23 Zsinór gyöngyökkel mindannyian viselni fogunk ezen a nyáron

11. Ég magas lófarok gyöngyökkel

Ezután egy újabb lófarokot mutatunk. Ez a frizura égbolton magas lófarokkal rendelkezik, gyönyörű fagyöngyökkel a fonatok végén. Az ilyen haj stílusos és könnyen hordható. A fagyöngyök használatával nyugodtabb és nyári megjelenést hozhat létre. Ha az átlátszó vagy arany színűeket választja, akkor egy glamikusabb lófarokot hoz létre. Tehát hozza létre újra ezt a lófarokot, és használjon gyöngyöket, amelyek megmutatják személyes stílusát. Mindenesetre a hajad csodálatos lesz.

Sky magas lófarok gyöngyökkel

Forrás: @glowprincesss

12. Divatos fonott Bob

Ha divatos új frizurát keres, akkor ez tökéletes lehet az Ön számára. Ehhez a megjelenéshez a hajat vékony és rövid fonatokba fonják, amelyek stílusos bobot hoznak létre. A haj is gyönyörű mintába van fonva. Ha mindez nem lenne elég, a hajat is tiszta gyöngyök díszítik. Ez egy modern, elegáns és könnyen hordható bob, amely mindenkinek megfelel. Az átlátszó gyöngyök sokoldalúak és minden alkalomra megfelelnek.

Divatos fonott Bob

Forrás: @fancy_claws

13. Egyszerű és hosszú zsinór

A következő frizura egyszerű, de kijelentő. Itt hosszú, egyszerű fonott mintás, középső fonatú kukorica található. Minden fonatot stílusos, különböző színű gyöngyök is díszítenek. Ez egy divatos frizura, és remek megjelenés lesz a nyárra. Csodálatos lesz minden nő számára.

Egyszerű és hosszú fonatok

Forrás: @laslaybraids

14. Félig frizura gyöngyökkel

Ezután mutatunk egy csinos félig felfrissült frizurát. Ez a megjelenés dobozfonatokat tartalmaz, a fele pedig lófarokba van kötve, a másik fele pedig laza. A fonatok közül csak néhányat nagy gyöngyök díszítenek. Ezt azért szeretjük, mert finomabb és elegánsabb megjelenést kölcsönöz. Újrateremtheti ezt a stílust, vagy kipróbálhat hasonló megjelenést zsemle helyett lófarok.

Félig frizura gyöngyökkel

Forrás: @divynedavyna_hairstyles

15. Természetes fonatok gyöngyökkel és zsinórokkal

Gyöngyökkel más kiegészítőket is használhat. A zsinórokat nagyszerű használni, és ez a következő hajötlet megmutatja, hogyan kell stílusosan viselni ezeket a kiegészítőket. Itt van egy közepes hosszúságú frizura. A fonatok egy része keresztben keresztben készült, míg a fonatok végei fagyöngyök. Mint látható, a zsinórok csodálatosnak tűnnek a gyöngyökkel. Ismételje meg ezt, vagy próbáljon különböző kiegészítőket használni saját egyedi frizurájához.

Természetes fonatok gyöngyökkel és zsinórokkal

Forrás: @curlfriendari

16. Törzsi kukorica vörös, sárga és zöld gyöngyökkel

Imádjuk ezt a következő frizurát! Itt hosszú törzsi kukoricák vannak, amelyeket vörös, zöld és sárga gyöngyök díszítenek. A gyöngyök színei szórakoztatóak, merészek és meggyőzőek, míg a fonatok szuperül csillognak. Az ilyen haj azoknak a hölgyeknek szól, akik hosszú és divatos fonatokat szeretnének, amelyek mindenki irigységét keltik. Természetesen a gyöngyös megjelenést újra létrehozhatja rövidebb fonatokon is.

Törzsi Cornrows vörös, sárga és zöld gyöngyökkel

Forrás: @zumbahairbeauty

17. Glam fonott frizura

Szeretne gyöngyöket viselni, de csillogó és elegáns frizurát is szeretne? Ha igen, akkor ez az Ön számára. Ez a megjelenés több kukoricát tartalmaz, és ezúttal középhosszúak. A fonatokat arany zsinór és világos gyöngyök díszítik. Az átlátszó gyöngyök használatával továbbra is megkapja ezt a stílusos megjelenést, de finom marad a haj és könnyen viselhető, míg az aranyzsinórok csak csillogást kölcsönöznek. Ez egy gyönyörű haj ötlet, és kötelező. Ezt ki kell próbálnia!

