25 tökéletes tetoválás anyukáknak, amelyekre vágysz

11. Imádnivaló Medvecsalád Tetoválás

Ezután mutatunk egy másik állati tetoválást. Ez a design egy imádnivaló jegesmedve családot tartalmaz! Két jegesmedve van két jegesmedve babával. A tetoválás vörös szívekkel is befejeződött. Ez egy egyedi és aranyos design, és valami hasonlót hozhat létre, hogy képviselje családját. Választhat oroszlánokat, elefántokat, madarakat stb.

Imádnivaló Medve Családi Tetoválás

Forrás: @arodinho

12. Aranyos gyerek tetoválásötlet

Ha több gyereke van, akkor egy ilyen aranyos tetoválást tekinthet. Ez a design három vörös szívű gyermeket és a szeretet szót tartalmaz. Ez egy egyedi tetoválás, és újra létrehozhatja a dizájnt, hogy képviselje családját. Ez a tetoválás többnyire fekete tinta, de több színt is hozzáadhat. Az akvarell hatás nagyon jól nézne ki.

Aranyos gyerek tetováló ötlet anyukáknak

Forrás: @mercuri_michele

13. Kis lábnyomok és dátum

A következő ötletünk egy másik lábnyom tetoválás. Ez a tetoválás két baba lábát tartalmazza a születési dátummal. Ez egy egyszerű és gyönyörű kivitel. Bárhol elhelyezhet ilyen tetoválást. A csukló, a boka vagy a kar jó választás lehet. Ismételje meg a fekete tinta tetoválást, vagy próbáljon kék vagy rózsaszínű színt adni egy fiúnak vagy lánynak.

Kis lábnyomok és dátum tetoválás ötlet

Forrás: @103inkstudio

14. Anya és baba tetoválásötlet

Szereted a portré tetoválásokat? Ezután meg kell vizsgálnia ezt a következő tervet. Itt van egy másik illusztráció arról, hogy egy anya tartja a babáját. Ez egy gyönyörű tetoválási ötlet, és a dátum is alatta található. Hozhat létre valami hasonlót, amely úgy néz ki, mint te és gyermeked.

Anya és baba tetoválásötlet

Forrás: @ziv_tattooer

15. Rajzfilm családi tetoválásötlet

Korábban a bejegyzésben megosztottunk egy családi és háziállat tetoválást, amelyen egy rajzfilm család szerepelt. Ha tetszett ez az ötlet, akkor ez is tetszeni fog. Ez a tetoválás egy másik ilyen típusú tervezés. Ezek kis botok, és mindegyiket személyre szabják hajjal és ruhákkal. Ez egy aranyos kivitel, és annyi családtagot adhat hozzá, amennyit csak akar. Szeretjük a tetoválás elhelyezését, tökéletes!

Rajzfilm családi tetoválásötlet anyukáknak

Forrás: @seretattoo

16. Gyerek Rajz Tetoválás Tervezése

Ezután van egy másik fantasztikus tetoválásunk, amelyen egy gyerek rajza látható. Ez egy ház, vörös szív, és van egy üzenet az anyának is! A tetoválóművész újjáteremtette a gyermek kézírását, és amint láthatja, ez egy csodálatos tetoválás. Egy ilyen tetoválás nagyszerű emlék lesz, amikor visszanézhet, amikor gyermeke felnőtt.

Gyerek Rajz Tetoválás Tervezés

Forrás: @aranytetoválás7

17. Személyre szabott babatetoválás

Megmutattuk Önnek a személyre szabott tetoválást, amely tartalmazza a baba nevét, születési dátumát stb. Itt van egy másik imádnivaló módszer egy ilyen tetoválás létrehozására. Ez a kialakítás a baba lábának vázlatát tartalmazza, benne az összes információval. Ez egy imádnivaló tetoválás, amely tökéletes minden anyának.

Személyre szabott baba tetováló ötlet

Forrás: @cynthiatattoo

18. Életfa Tetoválásötlet

Ha egyedi tetoválást keres, akkor ez az Ön számára. Itt van egy életfánk tervezése anyával és gyermekével. Ez egy gyönyörű tetoválás, ami nagyon értelmes is. A fa sok mindent képvisel, és ez magában foglalja a családot is. Szimbolizálja a család, a családfa közötti köteléket és a család megerősítését is. Ez a tökéletes tetoválás azoknak a hölgyeknek, akik erősítő és pozitív dizájnt szeretnének.

