25 Lenyűgöző július 4 -i ruhadarab, amit szeretni fog

Július 4 -e az egyik kedvenc ünnepünk. A tipikus ünnepség tűzijátékot, grillezést és sok hazafias színt és szimbólumot tartalmaz. Mondjuk, ez egy pihentető nap, amelyet nem szeretne kihagyni.

Akár azt tervezi, hogy családjával egy udvari grillezőn lóg, vagy barátaival ünnepli az ünnepet egy pikniken, legalább valami piros, fehér vagy kék színűnek kell lennie. Az ünnepi viselet még szórakoztatóbbá és emlékezetesebbé teszi július 4 -i ünneplését.

Az életed megkönnyítése érdekében összegyűjtöttünk 25 lenyűgöző öltözékötletet, amelyek teljesen tetszeni fognak.

1. Fehér ruha + piros & Kék kiegészítők

Az első ruhát, amelyet meg kell mutatnunk, egy elegáns fehér ruha tartalmaz, piros és kék kiegészítőkkel. A fehér ruha elengedhetetlen kelléke a szekrényednek, mert július 4-ig csillogtathatod, de más alkalmakkor is viselheted. Újrateremtheti a megjelenést, vagy választhat bármilyen kék és piros kiegészítőt a fehér ruhájához.

Fehér ruha + piros & amp; Kék kiegészítők

Forrás: halliedaily.com

2. Hazafias blúz + fekete szoknya + barna kiegészítők

Ezután van egy divatos és élénk öltözködési ötletünk. Ez a ruha aranyos fekete szoknyát, egyszerű fehér pólót és hazafias blúzt tartalmaz. Ez a ruha tökéletes lenne minden július 4 -i ünnepségre. Egy ilyen merész blúz viselhető farmerrel és pólóval, ha a szoknya nem neked való. Ha nem talál ilyen blúzt, vagy ha szüksége van egy utolsó pillanat ruhájára, akkor próbáljon ki egy piros vagy kék blúzt.

Hazafias blúz +fekete szoknya

Forrás: teenvogue.com

3. Piros blúz + kék rövidnadrág

Ha merész öltözéket szeretne, amellyel kiemelkedik a tömegből, akkor ez az Ön számára. Itt van egy élénk piros blúz, amelyet élénk kék rövidnadrággal viseltek. A kék és a vörös csodálatosnak tűnik, a színkombináció pedig tökéletes az ünnephez. Fehér cipővel vagy fehér kiegészítővel fejezheti be a megjelenést. Egy ilyen ruha kiválóan alkalmas a nyári szabadtéri ünnepségekre.

Piros blúz és kék rövidnadrág

Forrás: addicted2etsy.com

4. Piros blúz + fehér & Kék csíkos szoknya + arany részletek

Glam ruhát szeretnél viselni július 4 -én? Ha igen, akkor meg kell néznie ezt a következő megjelenést. Ez a ruha elegáns piros blúzt, fehér és kék csíkos szoknyát tartalmaz, arany ékszerekkel, kiegészítőkkel és csillogó táskával. Ez egy nagyszerű öltözék, mert ezeket a darabokat együtt is viselheti hazafias öltözékként, de mindegyiket külön is viselheti normál napon. Tehát ez nem csak egy egynapos viselet, hanem újra és újra viselheti az egyes elemeket.

Piros blúz + fehér & amp; Kék csíkos szoknya

Forrás: hellofabblog.blogspot.com

5. Aranyos & Kényelmes viselet

A következő ötletünk elegáns és aranyos, és Ön is kényelmes lesz benne! Ez a ruha fehér szoknyát, csíkos felsőt és piros cipőt és kiegészítőket tartalmaz. Valami ilyesmi tökéletes lenne a nyugodt nyári ünnepségekhez, például a grillezéshez. Sarkú cipővel fel is csillogtathatod egy buliba. Ez egy másik ruha, amelyet bármely más napon is viselhet.