Glam fonott frizura gyöngyökkel

Forrás: @zumbahairbeauty

18. Gyönyörű fonatok félkövér gyöngyökkel

Ez a következő frizura a kedvenceink egyike! Ez hosszú és gyönyörű fonatokat tartalmaz, merész gyöngyökkel. A felhasznált gyöngyök mind meleg és természetes tónusúak, és a méretek keveréke is. Szeretjük a színkombinációt, mert stílusos és nyári. Az egész frizura csak divatosnak tűnik, de természetes és nyugodt. Ez a fonott frizura tökéletes lenne a nyárra.

Gyönyörű fonatok félkövér gyöngyökkel

Forrás: @nneunfiltered

19. Nyilatkozat készítése haj ötlet

Ha azt szeretné, hogy a haja kijelentést tegyen, és észrevegyék, akkor ez az ötlet az Ön számára. Itt van egy gyönyörű, több tónusú fonott stílusunk. Ezek a fonatok feketék, szőke szövésű. Minden fonatot nagy, színes és vaskos gyöngyök is díszítenek. Ez egy nagyon szórakoztató és gyönyörű haj ötlet. Hasonló megjelenést hozhat létre, vagy választhat másik hajszínt, és kipróbálhat különböző gyöngyszíneket. Próbáljon ki valami természetes megjelenést, vagy merészen élénk színekkel.

Nyilatkozat készítése haj ötlet

Forrás: @meawilkerson

20. Stílusos fonott Bob

Ezután van egy másik gyönyörű fonott bobunk. A haj ezúttal két középső zsinórra van formázva, mindkét oldalon zsinórral. Minden fonat aranyos gyöngyöket is tartalmaz. Ez a stílus könnyen viselhető, mindenkinek megfelel, és nagyon aranyos. Kipróbálhatja ezt a megjelenést, vagy kipróbálhat egy finomabb verziót, talán minden gyöngyön egy gyöngyöt.

Stílusos fonott Bob

Forrás: @_buhlengwane

21. Zsinór sokféle gyöngyökkel

Különböző típusú gyöngyöket használhat egy nagyon egyedi stílus létrehozásához. Ez a haj ötlet remek példa. Itt hosszú és egyszerű fonatokat kapunk. Minden fonatot sokféle gyöngy díszít, minden formában, színben és méretben. Amint láthatja, a gyöngyök keveréke ilyen kijelentést hoz létre. Szeretjük ezt az ötletet, mert a gyöngyök lehetővé teszik, hogy megmutassa saját stílusát. Hozzon létre valami hasonlót, vagy gyűjtsön össze sokféle gyöngyöt, és nézze meg, mit hozhat létre.

Zsinórok sokféle gyöngyökkel

Forrás: @thetorijtouch

22. Törzsi zsinór gyöngyökkel és hajgyűrűkkel

A következő hajötlet egy újabb fantasztikus módot mutat be a kiegészítőkhöz. Itt van lenyűgöző törzsi fonat. A hajat nemcsak gyöngyök díszítik, hanem kagyló, mandzsetta és sok más. Mint látható, a hozzáadott extrák valóban gyönyörűen végzik a hajat. Ezt újra létrehozhatja, vagy finomabb lehet a tartozékokkal. Szeretjük ezt a stílust, és úgy gondoljuk, hogy remekül kiegészítené a színeket, mint például a szőke.

Törzsi zsinór gyöngyökkel és hajgyűrűkkel

Forrás: @szarvas

23. Egyszerű és gyönyörű zsinórok félkövér gyöngyökkel

A gyönyörű zsinórok listáján az utolsó ez a gyönyörű frizura. Ez a hajötlet közepes hosszúságú fonatokat tartalmaz, egyszerű fonott mintával. Minden fonatot merész fafonatok is díszítenek. Ez egy szép és könnyen viselhető stílus, amely mindenkinek megfelel. Próbáljon ki hasonló megjelenést, vagy válasszon egy visszafogottabb stílust úgy, hogy minden fonat végén csak egy gyöngy található.

Egyszerű és gyönyörű fonatok félkövér gyöngyökkel

Forrás: @miz_adjekai

Reméljük, találtál egy gyönyörű gyöngyös és fonott frizurát, amit kipróbálhatsz! Tudjuk, hogy megtettük.