23 Szép csillogó Ombre köröm, ami mindenhez illik

Az Ombre művészet még mindig az egyik kötelező köröm. Szeretjük az ombre -t, mert különböző színkombinációkat használhat, strasszokat adhat hozzá és így tovább. A körmei olyan egyedinek tűnhetnek. Egy másik módja annak, hogy jazz fel az ombre körömápolást csillogás hozzáadásával! A csillogó ombre csillogó, lenyűgöző, és igazán feldobja a megjelenését. Annak érdekében, hogy megmutassuk, milyen csodálatos lehet, 23 gyönyörű csillogó ombre körmöt és ötletet találtunk az Instagramról. Élénk színeket, elegáns mintákat és néhány manikűrt is talál különleges alkalmakra. Nézze meg, ezután imádni fogja a csillogó ombre -t.

1. Nude Glitter Ombre Nails

Az első körömötlet, amit meg kell mutatnunk, annyira elegáns és csillogó. Ezek a koporsó alakú körmök francia ombre kialakításúak. A legtöbb köröm nagyon finom csillogással rendelkezik, de van egy hangsúlyos köröm, amelyet csillogás borít. Ez egy lenyűgöző körömötlet, és tökéletes lenne egy különleges alkalomra, például esküvőre. Maradjon ilyen finom, vagy keressen további kijelentéseket, amelyek csillogást keltenek.

Nude Glitter Ombre Nails

Forrás: @margaritasnailz

2. Chic Glitter Ombre Ötlet

Ezután van egy manikűrünk, amely néhány különböző ombre mintát tartalmaz. Az egyik köröm tetején csillogó, a másiknál ​​alul csillogó. Van egy csillogó köröm is finom ombre -vel. A megjelenést lila körömszín fejezi be. Szeretjük ezt, mert minden köröm más. Újra létrehozhatja ezt a megjelenést, vagy kipróbálhatja az ombre minták egyikét.

Chic Glitter Ombre körömötlet

Forrás: @merlin_nails

3. Szép rózsaszín Ombre körmök

Láss rózsaszínben egy ilyen manikűrrel! Ehhez a megjelenéshez a hosszú koporsószegek világos rózsaszínűek, csillogó sötét rózsaszín ombre kialakítással. A rózsaszín színek és a csillogás lenyűgöző kombináció. A megjelenés újbóli létrehozásához bármilyen rózsaszín árnyalatot használhat, és a csillogással olyan merész vagy finom lehet, amennyit csak akar.

Szép rózsaszín Ombre körmök

Forrás: @sheadbeauty

4. Elegáns francia ombre csillogással

Ez a következő körömötlet elegáns és kijelentő. Itt hosszú, tűsarkú körmünk van. A látható körmök közül kettő rózsaszín -fehér francia ombre kivitelű, a másik kettő fehér és csillogó ombre művészettel rendelkezik. A hüvelykujj körmének bármelyikét használhatja. Ez a csillogó megjelenés egyszerűen lenyűgöző, és újra létrehozhatja ezt a manit, vagy kipróbálhatja ugyanazt a formatervezést egy másik csillogó színnel. Akárhogy is, a körmei mesésen fognak kinézni.

Elegáns francia Ombre köröm design csillogással

Forrás: @margaritasnailz

5. Sötétzöld csillogó Ombre körmök

Élénkítse fel megjelenését az ilyen körömlakkokkal! Itt koporsó alakú körmeink vannak, és legtöbbjük csillogó ombre kialakítású. Két élénk köröm csillogó strasszos. Szeretjük a csillogó zöld körmöket, mert elegánsak, vidámak és merészek. Egy ilyen mani tökéletes lenne a közelgő ünnepekre. Ismételje meg ezt a megjelenést, vagy csak a körmökön lehet a zöld csillogó ombre.

Sötétzöld Ombre Glitter Nails

Forrás: @solinsnaglar

6. Arany csillogás és matt meztelen körmök

A következő körömötlet, amelyet meg kell mutatnunk, az egyik kedvencünk. A körmök egy része meztelen, néhány francia ombre, és mindegyik kör strasszokkal vagy csillogó arany csillogással díszített. Szeretjük, hogy a strasszok többsége más és rózsaszín, rózsaarany és ezüst. Ez csak egy szép és kreatív ötlet. Újra létrehozhatja ezt a manikűröt, vagy kipróbálhatja a kívánt csillogó színeket. A megjelenés létrehozásához használt termékek megtekinthetők az alábbi oldalon.

Arany csillogás és matt meztelen körmök

Forrás: @_allurált

7. Egyszerű matt köröm design

Ezután egy elegáns és stílusos ötletet mutatunk be Önnek. A legtöbb köröm matt szürkére festett, és van egy hangsúlyos köröm is. Az ékezetes köröm könnyű, csillogó ezüst ombre. Nagyon szép ötlet, és az ezüst lenyűgözően néz ki a szürkével. Egy ilyen kialakítás mindenkinek megfelel, és bármilyen körömformán elképesztően fog kinézni.

Matt szürke körmök csillogó Ombre kialakítással

Forrás: @merlin_nails

8. Rózsaszín és lila Ombre ötlet

Szeretné, ha a körmei kiemelkednének a tömegből? Ha igen, válasszon egy ilyen élénk dizájnt. Itt csillogó körmeink vannak, lila és ezüst színű. Olyan lenyűgöző és csillogó megjelenés. Van egy rövid oktatóanyag, amely megmutatja, hogyan kell újra létrehozni az ombre -t az alábbi oldalon. Egy ilyen kialakítás minden körömhosszúsághoz és formához megfelel.

Lila és ezüst csillogó koporsó körmök

Forrás: @emilyyafai__nailartist

9. Glam Glitter Ombre

Ragyogja fel megjelenését egy ilyen köröm dizájnnal. Ezek a körmök elegáns francia ombre -t tartalmaznak, és két köröm csillogó ombre kialakítású. Szeretjük a csillogást, mert olyan színes és fényes. Vásárolhat online színes csillogó körömlakkokat, amelyek hasonló megjelenést kölcsönöznek Önnek. Rengeteg francia ombre oktatóanyag is található az interneten.

Glam Glitter Ombre Nail Art

Forrás: @margaritasnailz

10. Neon sárga és meztelen Ombre körmök

Ez a következő design nagyon szép és stílusos. Minden körmön neon sárga és meztelen ombre látható, és mindegyiknek van egy kis csillogása is. Az ilyen körmök fényesek, aranyosak és mindenkinek megfelelnek. Ismételje meg ezt, vagy választhat bármilyen sárga árnyalatot. Több csillogást is hozzáadhat, ha a csillogóbb körmöket részesíti előnyben. Ez egy másik mani, amely csodálatosnak tűnik tavasszal és nyáron.

Neon sárga ombre körmök csillogással

Forrás: @amelasnailz