Aranyos & amp; Kényelmes kék -fehér viselet

Forrás: kitanascloset.com

6. Amerikai zászló blúz + farmer rövidnadrág + bokacsizma

Ha alkalmi, hazafias és könnyen viselhető ruhát keres, akkor ez tökéletes lehet az Ön számára. Itt van egy amerikai zászló ihlette blúz aranyos farmer rövidnadrággal és bokacsizmával. Olyan nyugodt és stílusos. Ha nem akart rövidnadrágot viselni, akkor egy hasonló blúz remekül fog mutatni farmerrel is.

Amerikai zászló blúz + farmer rövidnadrág

Forrás: aroundlucia.com

7. Stars Tee + vékony farmer

Szeretné megünnepelni július 4 -ét, de nem szeretne túl merész vagy túlzott ruhát? Ha igen, akkor meg kell vizsgálnia ezt a következő ötletet. Ez a megjelenés aranyos pólót tartalmaz csillagmintával, farmert és elegáns cipőt. Egy ilyen öltözék lehetővé teszi, hogy csatlakozzon az ünnephez, de visszafogott módon. Egy ilyen póló és farmer bármely más napon is viselhető, így újra és újra hasonló darabokat fog viselni.

Stars Tee + vékony farmer

Forrás: mystylevita.com

8. Fehér & Piros ruha + amerikai zászló cipő

Cipőjével könnyedén felvarázsolhat bármilyen alkalomra alkalmas ruhát. Itt egy nagyszerű példa. Ez a ruha fehér felsőt, piros rövidnadrágot tartalmaz, és csodálatos amerikai zászlós cipővel van kiegészítve. Mint látható, a cipő készen áll erre a ruhára az ünnepségekre. Vásárolhat ilyen cipőt, vagy vásárolhat lapos cipőt zászlótervezéssel. Ha szereted a kézművességet, akkor fehér cipőt díszíthetsz piros és kék jelzőkkel. Viselje cipőjét felsővel és rövidnadrággal, mint például a kiemelt, vagy az Ön által választott ruhával.

Fehér & amp; Piros ruha + amerikai zászló cipő

Forrás: modejunkie.com

9. Piros & Fehér csíkos midi szoknya

Ezután mutatunk egy elegáns és elegáns ruhát. Ez az öltözék sötétkék blúzt tartalmaz fehér horgonyokkal és lenyűgöző piros -fehér csíkos szoknyával. Imádjuk a szoknyát, gyönyörűen néz ki! Vásárolhat ilyen szoknyákat online, és bármilyen piros, fehér vagy kék felsővel viselheti. A horgony blúz is aranyos, és azt mutatja, hogy július 4 -én különböző mintákat viselhet, mivel a színek miatt még mindig hazafiasnak tűnnek.

Piros & amp; Fehér csíkos midi szoknya

Forrás: pinkpeonies.com

10. Farmer + piros és fehér csíkok

A következő ötletünk egy újabb alkalmi és stílusos viselet. Ez a megjelenés farmer nadrágot tartalmaz piros és fehér csíkos felsővel. Nagyon aranyos viselet, és tökéletes lehet grillezésre vagy piknikre. Ismételje meg a megjelenést az amerikai zászlóval, vagy csak menjen a farmerhez és a csíkokhoz. Mindenesetre tökéletes az ünneplésre.

Farmer + piros és fehér csíkok

Forrás: honestlyjules.com

11. Tökéletes alkalmi viselet

A bejegyzés elején megosztottunk egy ruhát, amely farmer rövidnadrágot és zászló ihlette blúzt tartalmazott. Ha tetszett az ötlet, akkor ez is tetszeni fog. Ez a ruha egy kicsit hasonló, de a rövidnadrág hazafias mintával rendelkezik az ing helyett. Tehát a rövidnadrág csillagokkal és csíkokkal rendelkezik, míg a blúz sima. A megjelenést vörös cipő és egy aranyos kardigán is befejezi. Ez egy nyugodt ruha, amelyet könnyű viselni.

Tökéletes alkalmi viselet július 4 -re

Forrás: awitpblog.com

12. Farmer ing + amerikai zászlónadrág

Ha a rövidnadrág nem a tiéd, akkor miért nem próbálsz inkább mintás nadrágot viselni ?! Kipróbálhat egy ilyen ruhát. Ez a ruha aranyos farmeringet tartalmaz, merész amerikai zászlónadrággal. Ez egy vidám, élénk és divatos megjelenés, amely tökéletes azoknak a hölgyeknek, akik szeretnek kitűnni a tömegből. Felölthet vagy leöltözhet egy ilyen ruhát, hogy megfeleljen bármely július 4 -i eseménynek.

