31 Snazzy novogodišnji dizajn noktiju

21. Svjetlucavi dizajn lijesa

Noktići s lijesovima trenutno su u modi, a ako tražite elegantne dizajne noktiju za Novu godinu, nećete postati puno blistaviji i blistaviji od ovih. Ima puno sjaja i svjetlucanja što automatski znači da ih VOLIMO!

Svjetlucavi dizajn noktiju u lijesu u crnoj i srebrnoj boji

Izvor: @margaritasnailz

Folije za nokte korištene su za stvaranje tog malog dizajna na bazi srednjeg nokta, iako biste mogli poludjeti sa svojim dizajnom. Alternativno, ostavite stvari super jednostavnima (i lijepima) s tih pola i pol, gotovo ombre efekt noktiju. Obožavamo ih!

22. Crna & Ružičasto zlatno

Ovo je doista jednostavna ideja i ona za koju vam zapravo neće trebati toliko vremena da je dovršite kod kuće. Upotrijebite temeljni premaz, zatim svoju golu boju, a kad se potpuno osuši, zalijepite vrhove ljepljivim uzorkom. Alternativno, koristite flastere kao što smo ranije predložili.

Crni i zlatni dizajn noktiju s francuskim vrhom

Izvor: @paulinaspassions

Obojite crni sjaj, a kad se osuši, dodajte sjaj po vrhu. Zatim uklonite traku, dodajte završni sloj i bit ćete spremni. Ne bi trebalo trajati više od deset minuta.

23. Savršena zlatna nijansa

Nokti s teksturom trenutno su velika stvar, a ovaj izgled sa zlatnom teksturom je sjajan. To je nešto nešto drugačije od uobičajenih sjajnih / svjetlucavih noktiju prema kojima biste inače mogli gledati dok ste u potrazi za elegantnim dizajnom noktiju za Novu godinu.

Savršen lak za nokte u zlatnoj boji za doček Nove godine

Izvor: @kellimarissa

Opet, da biste izgledali ovako, poželjet ćete više finih slojeva, a ne jedan veliki. Trebat će vam super glatka završna obrada da bi ova izgledala ispravno, a to nećete postići gustim i sjajnim lakom koji će učiniti da se osuši.

24. Neutralno + zlatni sjaj

To je poput ombre, ali umjesto toga svjetlucanje na vrhovima, zadržano je prema bazi nokta, potpuno drugačiji izgled!

Neutralni i zlatni sjajni ombre za kratke nokte

Izvor: @naildecor

Ovo samo pokazuje da najjednostavnije promjene mogu potpuno promijeniti način na koji vaš mani izgleda. Čak i nešto tako jednostavno poput premještanja sjajnog ombrea s vrha na dno može vam dati potpuno novu mani-ideju.

25. Blještavi vatromet

Toliko su pametni da smo pomalo zadivljeni njima. Da biste dočekali Novu godinu na pravi način, morate imati vatromet, a ako ih nemate u stražnjem vrtu, zašto ne na noktima?

Dizajn noktiju vatrometa u crnoj i srebrnoj boji

Izvor: @ohmygoshpolish

Četkom s finim vrhom prebrišite svjetlucanje linijama u obliku vatrometa. To je u osnovi sav ovaj izgled – pametno metenje tankom četkom umočenom u srebrni sjaj. Tako lako, tako savršeno, tako strašno!

26. Ružičasto zlato & Neutralni nokti

Još jedan nevjerojatan izgled – ovdje su uzeti u obzir vrhovi i baza nokta, prekrasno prskanje ružičasto zlatnog sjaja. U slučaju da niste svjesni, ružičasto zlato trenutno je veliki trend – kosa, nokti, šminka …

Nail Art dizajn gole i ružičastog zlata

Izvor: @moji_zauvijek_nokti

Mogli biste ih slikati ručno ili upotrijebiti traku, ali što god učinili, svakako to učinite. Ovi nokti su sjajni, a ako ih ne stavite u vrećicu, netko drugi hoće.

27. Mat crvena

Mat lak za nokte može biti prilično težak za rad. Prvo, neće raditi s bilo čim na bazi ulja pa ne možete unaprijed koristiti kreme i losione na rukama. Drugo, mat lakovi nikada ne traju toliko dugo kao sjajni. To je savršen izgovor za brže obnavljanje noktiju!

Mat crveni i zlatni sjajni dizajn noktiju za blagdane

Izvor: @glambymeli

Ova crvena nijansa je prekrasna, no kako biste bili sigurni da će izdržati razliku, nanesite crvenu mat nijansu, a zatim pređite vrhom nokta s mat završnim premazom. Kao sjajna, ali mat. Pruža vam dodatnu razinu zaštite zajedno s mat crvenom bojom.

28. Savršen dizajn u zadnjoj minuti

Sjećate li se da smo vam rekli da natapate svjetlucanje, a ne četkate ga oko nokta? S ovakvim izgledom, brisanje je put naprijed.

Novogodišnji dizajn noktiju u zadnjoj minuti

Izvor: @thenailtrail

Barem tada možete biti sigurni da prekrivate sve nokte koje želite – vrlo važno za elegantne dizajne noktiju za Novu godinu.

29. Gold Glitter Chevron dizajn

Još jedna za koju će vam trebati traka ili folije – dizajn noktiju sa zlatnim šljokicama. Pametno je, može se prilagoditi širokim rasponom boja i završnih obrada, a možete čak dodati i više blinga u obliku ukrasa.

Goli i zlatni glitter dizajn noktiju

Izvor: @badgirlnails

Rekli bismo da su ovo bili savršeni za novogodišnje proslave i proslave, zar ne??

30. Zlatni šljokice & Glitter

Gel lak će vam pomoći da dobijete super sjajan izgled za svoje elegantne dizajne noktiju za Novu godinu, ali njih je teško nabaviti kod kuće. Toliko ljudi griješi, kao što je propuštanje ulja za zanoktice i nepripremanje za manikuru unaprijed.

Dizajn noktiju sa šljokicama sa zlatnim sjajem

Izvor: @zigiztyle

Ako imate priliku, termin u salonu uvijek će vam dati bolji rezultat od onog koji radite kod kuće. To je obično zato što jednostavno nemate vremena (ili truda) posvetiti se uzroku. Ipak je Nova godina – vrijeme je za istiskivanje broda?

31. Zlato & Svijetlo ružičasti nokti na lijes

Iako su nokti s lijesom trenutno veliki trend, od sada možete birati toliko različitih stilova, oblika i duljina dizajna noktiju, morat ćete pronaći nešto s čime se možete slagati.

Svijetlo ružičasti i zlatni sjajni nokti na kovčezima

Izvor: @margaritasnailz

Ako vam je dulje kandže mnogo teže u svakodnevnom životu, isprobajte kraće nokte četvrtastih vrhova ili pitajte u svom salonu što bi moglo biti bolje za vaš stil života. Kraće je bolje i praktičnije, ali duže izgleda ljepše (za neke). Radi se o vaganju tih prednosti i nedostataka.

Pa što ti misliš? Koji ste od ovih elegantnih dizajna noktiju za Novu godinu opsjednuti? Ne možemo odabrati svoje omiljene, ali znamo da većinu njih volimo. Jedva čekamo slavlje, a nadamo se da ćete i vi dočekati Novu godinu!