23 trendovska načina nošenja sisterlokova u 2019

11. Dugačke brave

Zatim imamo još jednu elegantnu frizuru koja se lako nosi. Ovdje imamo duge sestrinske brave. Lokovi imaju bočni dio i izgledaju bez napora elegantno. S ovakvim bravama možete ih nositi ovako opuštene, staviti u punđu, rep ili čak do pola.

Stil dugih brava

Izvor: @_keira_85

12. Živahne narančaste brave

Želite frizuru koja je hrabrija i daje više iskaza? Onda je ovo za vas. Ove brave su jarko narančaste! Ovo je tako zabavna, živahna i trendovska ideja. Ovakva kosa je za dame koje se žele izdvojiti iz gomile i biti zapažene! Možete isprobati ovaj narančasti izgled ili odabrati neku drugu funky boju poput plave ili ružičaste, možda odabrati svoju omiljenu boju.

Živahne narančaste brave

Izvor: @beautyandkinks

13. Trendi punđe na pola

Naš sljedeći odabir je za trendseterice! Ovdje imamo još jedan izgled podignute punđe, ali umjesto jedne punđe postoje tri. Kao što vidite, ove lepinje stvaraju super sladak i elegantan izgled. Možete čak i isprobati samo dvije punđe kako biste postigli sličnu frizuru. Volimo ovu ideju, tako je kreativna i jedinstvena.

Half-up Sisterlock lepinje

Izvor: @enly10me

14. Spletene brave

Ranije u postu objavili smo halo pletenicu. Ako ste to voljeli, svidjet će vam se i ovaj sljedeći stil. Ovdje imamo još jedan način nošenja prekrasne halo pletenice. Ovaj ima elegantne boje i ima labave brave sprijeda. Savršen je za dame koje žele izgledati elegantno, ali imaju i trendovsku prednost.

Sistemske brave Updo

Izvor: @anuyin

15. Rep s visokim pristupom

Zatim imamo još jedan dodatan izgled koji vam možemo pokazati! Umjesto punđe ovdje imamo aksesoarirani rep. Sestrinske brave postavljene su u visoki rep s jarkim šalom s uzorkom. Možete ponovno stvoriti ovaj izgled ili imati klasični rep s bilo kojim šalom po vašem izboru.

Konjski rep s dodatnom opremom

Izvor: @aieshatae

16. Jednostavne i elegantne bočne brave

Ako vam sve jarke boje i pribor nisu poželjni, možete se odlučiti za frizuru koja je jednostavna i elegantna poput ove. Sestrinske brave srednje dužine stilizirane su sa strane. To je samo lijepa i bezvremenska frizura koja će svima izgledati zapanjujuće.

Jednostavan Sisterlocks stil

Izvor: @aieshatae

17. Sisterlock Bob

Naša sljedeća ideja je prekrasan kratki bob. Ovaj bob je tako sladak i elegantan. Ovakva kosa može se nositi za svaku priliku, a može se odjenuti gore ili dolje. Ovakav bob u trendu je i izgledat će nevjerojatno za ljeto. Možete čak i odabrati da vaše bravne brave budu u podebljanoj boji.

Sisterlock Bob Style

Izvor: @darkn_locd

18. Duge, burgundske Sisterlocks

Zatim imamo još jednu polu-punđu. Ovaj je malo drugačiji od onih koje smo predstavili jer ovaj stil koristi dugačke lokale. Možete vidjeti kako glamurne i lijepe izgledaju dugačke bračne brave. I punđa izgleda nevjerojatno. Ovo nam je jedan od omiljenih, svima će odgovarati!

Duge, burgundske Sisterlocks

Izvor: @patience_edet

19. Ombre Sisterlocks

Jedan od najtoplijih trendova za kosu je ombre. Evo prekrasnog primjera kako nositi ombre sa bračnim bravama. Kosa počinje tamno, a zatim postaje crvena. Ovo je tako cool i elegantna ideja za kosu. Ponovo stvorite ovaj izgled ili isprobajte drugu ombre boju. Plava bi izgledala nevjerojatno.

Duge, Ombre Sisterlocks

Izvor: @patience_edet

20. Trendy ideja za kratku kosu

Želite elegantnu ideju za kratku kosu? Onda je ovo za vas. Ove brave su prilično kratke, krajna duljina sjedi oko ušiju i razdijeljena je sa strane. Ovo je trendovski kratki look koji će pristajati svima. Da biste pojačali stil, možete dodati funky boju ili je držati jednostavnom. Što god vam najbolje odgovara.

Trendy, Short Sisterlocks

Izvor: @thekailaj

21. Izjava daje visoku vrijednost

Ako tražite elegantnu frizuru koja daje izjavu, morate pogledati naš sljedeći odabir. Ove brave s bravom oblikovane su visoko na glavi kako bi se stvorile dvostruke punđe. Ovo je nevjerojatna frizura koja će se oduševiti u svakom slučaju.

Izjava o Sisterlock -u

Izvor: @lea_goldsmith

22. Chic, Long Sisterlocks

Zatim imamo šik izgled koji vam možemo pokazati. Ovdje imamo duge bračke koje su lijepe i jednostavne. Ovi lokali su nošeni s jedne strane. Noseći kosu ovako sa strane, dobivate elegantan i lijep izgled. Lako se nosi frizura koja će svakome izgledati prekrasno.

Elegantne, duge brave

Izvor: @imadamejay

23. Moderan Low Updo

Posljednja ideja o bravama zaključaka koju bismo htjeli podijeliti je nadogradnja. Ovdje imamo nevjerojatan primjer modernog i odvažnog napredovanja. Bračne brave izgledaju kao da su omotane i oblikovane zajedno u nisku punđu. Ovo je savršena ideja za kosu za dame koje žele izgledati elegantno, ali izraziti i svoj jedinstveni stil.

Twisted Sisterlocks Low Updo

Izvor: @aieshatae

Nadamo se da ste pronašli inspiraciju za svoju sljedeću frizuru!