23 trendovska načina nošenja pojedinačnih pletenica ove sezone

Tražite novi stil pletenica? Satima se listate po slikama i još uvijek niste pronašli savršen izgled? Ako je tako, ne tražite više jer smo vam priskočili u pomoć! Na Instagramu smo pronašli 23 najljepše individualne frizure s pletenicama. Na našem popisu najboljih frizura ima za svakoga ponešto, uključujući odvažne boje, slatke bobove, glam dugačke pletenice i još mnogo toga! Do kraja nećete moći odlučiti koju ćete isprobati jer ćete ih htjeti sve nositi.

1. Duge pojedinačne pletenice

Prvo imamo ove glam pletenice. Pletenice su vrlo tanke i duge, a imaju i kovrčave krajeve. Prekrasna je frizura i svakome će izgledati nevjerojatno! Ovakve pletenice savršene su za dame koje žele elegantnu kosu koja se lako nosi. Ponovno stvorite ovaj izgled ili možete isprobati sličnu frizuru s kraćim pletenicama ako su preduge.

Glam, duge pojedinačne pletenice

Izvor: @bby_cai

2. Half Up, Half Down Bun

Svoje pletenice možete oblikovati na različite načine, a moderan izgled koji možete isprobati je upola punđa. Evo prekrasnog primjera. Većina pletenica se ostavlja labavim, a neke od pletenica oblikovane su u visoku punđu. Ovu frizuru možete ponovno stvoriti u bilo kojoj boji ili isprobati plavušu za svijetao i lijep izgled.

Napola, napola dolje pletenice

Izvor: @adrianystefanyc

3. Prilagođene pletenice srednje duljine

Učinite svoje pletenice elegantnim dodavanjem! Ove pletenice su zdepaste i duljine se nalaze neposredno ispod ramena. Većina pletenica opremljena je vezicama, manšetama i drugim. Kao što vidite, zlatni pribor čini pletenice prekrasnim! Možete isprobati ovaj izgled ili upotrijebiti različite perlice, manšete i vezice za stvaranje vlastite jedinstvene frizure s pletenicama.

Prilagođene pletenice srednje duljine

Izvor: @geneciaunveiled

4. Živahne ružičaste i plave ombre pletenice

Volite li nositi svijetle boje kose? Ako je tako, ova ideja je za vas. Ovdje imamo duge pletenice koje počinju crnom bojom, a zatim se mijenjaju u pastelno ružičastu, a zatim konačno u svijetloplavu. To je živahna frizura i volimo ombre boje slatkiša. Ovakva kosa bit će savršena za ljeto, a ovaj ombre možete isprobati i s kraćim pletenicama.

Živahne ružičaste i plave ombre pletenice

Izvor: @fatou_amina

5. Pojedinačne pletenice s kovrčavim krajevima

Ako više volite suptilnije pletenice koje su elegantne i jednostavne za nošenje, onda bi ova ideja mogla biti savršena. Ova frizura ima duge i tanke pletenice koje su razmaknute sa strane. Svaka od pletenica ima i kovrčavi kraj. Kovrčavi krajevi pletenicama daju glamurozan izgled, a ovakav stil odgovarat će svima. Slične pletenice mogu se stvoriti u bilo kojoj duljini i u bilo kojoj boji.

Pojedinačne pletenice s kovrčavim krajevima

Izvor: @vaudeleiacabeleireiro

6. Ideja o bordo pletenici

Još jedna ideja o hladnoj boji koju možete isprobati je bordo. To je lijepa boja koja ima crvene i ljubičaste tonove. Ovdje imamo pleteni izgled koji pokazuje kako nositi ovu boju sa stilom! Ove pletenice su duge i ukrašene su zlatnim manšetama. Kao što vidite, boja doista pojačava jednostavne pletenice i stvara trendi frizuru. Burgundija će izgledati nevjerojatno s bilo kojim pletenicama.

Ideja burgundske pletenice

Izvor: @martiniquaisement_

7. Pojedinačne pletenice u rep

Zatim imamo prekrasnu ideju za kosu koja bez napora izgleda glamurozno! Ove pojedinačne pletenice oblikovane su u vrlo visoki rep. To je jednostavna frizura, ali zaista daje izjavu. Ovakav rep može se odjenuti gore ili dolje kako bi odgovarao svakoj prilici. Isprobajte dugi rep poput ovog ili možete nositi i kraći.

Pojedinačne pletenice u rep

Izvor: @ayandathabethe_

8. Trendi, tamnoplave pletenice

Naš sljedeći pleteni stil ima još jednu trendi boju. Ove duge pletenice zadivljujuća su tamnoplava nijansa! Ovo je jedan od naših favorita jer je mornarička boja tako jedinstvena i izgleda nevjerojatno. Ako ne želite imati sve svoje pletenice, onda bi i ova boja izgledala prekrasno u ombre stilu. Ovakva boja izvrsna je za dame koje žele drugačiju boju kose koja nije previše podebljana.

Trendi, tamnoplave pletenice

Izvor: @nneunfiltered

9. Jumbo pojedinačne pletenice s dijelovima trokuta

Tražite modernu frizuru? Tada bi ova ideja mogla biti savršena za vas! Ovdje imamo krupne pojedinačne pletenice koje imaju dijelove trokuta. Dijelovi trokuta samo su cool način nošenja klasičnih stilova pletenica. Ponovno stvorite ovaj izgled ili možete imati trokutaste dijelove s bilo kojim pletenicama u bilo kojoj boji i duljini.

Pojedinačne pletenice Jumbo s modernim dijelovima trokuta

Izvor: @braidedbytee

10. Plave ombre pletenice

Sljedeća frizura koju vam moramo pokazati je još jedan ombre look. Ove duge pletenice su crne, a zatim se stapaju u svijetloplavu nijansu. To je prekrasna frizura, a plavuša će izgledati prekrasno za ljeto. Dvije su slike koje pokazuju kako nevjerojatno pletenice izgledaju u različitim stilovima. Volimo punčicu do pola jer je to trendi stil koji će pristajati svima.

Plave ombre pletenice

Izvor: @bluehairguru