert könnyű viselni, és mindenkinek megfelel.

Világos tengerparti szőke haj

Forrás: @jmalonehair

21. Merész rózsaszín nyári színötlet

Korábban a bejegyzésben szőke hajat láttunk, szivárvány színek csúcsosodtak ki. Íme egy példa a technikára egy blokkszínnel. Mint látható, a merész nyári rózsaszín gyönyörűen néz ki a szőke hajjal. A megjelenést rózsaszínnel vagy más élénk tónusokkal hozhatja létre.

Merész, rózsaszín és szőke nyári haj

Forrás: @cryistalchaos

22. Nyári Balayage sötét hajra

Frissítse sötét haját világos balayage -el. Itt van egy nagyon sötét bob, meleg szőke balayage -vel. Ez egy stílusos megjelenés a fekete és barna hajú hölgyeknek. Mindenkinek megfelel, minden hajhosszal. Más szőke tónusokat is választhat.

Nyári balayage sötét hajra

Forrás: @monarchhairco

23. Szőke a Blue Ombre -hez

Utolsó a nyári hajszínlistánkon ez az élénk kék ombre. A haj nagyon világos szőke, félig merész kék. Ez tökéletes mindenkinek, aki nyári kijelentést szeretne tenni. Újra létrehozhatja a kék megjelenést, vagy másik élénk színt választhat.

Szőke -kék Ombre haj ötlet

Forrás: @supvalerie

Reméljük megtalálta a tökéletes nyári hajszínt!