25 frizura za pletenice iz kutija za kukičanje

11. Pletenice velike plave kutije

Ranije u postu smo predstavili frizuru s plavim pletenicama. Ako vam se svidjela ta ideja, možda će vam se svidjeti i ova! Kosa je oblikovana u guste pletenice u prekrasnoj plavoj nijansi. Volimo ovu tamniju plavu boju i savršena je za dame koje žele dati izjavu. Plava će izgledati sjajno na pletenicama svih duljina i debljina.

Pletenice velike plave kutije

Izvor: @piktcha_purfekt

12. Dugačke pletenice s kovrčavim krajevima

Zatim imamo zapanjujuću ideju koja sadrži tanke, ali super duge pletenice. Tanke pletenice stvaraju zamršen izgled s volumenom. Ove pletenice također imaju kovrčavu kosu na vrhovima što pletenicama daje super glam izgled. Ovakva kosa pristaje svakome i bila bi savršena za posebnu priliku.

Duge kutije pletenice s kovrčavim krajevima

Izvor: @idlelocs

13. Jumbo Black & Crvene pletenice

Volite li deblje pletenice? Onda je ova frizura za vas. Ovdje imamo prekrasne jumbo pletenice. Jumbo pletenice izgledaju nevjerojatno i zaista se ističu. Ove pletenice imaju bočni razdjeljak i također imaju tragove tamnocrvene boje koja prolazi kroz njih. Napravite sličan izgled ili pokušajte dodati različite boje.

Jumbo Black & amp; Crvene kutije pletenice

Izvor: @janaysierra

14. Bakrene kukičane pletenice

Bakreni tonovi izgledaju nevjerojatno kada se koriste s pletenicama. Ova sljedeća ideja za kosu zadivljujući je primjer. Kosa je stavljena u srednje pletene pletenice i oblikovana je visoko na glavi. Postoje i neke prilično zlatne manšete za pletenice. Bakreni ton na ovoj frizuri izgleda nevjerojatno, a savršen je za dame koje žele isprobati modernu novu boju. Bakar će raditi na svim pletenicama.

Duge, bakrene kukičane pletenice

Izvor: @elindasan

15. Zdepaste pletenice s manšetama od pletenica

Naša sljedeća ideja uključuje krupne pletenice koje su opremljene jednom manšetom od pletenice zlatnog tona. Zdepaste pletenice izgledaju moderno, a jedna manšeta doista se ističe. Možete to ponovno stvoriti ili dodati još dodatne opreme koja odgovara vašem osobnom stilu. Pokušajte ipak zadržati pletenice jer ovoj frizuri pristaju bolje od kratkih.

Zrnaste pletenice u kutiji s manšetama od pletenica

Izvor: @thebrilliantbeauty

16. Duge, tanke pletenice

Pletenice se mogu oblikovati na beskrajne načine. Pletenice možete imati podignute, imati bočne pletenice i još mnogo toga. Ove pletene pletenice postavljene su u samo 1 sat. Kosa je od Urban Beauty Real Box pletenica (5 pakiranja, boja 1).

Duge, tanke kukičane pletenice

Izvor: @kiitana

Ovdje je korak-po-korak YouTube vodič o tome kako napraviti ove pletene kutije za kukičanje:

17. Burgundske kutije u pletenici

Zatim imamo ideju za kosu koja će vas oduševiti! Pletenice su oblikovane u vrlo visoku punđu. Ovo je zadivljujuća frizura koja je savršena za posebne prilike ili u dane kada se želite osjećati kao kraljica! Ponovno stvorite sličnu frizuru ili odaberite drugu boju pletenice.

Burgundske kutije u pletenici

Izvor: @amber_belovely

18. Srednje pletene pletenice s kovrčavim krajevima

Ranije u postu smo predstavili box pletenice koje imaju kovrčavu kosu na vrhovima. Evo još jednog prekrasnog primjera izgleda, ali na kraćoj kosi. Ovo pokazuje kako kovrčava kosa može izgledati nevjerojatno na bilo kojoj duljini pletenice. Ovakva kosa izgledat će zapanjujuće u bilo kojoj nijansi. Volimo ovu ideju za kosu!

