25 prekrasnih pletenica s uvojcima koji okreću glavu

Ako ste isprobali mnogo stilova pletenica i pomalo vam je dosta frizura koje se nude, onda je ovo pravo mjesto za vas. Danas imamo 25 zapanjujućih pletenica s kovrčama. Uvojci zaista mogu uljepšati vaše pletene stilove, a i izgledaju super glamurozno. U ovom ćete članku pronaći različite duljine pletenica, elegantne boje i još mnogo toga. Dakle, pogledajte neke od ovih nevjerojatnih frizura za inspiraciju. Postoje neke prekrasne frizure za nadolazeće proljeće i ljeto, poput bobova i plavih pletenica. Pogledajte i pronađite svoj sljedeći stil pletenica.

1. Box pletenice s uvojcima

Prva ideja za kosu je tako glamurozna! Ovdje imamo prekrasne pletenice koje se nose na jednu stranu. Kad pletenice udaraju oko brade, kosa se pretvara u labave uvojke. Ovo je zadivljujuća frizura, elegantna je i laka za nošenje. I ne samo to, već će odgovarati svakoj prilici. Ponovite ovo ili možete odabrati kraću duljinu uvojka.

Box pletenice s uvojcima

Izvor: @tamara_ldn

2. Prekrasne pletenice od crvene božice

Ako želite isprobati novu boju kose, kao i novu frizuru, onda je ovo savršeno za vas. Ovdje imamo duge boginje box pletenice koje su bogate crvene nijanse. Ove pletenice su srednje duljine i imaju mali uvijeni dio na svakom kraju. Postoje i neke labave kovrče. To je elegantna i odvažna ideja za kosu. Isprobajte sličan stil pletenica ili možete upotrijebiti drugu nijansu crvene.

Prekrasne pletenice od crvene božice

Izvor: @qthebraider

3. Ombre Box pletenice s uvojcima

Zatim imamo još božićnih pletenica, ali ove su dugačke i imaju trendi ombre boju. Ombre boja je još uvijek stil koji morate imati i omogućuje vam da isprobate novu boju kose, a da pritom niste previše podebljani. Svjetlija i toplija nijansa poput one koja se koristi savršena je za svako godišnje doba i pristat će svima. Možete se odlučiti za nešto slično ili isprobati neku od drugih popularnih boja, poput plavuše ili crvene.

Ombre Box pletenice s uvojcima

Izvor: @uhvati_te_ruke313

4. Pleteni dugi Bob s uvojcima i dodacima

Ova sljedeća frizura je tako slatka! Ovaj izgled sadrži pleteni dugi bob duljine koji se uvija ispod brade. Kosa je lijepo pletena i ima labave uvojke. Ovaj stil upotpunjen je dodacima poput vezica, manšeta i školjki. To je prekrasna ideja za kosu koja će biti savršena za ljeto zbog ljuski, a bob stil lakše je upravljati u vrućim danima. Možete ovo ponovno stvoriti ili možete pokušati s većom duljinom boba. Za suptilniju frizuru, možete samo imati bob bez dodataka.

Pleteni dugi Bob s uvojcima i dodacima

Izvor: @braids_by_koya

5. Pletenice s trokutastim dijelovima

Različiti oblici dijelova zaista mogu uljepšati vašu kosu. Box pletenice su popularne, a isto tako i dijelovi trokuta. Ova frizura sadrži pletenice s trokutastim dijelovima i kao što vidite, izgleda tako moderno! Obožavamo ovu ideju, a stvarne pletenice koje se koriste su božanske pletenice božice. Ovo je lijep i jednostavan za nošenje stil. Možete provjeriti pletenice YouTube kanal i vidjeti kako se stvaraju drugi slični stilovi. Svaki video također govori o tome koja je kosa korištena.

Pletenice s trokutastim dijelom

Izvor: @betty_bella_braids

6. Boginja hrani Ins i kovrče

Tražite moderan stil koji se lako nosi? Ako je tako, ovo bi moglo biti savršeno za vas. Ovdje imamo dugu hranu u pletenicama božice. Pletenice su također vezane kako bi se stvorio izgled repa. To je stilska ideja za kosu, a rep izgleda nevjerojatno s kovrčama. Možete ponovno stvoriti kosu ili pokušati kraću duljinu. Možda čak isprobate visoki rep, koji bi izgledao super glamurozno.

Božica hrani Ins i kovrče

Izvor: @fleekdbyshay

7. Zapanjujući pleteni rep

Zatim vam imamo zapanjujuće visoke repove pokazati. Kosa je pletena u plemenite kukuruze, a pletenice su oblikovane visoko na glavi. Veliki dio svake pletenice također ima opuštenu i lijepo uvijenu kosu. Rep vam daje najbolje od oba svijeta ako se ne možete odlučiti između pletenica i uvojki. Možete isprobati sličan stil s priborom ili pokušati jednostavniji izgled bez pribora. U svakom slučaju, kosa će vam izgledati glamurozno!

Zadivljujući pleteni rep

Izvor: @zumbahairbeauty

8. Pletenice sa strane

Ova sljedeća ideja za kosu jedna nam je od najdražih! Ovdje imamo duge pletenice koje su oblikovane i nošene na jednu stranu. Pletenice također imaju labave dijelove sa čvrstim uvojcima. Ovo je tako elegantna frizura i pristat će svim ženama. I ne samo to, izgledat će nevjerojatno za ležerne prigode, ali i za događaje na kojima želite izgledati glamurozno. Ovu bismo frizuru dugo zadržali ako se ponovno stvorimo kako bismo zadržali wow faktor.

Pletenice sa strane sa kovrčavim krajevima

Izvor: @fancy_claws

9. Pletenice bez konopca bez kopča

Možda samo želite pleteni stil koji je lijep, jednostavan i lagan za nošenje? Ako je tako, provjerite ovo. Ovdje imamo duge i tanke pletenice s dugim i labavim uvojcima. Kosa će odgovarati svima, a mogli biste je i oblikovati na različite načine. Frizura s repom, punđom ili do pola izgledala bi nevjerojatno. Ovo je svestrana ideja za kosu i jednostavno je zapanjujuća.

Pletenice bez kopča sa kovrčama

Izvor: @worldofbraiding

10. Jumbo Box pletenice s uvojcima

Ako više volite nositi deblje pletenice, onda je ovo savršeno za vas. Ovdje imamo jumbo box pletenice s uvojcima. Kao što vidite, frizura je jednostavna i zapanjujuća. Volimo deblje pletenice jer više daju dojam. Ponovno stvorite nešto slično ili biste čak mogli dodati još kovrča. Kablovi bi također izgledali sjajno i glamurozno s ovakvim pletenim stilom.

Jumbo Box pletenice s uvojcima

Izvor: @pleteno__