Életfa Tetoválásötlet

Forrás: @szemcsi

19. Anya és gyermekei tetoválás

A következő ötletünk egyszerűen lenyűgöző. Ez a tetoválás egy anyát és két gyermekét ábrázolja. Mindegyiket gyönyörű virágok veszik körül. Ez egy nagyszerű design azoknak a hölgyeknek, akik merész és kijelentő tetoválást szeretnének. Újra létrehozhatja a tetoválást, hogy úgy nézzen ki, mint a családja, és bármilyen virágot is használhat.

Anya és gyermekei tetoválásötlet

Forrás: @frikink

20. Aranyos családi rajzos tetoválásötlet

Ezután van egy másik imádnivaló családi tetoválási tervünk. Itt két szülő és gyermekük szórakozik, háttérben piros szívekkel. A dizájn tartalmaz egy „Il Mio Mondo” (Az én világom) idézetet is. Ez egy szuper aranyos tetoválás, és családjának megfelelő módon készíthető. Tehát további gyermekeket adhat hozzá, megváltoztathatja a színeket és így tovább.

Aranyos Családi Rajz Tetoválás Ötlet

Forrás: @aranytetoválás7

21. Baby Baby Tattoo Design

Szereted a baba lábát és lábnyomát ábrázoló tetoválásmintákat? Ha igen, akkor ez az ötlet is tetszhet. Itt van egy illusztrációnk egy anyáról, aki a kisbaba lábát fogja. Van egy szív is. Ez egy aranyos tetováló ötlet! Ennek a tetoválásnak a változatát bárhol elhelyezheti – a hát, a kar vagy a láb nagyszerű választás lehet. Fontolja meg a színek hozzáadását is, az akvarell technika csodálatosnak tűnik.

Baba láb tetoválás tervezés

Forrás: @mercuri_michele

22. Virágos anya és gyermek tetoválás

Korábban bemutattuk az anya, a gyermek és a szív tetoválását. Ez a következő ötlet egy másik gyönyörű változata az ilyen típusú tervezésnek. Itt hasonló képünk van az anyáról és a gyermekről. Van egy szív is, de ez is lenyűgöző virágmintával rendelkezik. Virágok hozzáadásával egyedi megjelenést kölcsönözhet a tetoválásnak. Fontolja meg, hogy gyermeke születési virágát a születési hónap alapján állapítsa meg, és esetleg adja hozzá ezt a designhoz.

Virágos anya és gyermek tetoválás

Forrás: @eduardomtattoo

23. Szórakoztató portré

A következő tetoválásunk egy másik portré ötlet. Ennek vidámabb hangulata van, és mindkét szülő és gyermeke is benne van. Ez egy aranyos tetoválás, és hozzáadhat olyan színeket, funkciókat és ruhákat, amelyek a családját képviselik. Ez a tökéletes tetoválás egy anyának, aki meg akarja mutatni a világnak gyönyörű családját.

Szórakoztató portré tetováló ötlet anyukáknak

Forrás: @ziv_tattooer

24. Cartoon Family Tattoo Idea

Ezután van egy másik tetoválásunk, amely egy aranyos rajzfilmcsaládot tartalmaz. A család minden tagja fekete tintával van tetoválva, és a design egyszerű, de imádnivaló. Egy ilyen tetoválás bárkinek megfelel, és újraalkotható, hogy úgy nézzen ki, mint a családja. Ha merészebb tetoválást szeretne, hozzáadhat egy színes színt, vagy választhat egy nagyobb dizájnt.

Rajzfilm családi tetoválásötlet

forrás: @effe_elle89

25. Anya és fia a Holdon

Gyönyörű az utolsó tetoválás, amit meg kell osztanunk veletek! Itt van egy dizájnunk, amelyen egy anya és fia ül a Holdon. Ez egy szép tetoválás, és a design megváltoztatható, így jobban hasonlít rád és gyermekedre. Ez a tökéletes design azoknak az anyukáknak, akik szeretnek gyermekeikkel nézni az éjszakai égboltot!

Anya és fia a Holdon Tetoválásötlet

Forrás: @mardenanquim

Reméljük talált egy gyönyörű tetoválást!