Pletenice srednje kutije s kovrčavim krajevima

Izvor: @markele.dejanae

19. Zdepaste pletenice s gajtanima

Dodatna oprema vašim pletenicama čini ih jedinstvenim za vas. Mnogi se odlučuju za manšete od pletenica, ali možete odabrati i vezice. Kabeli dolaze u različitim bojama i duljinama. Također možete stvoriti neke stilske uzorke! Evo trendovskog primjera. Pletenice su omotane u nekoliko različitih užeta, a postoji čak i slatki dodatak za boce. Uzmite inspiraciju za svoje pletenice i isprobajte mnogo različitih boja i uzoraka užeta.

Zrnaste pletenice s pletenicama

Izvor: @pinkvalenciaga_

20. Svijetlosmeđe pletenice u kutiji

Naša sljedeća ideja uključuje krupne kutijice pletenice oblikovane sa strane. Bočni razdjeljak pokazuje uredne kutije i čini pletenice vrlo trendi. Volimo i korištenu boju. Ovakva kosa odgovarat će damama koje žele moderan novi izgled koji privlači pozornost.

Svjetlosmeđe pletenice u kutiji

Izvor: @fabiirodriguez_

21. Duge, ljubičaste pletenice

Volite kutije pletenice u podebljanim bojama? Ako je tako, ova frizura je za vas. Ovdje imamo duge box pletenice koje su u prekrasnoj tamnoljubičastoj nijansi. Ovakva kosa izgledat će nevjerojatno za jesen i zimu. Možete imati sličnu nijansu ovoj na bilo kojoj duljini i debljini pletenice. Ako volite svjetlije nijanse, postoji i mnogo svijetlih ljubičastih tonova.

Duge, ljubičaste kukičane pletenice

Izvor: @fabiirodriguez_

22. Crvene kukičane pletenice

Zatim imamo još jednu trendovsku frizuru koja sadrži krupne pletenice. Ove pletenice su duge i oblikovane su do pola i dolje. Pletenice su također tamnocrvene boje. Volimo ovu frizuru i pristat će svakoj dami. Možete rekreirati u bilo kojoj boji.

Zrnaste, crvene kukičane pletenice

Izvor: @braidedbydee

23. Duge kukičane pletenice

Ako tražite elegantnu, ali jednostavnu frizuru, ovaj sljedeći odabir je za vas. Kosa ima puno lijepih kutija pletenica koje su oblikovane sa strane. Postoje i neke manšete za pletenice. Ovakva frizura savršena je za žene kojima trebaju pletenice koje odgovaraju svim prilikama, od ureda do noćnog provoda u gradu. Kosa korištena za izgled – Dynamite Box Braids by Kosa dinamit.

Duge kukičane pletenice

izvor: @thatdynamitechick

24. Pletenice od bakra i crnog sanduka

Ranije u postu objavili smo zadivljujuću bakrenu frizuru. Evo još jedne ideje za bakar, ali ova pokazuje kako je nositi s drugim bojama! Ove pletenice su crne, dok su neke pletenice tople bakrene boje. Obje boje savršeno se nadopunjuju. Ova kombinacija boja će raditi na pletenicama bilo koje duljine.

Bakrene i crne pletenice

Izvor: @slayedbymeliz

25. Pletene kutije za kukičanje Bob

Zadnja na našem popisu je ova slatka box bob pletenica. Pletenice su srednje debljine i oblikovane su sa strane. Postoje i neke manšete za pletenice. Ovo je vrlo lijepa frizura koja će odgovarati svima. Ponovno stvorite ovaj bob ili isprobajte tanje ili deblje pletenice. U svakom slučaju imat ćete super elegantan izgled.

Crochet Box Pletenice Bob

Izvor: @imadamejay

Nadamo se da ste pronašli novu frizuru za kukičanje s kutijom za kušanje!