Farmer ing + amerikai zászlónadrág

Forrás: aienjamir.com

13. Fehér & Kék ruha + zászló tartozékként

Egy egyszerű módja annak, hogy a ruhád hazafiasnak tűnjön, ha zászlót adsz hozzá. Zászlót viselhet a vállán, sálként viselheti, vagy a táskájához kötheti, mint a bemutatott képen. Ez a következő ruha elegáns és csíkos, valójában Chanel hangulattal rendelkezik, és farmerrel, aranyos csizmával és kiegészítő táskával fejeződik be. Amint láthatja, a zászló valóban elkápráztatja a ruhát, és készen áll a július 4 -i ünneplésre.

Fehér & amp; Kék öltözék

Forrás: halliedaily.com

14. Csíkos felső + piros dzseki

Ezután egy merész és stílusos öltözködési ötletet mutatunk be nektek. Ez a megjelenés csíkos felsőt, fáklyás farmert és élénk piros kabátot tartalmaz. A csíkok és a piros kabát tökéletes az alkalomra, és ezeket a darabokat könnyű megtalálni a boltokban. Ez egy másik öltözék, amelyet többször is viselhet. Ismételje meg ezt a megjelenést, vagy próbáljon kék kabátot piros helyett, ha a piros túl világos.

Csíkos felső + piros dzseki

Forrás: walkinwonderland.com

15. DIY amerikai zászló rövidnadrág + fehér felső

Ha az időjárás előrejelzés szerint meleg és napos lesz július 4 -én, akkor fontolja meg az ehhez hasonló öltözéket. Itt van egy stílusos ruhánk, amely magában foglal egy aranyos fehér felsőt amerikai zászló rövidnadrággal. A rövidnadrág zászlótervét kézzel készítették, így ha van egy rövid nadrág a szekrényben, fontolja meg, hogy ravasz lesz, és jazz fel őket az ünnepre. Rengeteg oktatóanyag található az interneten, amelyek bemutatják, hogyan hozhat létre sokféle DIY zászlótervet.

DIY amerikai zászló rövidnadrág + fehér felső

Forrás: olivianoell.blogspot.com

16. Aranyos USA Top

Következő ötletünk egy másik könnyen viselhető ruha. Ez a megjelenés egy USA felsőt és egy aranyos fehér szoknyát tartalmaz. Ez egy nyugodt, alkalmi és stílusos nyári viselet, amely mindenkinek megfelel. Ha nem akarsz szoknyát viselni, akkor egy hasonló felső farmerrel is remekül fog kinézni. Akárhogy is, ez lenne a tökéletes megjelenés egy grillezéshez vagy piknikhez.

Aranyos USA Top Outfit Ötlet

Forrás: @jenatoomey

17. Kék felső és fehér rövidnadrág

Július 4 -én viselhet stílusos mintákat, mert ha piros, fehér vagy kék színűek, akkor is hazafiasnak tűnnek. Íme egy remek példa arra, hogy milyen öltözéket viselhet. Ez a ruha fehér rövidnadrágból és aranyos kék gingham felsőből áll. A megjelenést vörös kiegészítők is teszik teljessé. Szeretjük ezt a ruhát, ez az egyik kedvencünk!

Kék felső és fehér rövidnadrág

Forrás: @aubschick

18. Stílusos csíkos szoknya

Ezután mutatunk egy másik elegáns szoknyát. Ez a szoknya divatos csíkos mintával rendelkezik, és a színek piros, fehér és kék. Merész kék felsővel és szép fehér cipővel viselték. Egy ilyen ruha tökéletes lenne egy partira. Ez egy másik megjelenés, ahol a darabokat ismét normál napon lehet viselni. Ez egy elegáns megjelenés, és az ilyen szoknyák megtalálhatók az interneten.

