23 szép módszer a szürke körmök viselésére 2021 -ben

Szüksége van a körmökre átalakításra? Szüksége van inspirációra, hogy milyen körömápolást próbáljon ki legközelebb? Ha igen, akkor ez a hely. Ma 23 csinos módja van a szürke körmök viselésének 2021 -ben. A szürke lenyűgöző szín, minden évszakhoz illik, és bármilyen alkalomra viselhető. Annyi árnyalatot kell kipróbálni, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelőt. Nos akkor mire vársz még?! Olvassa el és találja meg a divatos szürke köröm dizájnt, és ezek nagy része akár otthon is elkészíthető.

1. Stílusos szürke körmök ezüst szalaggal

Először ezek a stílusos szürke körmök vannak. A körmök hosszúak, lekerekített alakúak. Mindegyik világos szürke árnyalatú, és mindkét kezén két körmöt ezüst csíkok és strasszok díszítenek. Ez egy szórakoztató és csillogó körömötlet. Hasonló megjelenést hozhat létre ezüst körömszalaggal és strasszokkal. Mindkettő megvásárolható az interneten.

Stílusos szürke körmök ezüst szalaggal

Forrás: @oh.nailssss

2. Tiszta körmök szürke márvánnyal és arany fóliával

Több kijelentő és divatos megjelenést keres? Ha igen, akkor ez az Ön számára. Itt tiszta koporsószegeink vannak. A köröm hegye tiszta, míg az alapja szürke, és márvány hatású. Ez a mani arany fóliával van kiegészítve. Ez egy merész és csillogó dizájn, és kiemelkedik a tömegből.

Tiszta körmök szürke márvánnyal és arany fóliával

Forrás: @zack_pn

3. Matt szürke körmök Glitter Ombre -vel

A következő körömötlet csillogást kölcsönöz a megjelenésednek. Egy kör kivételével minden köröm matt szürke. Az ékezetes köröm meztelen, csillogó ombre. Szeretjük ezt a formatervezést, mert a csillogás csillogó, de a szürke miatt még mindig visszafogott. Ismételje meg ezt, vagy használjon bármilyen csillogó színt, mivel a legtöbb a szürkét illeti.

Matt szürke körmök csillogó ombre

Forrás: @köröm.by.nat

4. Világosszürke körmök csillogással

Ezután van még egy csillogó szürke mani. Ehhez a megjelenéshez hosszú koporsószegeink vannak. Némelyikük fényes szürke, néhány pedig csillogó. Ez egy csillogó és stílusos köröm design, és minden körömhosszúsághoz és formához megfelel. Az ilyen körömápolás tökéletes különleges alkalmakra és partikra. A sötétebb szürke tónus csillogással is csodálatosnak tűnne.

Világosszürke körmök csillogással

Forrás: @nailsbyeffi

5. Divatos szürke köröm design

Tedd divatos átalakítássá körmödet ilyen művészettel. A szürke két különböző árnyalatát használták, és két különböző körömterv létezik. Az egyik köröm fekete, a másik pedig ezüst színű. Ez egy lenyűgöző és egyedi körömötlet, és minden alkalomra megfelel. Újítsa fel az egész megjelenést, vagy használjon egy vagy két mintát az összes körmön.

Divatos szürke köröm design

Forrás: @hummingbirdnailartistry

6. Rövid szürke és narancssárga körmök

A szürke sok más színt dicsér, amelyek közül az egyik narancssárga. Ne csak a szavunkat fogadd el, nézd meg ezt a következő manit. Mint látható, néhány köröm matt szürke, és két hangsúlyos köröm van. Az ékezetes körmök félig szürkeek, vagy fehér vagy narancssárga színűek. Szeretjük a narancsot a szürkével, lenyűgözően néz ki!

Rövid szürke és narancssárga körmök

Forrás: @nailsrnd

7. Rövid szürke és fehér körmök

Egy másik színkombináció, amelyet kipróbálhat, a szürke és a fehér, és itt van, hogyan kell stílusosan viselni. Néhány köröm szürke, néhány fehér és szürke, és van egy hangsúlyos köröm, amely teljesen fehér, és csillogó strassz díszíti. Látható, hogy a fehér és szürke körmök ezüst csillogó vonallal rendelkeznek. Ez egy másik elegáns és szép színkombináció. A fehér valóban felkavarja a szürke árnyalatot. Ezt szeretjük!

Rövid szürke köröm fehérrel

Forrás: @ana0m

8. Matt körmök rózsákkal

Ez a következő körömtervezés az egyik kedvencünk. Itt hosszú és stílusos koporsószegeink vannak. Legtöbbjük meztelen és szürke ombre, strasszokkal vagy gyönyörű 3D rózsákkal a tetején. Ez olyan lenyűgöző megjelenés, és annyira divatos. Újítsa meg az egész megjelenést, vagy csak az egyik mintát használja az összes körmére. Akárhogy is, a körmei mesésen fognak kinézni.

Szürke matt körmök rózsákkal

Forrás: @nailstudiobytom

9. Szép szürke Stiletto körmök felhőkkel

A következő körömötlet nagyon szép és egyedi. Ezek a körmök gyönyörű tűsarkúak. Az összes kivételével szürke, az ékezetes köröm világos rózsaszín. A felhasznált körömdíszítés felhőket, flittereket és egyebeket tartalmaz. Varázslatos hangulata van, és használhat egy ilyen formatervezést, és talán egy egyszarvú szarvát is hozzáadhatja az aranyos és misztikus megjelenéshez.

Szép szürke Stiletto körmök felhőkkel

Forrás: @haylee.nails

10. Szürke, lila tónusokkal

Egyszerű és lenyűgöző körömötletet keres? Ha igen, nézze meg ezt. Itt hosszú körmeink vannak, és mindegyik fényes szürke. A használt szín finom lila tónusú is. Az ilyen szögeket könnyű viselni, és a kialakítás mindenkinek és minden alkalomra megfelel. Próbáljon ki valami hasonlót, vagy akár jazzel fel néhány strasszos kővel.

Szürke köröm design lila tónusokkal

Forrás: @nailsbykatrins