31 Szép szilveszteri köröm minták

21. Csillogó koporsó tervezés

Jelenleg a koporsószegek divatosak, és ha frappáns szilveszteri körömterveket keres, ezeknél nem lesz sokkal csillogóbb és káprázatosabb. Rengeteg csillogás és csillogás van, ami automatikusan azt jelenti, hogy szeretjük őket!

Csillogó fekete és ezüst koporsó köröm design

Forrás: @margaritasnailz

A körömfóliák felhasználásával létrehozták ezt a kis mintát a középső köröm alján, bár megbolondulhat a tervezésével. Alternatív megoldásként hagyja a dolgokat szuper egyszerűnek (és gyönyörűnek) a félig-meddig szinte ombre hatású körmökkel. Imádjuk ezeket!

22. Fekete & Rózsa arany

Ez egy nagyon egyszerű ötlet, és valójában nem tart sokáig, amíg otthon elkészíti. Használjon alaplakkot, majd a meztelen színét, és ha teljesen megszáradt, ragasztja le a hegyeket egy chevron mintával. Alternatív megoldásként használjon olyan segédeszközöket, amelyeket korábban javasoltunk.

Fekete és arany francia köröm design

Forrás: @paulinas Passions

Fesse le a fekete fényt, és amikor megszáradt, tegye rá a csillogást a tetejére. Ezután távolítsa el a szalagot, tegyen fel fedőlakkot, és már indulhat is. Nem tarthat sokkal több, mint tíz perc.

23. A tökéletes arany árnyék

A texturált körmök most nagy ügyek, és ez az arany textúrájú megjelenés nagyszerű. Ez egy kicsit más, mint a szokásos csillogó / csillogó körmök, amelyekre általában nézel, amikor vadászatra törekszel a szilveszteri körömminták után.

Tökéletes arany körömlakk szilveszterre

Forrás: @kellimarissa

Ismét, hogy így nézzen ki, több finom réteget szeretne, mint egy nagyot. Szuper sima felületre lesz szüksége ahhoz, hogy ez jól nézzen ki, és ezt nem fogja elérni vastag és homályos fényezéssel, amely korát megszárítja.

24. Semleges + arany csillogás

Olyan, mint egy ombre, de inkább a csillogás a csúcson van, a köröm töve felé tartják, teljesen más megjelenés!

Semleges és arany csillogó ombre rövid körmökhöz

Forrás: @naildecor

Ez csak azt mutatja, hogy a legegyszerűbb változtatások teljesen megváltoztathatják a mani kinézetét. Még egy olyan egyszerű dolog is, mint a csillogó ombre áthelyezése felülről lefelé, teljesen új mani-ötletet adhat.

25. Csillogó tűzijáték

Ezek olyan okosak, kicsit félünk tőlük. A szilveszter helyes megünnepléséhez tűzijátéknak kell lennie, és ha nem a hátsó kertben, akkor miért nem a körmén?

Fekete és ezüst csillogó tűzijáték köröm design

Forrás: @ohmygoshpolish

Finom hegyes ecsettel söpörje a csillogást tűzijáték alakú vonalakba. Ez a megjelenés alapvetően ennyi – ügyes söprés vékony ecsettel, ezüst csillogásba mártva. Olyan egyszerű, olyan tökéletes, olyan fantasztikus!

26. Rózsa arany & Semleges körmök

Egy másik mesés megjelenés – itt figyelembe vették a tippeket és a köröm alapját, a rózsaarany csillogás gyönyörű fröcsögését. Ha nem lenne tudatában, a rózsa arany jelenleg hatalmas trend – haj, köröm, smink…

Meztelen és rózsa arany köröm design

Forrás: @saj_erdő_körmök

Ezeket kézzel is festheti, vagy szalagot használhat, de bármit is tesz, győződjön meg róla. Ezek a körmök fantasztikusak, és ha nem csomagolod őket, akkor valaki más fogja.

27. Matt vörös

A matt körömlakkal meglehetősen nehéz lehet dolgozni. Először is, semmi olajjal nem működik, így előtte nem használhat krémet és krémet a kezére. Másodszor, a matt lakkok soha nem tartanak olyan hosszú ideig, mint a fényesek. Ez a tökéletes ürügy a körmök gyorsabb felújítására!

Matt vörös és arany csillogó köröm design nyaraláshoz

Forrás: @glambymeli

Ez a vörös árnyalat csodálatos, de hogy megtartsa a különbséget, vigyen fel egy vörös matt árnyalatot, majd menjen át a köröm tetején egy matt fedőréteggel. Mint egy fényes, de matt. Extra védelmet nyújt a matt vörös mellett.

28. Tökéletes last-minute design

Emlékszel, hogy azt mondtuk, hogy inkább csillogjon a csillogáson, mintsem a körme körül? Ilyen pillantással a dabbing a továbbjutás.

Last minute szilveszteri köröm design

Forrás: @thenailtrail

Legalább akkor megbizonyosodhat arról, hogy minden kívánt körmét befedi – ez nagyon fontos az élénk szilveszteri körömtervezéshez.

29. Arany csillogó Chevron Design

Egy másikhoz szalagra vagy fóliára lesz szüksége – arany csillogó chevron köröm minták. Okos, testreszabható a színek és a felületek széles skálájával, és még több blinget is hozzáadhat díszítések formájában.

Meztelen és arany csillogó köröm design

Forrás: @badgirlnails

Azt mondanánk, hogy ezek tökéletesek az újévi ünnepségekre és ünnepségekre, ugye?

30. Arany flitterek & Csillám

A géllakk segít abban, hogy szuper fényes megjelenést nyújtson az elragadó szilveszteri körömtervekhez, de ezeket otthon nehéz lehet beszerezni. Sokan hibáznak, például kimarad a kutikulaolaj, és nem készülnek fel előre a mani -ra.

Arany csillogó flitter Ombre köröm design

Forrás: @zigiztyle

Ha lehetősége van rá, a szalon találkozója mindig jobb eredményt ad, mint az otthon. Ez általában azért van, mert egyszerűen nincs ideje (vagy erőfeszítése) az ügynek szentelni. Végül is újév van – ideje kiszorítani a hajót?

31. Arany & Világos rózsaszín koporsó körmök

Bár a koporsószegek jelenleg nagy trendek, mostantól nagyon sokféle stílusú, formájú és hosszúságú körömtervezés közül választhatunk, minden bizonnyal lesz valami, amivel össze tudunk jönni.

Világos rózsaszín és arany csillogó koporsó körmök

Forrás: @margaritasnailz

Ha sokkal nehezebbnek találja a hosszabb karmokat a mindennapi életben, próbálja meg a rövidebb, szögletesebb hegyes körmöket, vagy kérdezze meg szalonjában, hogy szerintük mi lehet jobb az életmódjának. A rövidebb jobb és praktikusabb, de a hosszabb szebbnek tűnik (egyeseknek). Ez az előnyök és hátrányok mérlegelése.

Tehát mit gondolsz? Ezek közül a frappáns szilveszteri köröm minták közül, amelyek megszállottjai? Nem tudjuk kiválasztani a kedvencünket, de tudjuk, hogy a legtöbbet szeretjük. Alig várjuk, hogy közelegjenek az ünnepségek, és reméljük, hogy nektek is nagyszerű újévet kívántok!