Stílusos csíkos szoknya ruha

Forrás: @miriam_tardiff

19. Piros, fehér és kék felső

Ha stílusos és alkalmi ruhát keres, akkor ez az Ön számára. Itt van egy szürke felső, amely a piros, fehér és kék szavakat tartalmazza, és a szavak is ugyanolyan színűek. A felsőt fekete rövidnadrág és elegáns, könnyű borítás viselte. Ez egy gyönyörű ruha, amely boho hangulattal rendelkezik. Bárkinek megfelel, és tökéletes a nyári ünnepségekre.

Piros, fehér és kék felső

Forrás: @gypsycreekboutique

20. Farmer ing, fehér nadrág és aranyos fejpánt

Nem akarsz olyan ruhát, ami túlzásba vitt? Ha igen, akkor ez tökéletes lehet az Ön számára. Itt van egy aranyos és alkalmi ruhánk, amely fehér nadrágot, farmeringet és színes fejpántot tartalmaz. Pipálja az összes dobozt. Vannak hazafias színek, illik a nyári szezonhoz, és stílusosan fog kinézni bármely ünnepi eseményhez. Ha merészebb ruhát szeretne, akkor kék helyett piros felsőt viselhet.

Farmer ing, fehér nadrág és aranyos fejpánt

Forrás: @leahkathrynvs

21. Csillagok és csíkok pulóver

Annak ellenére, hogy július 4 -e a nyár, még mindig könnyű pulóvert viselhet. A könnyű pulóver nem lesz túl meleg, és ha az időjárás kissé hűvös lesz, akkor hangulatos lesz. Ilyen pulóvert is választhat. Kék, piros -fehér csíkos kivitelben, csillagok is vannak rajta. A pulóvert rövidnadrággal és fehér cipővel viselték. Az ilyen pulóvereket online lehet vásárolni, és egy ilyen ruha mindenkinek megfelel.

Stars and Stripes pulóver

Forrás: @livingrichman

22. Nyári csíkos ing

A következő ruha, amit meg kell mutatnunk, az egyik kedvencünk, mert nyárias és vintage hangulatú. Ez az öltözék csíkos inget tartalmaz, amely derékba van kötve, farmert és piros kiegészítőket. Ez egy elegáns és stílusos július 4 -i öltözködési ötlet, és ez tökéletes megjelenés a grillezéshez, a szabadtéri partikhoz és sok máshoz.

Nyári csíkos ing

Forrás: @john_apsey_photography

23. Egyszerű piros ruha

A július 4 -i öltözéket így egyszerűnek és stílusosnak tarthatja. Itt van egy merész piros ruhánk, amelyet aranyos kabát és gyönyörű kiegészítők viseltek. Annak ellenére, hogy csak az egyik hazafias színt használja, mégis tökéletes a napra. Egy ilyen öltözék fel- vagy leöltözhető, hogy megfeleljen bármilyen eseménynek. Újra létrehozhatod ezt a megjelenést, vagy választhatsz kék vagy fehér ruhát.

Egyszerű piros ruha

Forrás: @polírozottgyöngy

24. Amerika póló

A következő ruhaötletünk klassz és divatos. Ezen a megjelenésen piros, pánik, Amerika felirat látható, és farmer rövidnadrággal viselték. Ez egy elegáns ruha, amely mindenkinek megfelel. Ehhez hasonló felsőket találhat az interneten, és farmernadrággal vagy szoknyával is viselheti.

Amerika póló outfit ötlet

Forrás: @overranalyzedthat

25. Aranyos Stars pulóver

A július 4 -i öltözékben meg kell mutatnunk egy másik aranyos pulóvert. Ez könnyű és fehér, kék csillagokkal. Farmer rövidnadrággal viselték. Szeretjük ezt a pulóvert, mert illik az ünnepségekhez, de más napokon is stílusos lesz. Viselje nadrággal vagy farmerral. Viselhet piros kiegészítőket vagy vörös ajakszínt ezzel a ruhával, hogy hazafiasabb legyen.

Aranyos Stars pulóver

Forrás: @pinkhangercharlotte

Reméljük, inspirálta Önt ezek a július 4 -i ruhák!