23 réteges Bob hajvágás, amit szeretünk 2020 -ban

A bob egy kötelező frizura, amely soha nem megy ki a divatból. Annak ellenére, hogy ez egy klasszikus frizura, a vágásnak sok különböző változata van, amelyeket kipróbálhat. Sokan egyenes bob vágást választanak, de gondolkoztál már azon, hogy rétegeket adj hozzá? A rétegek felemelik a nehéz hajat, lágyabb vágást hoznak létre, és terjedelmesebb megjelenést kölcsönöznek a hajnak. Nem csak ezt, de igazán jazzelhetnek egy bobot. Tehát, ezt elmondva, 23 gyönyörű réteges bob hajvágást mutatunk be nektek. Hosszú rétegeink vannak, rövidek, frufru és még néhány hűvös szín is. Nézze meg és találja meg a tökéletes bob stílusát.

1. Texturált és hullámos rétegű Bob

Először is ez a hullámos és texturált bob van. Tehát a haj körülbelül állhosszig van vágva, van egy oldalsó része, és tengerparti hullámokban van kialakítva. Ez egy stílusos és könnyen viselhető megjelenés, amely mindenkinek megfelel. A tengerparti hullámok tökéletesek a nyárra. Nem csak ez, de a fürtök valóban megmutatják a rétegeket. Lesz online oktatóanyag, amely megmutatja, hogyan kell így formázni a haját.

Texturált és hullámos rétegű Bob

Forrás: @chloenbrown

2. Gyönyörű szőke frizura

Ezután van egy másik gyönyörű bobunk, de ez egy kicsit hosszabb. Ehhez a megjelenéshez a haj hossza az áll alatt helyezkedik el. Egy ilyen hosszabb bob nagyszerű azoknak a hölgyeknek, akik ki akarják próbálni a stílust anélkül, hogy túl rövidre vágnák a hajukat. Ismét, ez a haj texturált és nyugodt, ami igazán megmutatja a rétegeket. A nyári megjelenés érdekében hozza létre újra a szőke változatot, vagy próbálja ki a bobot bármilyen színben.

Gyönyörű szőke frizura

Forrás: @romeufelipe

3. Fordított rétegű Bob

Ha tetszik, hogy a haja elegáns megjelenésű, akkor ez tökéletes az Ön számára. Itt van egy sötétbarna bob. A haj szögben van vágva, ami azt jelenti, hogy az elülső rész hosszabb, mint a hátsó. Finom rétegeket is hozzáadtak a hajhoz. Egy ilyen szögletes bob könnyen viselhető, és minden nőnek megfelel. Ilyen hajjal csatornázhatod belső divatodat, hiszen Victoria Beckham hangulata van.

Fordított rétegű Bob hajvágás

Forrás: @domdomhair

4. Aranyos réteges Bob kiemeléssel

Ez a következő hajötlet nagyon aranyos és stílusos. A hajat hosszú bobra vágják, amelynek hossza az áll alatt ül. Van egy oldalsó része is. Az ilyen stílusú rétegek meglehetősen finomak, de jól láthatók az elülső részen. Szeretjük a hozzáadott szőke színt, mert csak felemeli a hajat. Ez egy nagyszerű bob azoknak a hölgyeknek, akik szeretik a divatos hajat, amelyet könnyű karbantartani és formázni.

Aranyos réteges Bob kiemeléssel

Forrás: @chloenbrown

5. Rövidrétegű Bob, frufru

A bobok is jól néznek ki frufruval. Ne csak a szavunkat fogadja el, nézze meg ezt a következő pillantást. Itt van egy elegáns réteges bob, egyenesen átütő frufru. Ez egy nagyon szép megjelenés, és a frufru gyönyörűen keretezi az arcot. Újrateremtheti ezt a stílust, vagy kipróbálhatja az oldalra söpört frufruját. A rövidebb bob is aranyos lenne.

Réteges Bob és frufru

Forrás: @domdomhair

6. Modern és divatos szőke haj

A következő hajötlet az egyik kedvencünk. Itt van egy világos szőke bob, amely közvetlenül az álla alatt ül. A haj itt nagyon réteges, és valóban nyilatkoznak. Sok ilyen réteg teszi a hajat könnyűnek és stílusosnak. Ez a vágás és szín frissíti a hajat a tavaszra és a nyárra. Próbáljon ki hasonló stílust, vagy próbálja meg a vágást más hajszínnel.

Modern és divatos haj

Forrás: @riawna

7. Texturált hosszú Bob

Ezután van egy másik texturált bobunk. Ez egy hosszabb bob, amely réteges hullámokkal van kialakítva. Ez egy divatos és könnyen viselhető stílus. A rétegek nagyszerű módja annak, hogy új életet lehessenek a sötét hajba, mivel felemelik a hajat. Ez egy nagyon könnyen viselhető stílus, amely minden korosztálynak megfelel. Természetesen kipróbálhatja ezt a rövidebb hosszúságú bobot is.

Texturált hosszú Bob

Forrás: @vict0ria.duarte

8. Klasszikus Bob Cut

Ha a divatos vágások és a merész színek nem az Ön számára, akkor választhat egy ilyen klasszikus bobot. A hajat egyszerűen a népszerű bob stílusba vágják. Hosszabb rétegek kerültek hozzáadásra. Bármilyen réteghosszúságot választhat, de a hosszabbak finomabbak. Ez egy elegáns és klassz haj ötlet, amely soha nem megy ki a divatból. A vágás minden hajszínben elképesztően jól fog kinézni, de ne feledje, hogy a világosabb színek igazán feldobják a rétegeket.

Klasszikus szőke Bob Cut

Forrás: @krystina.bolin_hair.artist

9. Kiemelt réteges Bob

Egy másik módja annak, hogy jazz fel a haját a kiemelés. Ez a következő ötlet remek példa a kipróbálható hajra. Tehát a hajat egy bobba vágják, amely közvetlenül az álla alatt ül. A bob sötét, melegebb vörös fényekkel a hajhoz. A kiemelésekhez bármilyen színt választhat. A melegebbek megfelelnek a sötét hajnak, a szőkék pedig napfényes megjelenést kölcsönöznek a bobnak.

Bob hajvágás rétegekkel és vörös fénypontokkal

Forrás: @styled_by_carolynn

10. Divatos réteges Bob oldalrésszel

A következő hajötlet modern és nagyon divatos. Itt van egy hosszú bobunk, amelynek stílusa hosszú, oldalról söpört frufru. A haj gyönyörű szőke színű és szépen rétegezett. Szeretjük ezt, mert népszerű szögletes vágása van, de mivel végigsöpör az arcon, teljesen új hangulatot kölcsönöz neki. Az ilyen haj azoknak való, akiknek elegük van a hajukból, és valami újat akarnak kipróbálni.

Divatos réteges Bob oldalrésszel

Forrás: @domdomhair